Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • @janabanana  kráááááááááááááááááááááááásne je to 🙂)) blahozelam🙂)))) 😃

• @baronessa  už ho mame rezervovaného 🙂 dakujem

• Sponzor fóra
  • @janabanana   ahoj.... dzurmanvideo ?pozrela som zostrihy...kolko ste platili celkovo??? lebo mi poslal cenovu ponuku pyta 500 eur a teraz neviem či je to zo šetkym alebo sa doplaca za madomanž.prechadzku 40eur tam piše ,najlepšie momenty zo svadby 70 eur na 60min cd...atd...vieš mi povedat kolko a čo ste v tom mali zahrnute???
    čingov je obsadeny tak ideme pozriet na floru maju volne na ten datum tak uvidime ,fotografa mam rezer. toho čo aj vy.....hudbu ešte nevieme a ohladom toho kameramana mi napiš.dakujem

• @pipinka2730  ďakujem

• @simonica123  super s tomášom budete spokojní....moje video má cca 3 hodiny, bol s námi od rána u mne na hotelu u manžela doma točit prípravy, pak klasika obrad pak sme sa šli fotit tak šel s námi, v sále stále bol nekomu v patách, večer na polnoc a kus pak odcházeli spolu s fotografom mezi jednou a druhou v podstate je ten zostrih prierez celým dnom, prochádzku sme mali behom fotenia. cena asi bola taká kebych vedela kde je moj planovaci svadobný diar povedala bych ti presne..... 😃 pohladam a dam vediet.

• @janabanana  kraaasne a stastne Vianoce 🙂))))

• @janabanana  myslela som že on odchadza neskor..nie o 1....ved to ešte o 21 alebo 3 najlepšia zabava...ostane aj dlhšie ???keby som chcela....to je dst skoro keby šiel 1 preč...fotograf ok..ale kameraman nie.okk daj mi vediet papap

• @simonica123  myslim že sa da dohodnut však si s nim daj stretko a uvidíš

• Ahojte aj ja som zo Spišskej. Svadbu plánujeme síce až 23.3.2013 ale už teraz sa pomaličky pozeráme po nejakých veciach.

• ahojte....ja stale nemam fotografa a svadba je tu o necelych 5 mesiacov 😞 mate nejake dobre referencie? kameramana nechcem, len fotografa..ale chcem originalne a zaujimave fotky...poznate niekoho takeho? vopred vdaka

• @adka_misko  ahoj, ja by som ti odporučila Tomáša Hudáčeka zo SNV, pozri www.plutofoto.estranky.sk  🙂

• @adka_misko  ahoj, my sme mali Mayostudio,kamera aj fotograf,ale dá sa že chodia aj zvlášť každý sám,majú aj stranku a su aj na facebooku,my sme boli spokojní z ich prácou,možeš mrknúť foto ,aj prístup mali dobrý ,akurát čo bola chyba tak trošku dlhšie im trvalo pokiaľ nám vyrobili DVD🙂)

• dakujem vam dievcata, oslovila som vsetkych, ktorych ste mi poradili 🙂

• Kocky, mame zajednaneho super fotografa 🙂 🙂 🙂 Dakujem vam vsetkym za odporucania, vyhral "matej vaclav photography" TESIIIIM 🙂 🙂 🙂 🙂

• Sponzor fóra
  • kto mi poradi kde mi nám upiekli peknu svadobnu tortu ?????... a ako ste to riešili s menovkami na stoly...u nejakej firmy???dakujemm

• @simonica123  čo sa týka torty, to ti neviem poradiť..Ale menovky ti vytlačia podľa tvojich predstáv v BM Copycentre v SNV (bývalá banícka škola 🙂

• @simonica123  my budeme mat tortu od p.Strakovej zo Švaboviec,,skus vyhladat fajnetorty - kamoska mala tortu od nej a vraj bola skvela, tak dúfam že neoľutujem 😵

• @simonica123  my sme mali z Cukrárne Cerny zo Smizian,urobili nam taku aku som chcela ,podla fotografie,bola aj chutna mnam🙂

• @simonica123  my sme mali tiez z Fantazie zo Smizian. kukni na ich stranky, robia rozne druhy a typy a ked si donesies fotku, tak podla fotografie spravia. o tom ze torta chutila, stac povedat tolko, ze sme mali 5 poschodovu a na druhy den z nej nic nebolo 😉.

• vie mi niekto poradit stranku na krasne svad.oznamenia??? aj menovky ,vyzdoba bude vo fialovej ... dakujeeemmmm

• @spisiacka  ahojjj tak mala si svadbu na flore????? lebo my mame tam tiež 11 augusta a tiež mam niečo do 100 ludi ale mam obavy že sa tam nepomestime...ak ste tam mali aj vy ...ako to dopadlo??? edakujem

• @simonica123  flora na 100 ludi - to bude tesne. ale da sa, no uz viacej sa nezmesti.

• @simonica123  a chces kupovat oznamenia aj menovky, ci si sama chces vyrobit? lebo viem o kocke, co robi oznamenia aj menovky a su krasne, nam robila.

• @simonica123  Ahoj ano mali sme tam svadbu a bolo super. Boli sme okolo 80 nakoniec a miesta bolo dost ale boli sme na sadbe tam kde bolo asi 130 ludi stoly boli aj v casti pred salou v tej restauracii. Cize ak im to nevychadza do saly tak davaju stoly aj von. Ale 100 ludi myslim do saly vojde. Stravu maju perfektnu aj velke porcie, rada sa k flore vraciam. Robili sme tam aj krstiny a chodime na vyrocia svadby tiez tam na veceru. Naozaj same skvele spomienky.

• @malajana  nejak už len bude...nepoznam pekne miesto a velku salu pre tolko ludi a na dedine nechcem.

• @moniccca987   nie nie chcem kupit oznamenia ...po pripade objednat cez internet

• @spisiacka  fuuu...tak možno do vtedy aj nám počet ludi pojde o niečo dole 🙂 uvidíme...do sálivšetko nevojde to mi je jsane niečo sadá aj do dej fahčiarskej miestonosti čo je pred sálou nejako to spojime ....ubidime.dakujem za infooo pekný den 😉

• @spisiacka   a nevadil Vám ten koberec pri tancovani???

• @simonica123  mne osobne nevadil. Vacsinou nevesty su v strede takze tak ci tak som bola na tom parkete stale ale komu sa smykalo na tej podlahe tak si prave pochvaloval ten koberec. Nepocula som ziadne staznosti a problemy s kobercom.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    SVADOBNÉ OZNÁMENIA, KTORÉ INDE NENÁJDETE. SKUTOČNE ORIGINÁLNE A KRÁSNE KÚSKY NA VAŠU SVADBIČKU. VITAJTE U MŇA.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov