Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
@kika119 Dobrá vizážistka je pani Alenka Solárová, má kozmetický salon v hoteli Centrum. Ja som krajší make-up nevidela ani nemala ako práve od nej. Bola som veľmi milo prekvapená :)
Kaderníctvo by som ti odporučila v Sintre- Majka Mačupová..Dievčatá majú šikovné ručičky. Je možnosť prísť aj na skúšku..Určite tiež odporúčam :)
ahojte.čitam si tu čítam, co vsetko uz vybavujete.a uz aj ja mam za vas stres. ja mam sice este cas, ale chceli sme objednat hudbu, kameru a fotografa. Vela ludi tu spomina hudobnu skupinu Jasper. Chcela by som vediet aka je ich cena, pripadne akú maju cenu oproti inym kapelam. Prosim poslat info na michalhudak1@gmail.com. Drzte sa baby ;-)
Jasper beru okolo 300€, su vinikajuci , no len neviem ze ci este hraju, lebo na tento rok su obsadeny aspon co ja viem do leta a potom uz sa chcu venovat inej skupine co ja viem najlepsie urobis ak zavolas ......a dohodnes sa ,
@lumiro tak podla toho,ze kde to budete mat ci v kongresovej alebo v restike,ale ked nebudu mat nic v nedelu rano,tak do kedy chcete,to sa da dohodnut,my ideme mat v kongresovej ale nad tym som sa este nezamyslala :-D
@ella10 Ľudová hudba Furmani zo Spiš. Vlách..sú úplne super, bola som na viacerých svadbách, ba dokonca hrali aj na našej a vždy bola super zábava. Kontakt nájdeš na internete- furmani.sk. :-)