Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • @silwika  Juuj dakujem tak to si ma potesila! 😵

• @lienkalenka457   Ahoj, nevies prosim ta kontakt na dievcata z kozmetickeho salonu z park hotela?? hladam niekoho na svadbu. nemaju vlastnu web stranku?

• @moniccca987  bohužial neviem, ale zajtra mam ist na nechty, tak ak mi to nevypadne tak ti zistim 🙂

• Sponzor fóra
  • @lienkalenka457  jej, to by bolo super,si zlata, ozvi sa potom, dakujeem 😉

• takže telefónne číslo na pani Solárovu je 0905 919 078

• @moniccca987  takže telefónne číslo na pani Solárovu je 0905 919 078

• @lienkalenka457  dakujem 🙂 no som im tam volala a nechodia domov malovat 😞

• @silwika  
    @h.a.i.n.y  no ja mam v stredu volno taksa tam asi stejne pojdem poptat.... nedá mi to

• @janabanana  Daj nam potom vediet ako sa veci maju!

• ahojte dievcence neviete mi poradit nejaku kozmeticku z levoče alebo jej okolia, okrem salonu ann lebo ona uz nerobi...dakujem velmi pekne

• @livi  a kolko ste dali na stravnu jednotku ? 🙂

• @nika1711  no to je tazka otazka, je to podla toho ake menu ako si vyberies ... 🙂
    mi davame okolo 30 eur na osobu, no je tam welcome drink, aperitiv, predjedlo,
    polievka, hlavne jedlo, kava, mala zmrzlina a bufety .. vam to na kolko vychadza ?

• @nika1711   prepac az teraz som si vsimla, ze to bolo adresovana otazka a moj prispevok som uz nevedela zmazat 😞

• @majka_snv   on ma aj svoju stranku, myslim sanitrika ja som z le tak viem

• Ahojte 🙂 Neviete náhodou, koľko stojí stravná jednotka v Metropole??? Nikde to nemôžem nájsť. Nepotrebujem to súrne, len si chcem spraviť prehľad 😉

• Sponzor fóra
  • angieska a h.a.i.n.y baby tesim sa ze mame rovnaky den no ja uz zacinam stresovat 😞

• @olinkah7  ešte máš čas, zatiaľ si to len užívaj 😉

• dievčatá, poraďte dobrú pekárku svadobnej torty...kto vám ju upečie?

• @alenka86  My si budeme davat robit kolace v MPC...maju velky vyber, no neviem, ako to je s tortami u nich, nam ju bude robit buduca svokra 🙂

• @alola17  ahoj, už si nejakú kozmetičku našla?

• Ahojte, chcela som sa opýtať ,či niektorá z vás vyskúšala samoopaľovací nástrek pred svadbou ?máte niekto skúsenosti tu v SNV s nejakým solárkom čo to robí?

• @alenka86  ja som mala tortu aj kolace zo smizian z cukrarne fantazia. spokojny sme boli vsetci, jak chutovo, tak financne 😉.

• @angieska  ahoj ano...uz kozmeticku mam objednanu...

• @alola17  a mohla by si mi napísať, koho?

• @angieska  neviem presne ako sa vola ale ma salon veronika v levoci pri zeleznicnej stanici...pocuvam na nu same chvali...vraj je perfektna...

• @alola17  ďakujem, pri stanici mi aj Anka zo štúdia Ann odporúčala, tak tam skúsim skočiť 🙂

• @katka_mis  Ahoj Katka, nemohla by si mi prosím poslať kontakt na toho DJa? ďakujem 🙂

• Ahojte, rozhodujem sa medzi kameramanmi Dzurman z LE,alebo Griger z LE, mate niektora s niektorím z nich skusenosti??? potrebujem poradit,cenovo su SKORO rovnako na tom, ale pan Griger odchadza skor zo svadby,uz 1:30, co s ami zda ozaj skoro,aj ked ma trochu nizsiu cenu... Dakujem za rady.... 🙂

• @jaja9891  ahoj a budem mať dzurmana kedže na grigera som nemala niektore referencie velmi dobre naviac sa mi jeho robota menej paci

• @janabanana  ahoj,dakujem za nazor,zatial stale len plusy,alebo minusy na grigera nachadza a na dzurmana nic,preto ma zaujima,jeho praca je pekna,v LE je aj Adamkovic,s nim mam pozitivne skusenosti,ale zdal sa mi pridrahy, na to,ze sa po redovom,nad ranom zobral domov ....

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Elegantné priestory Hotela SENEC Vám dokonale doplnia predstavy o Vašom najkrajšom dni. Ponúkame Vám priestory s kapacitou do 350 osôb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov