Plánuje niekto svadbu v auguste 2009?
ahojte... ja sa neviem rozhodnut pre farb vyzdoby.. netusim este ani aku kyticu budem mat. Dosla som do kvetinarstva a kamoska ma tam hned odbila ze naco to budem teraz riesit, ze to bude moc prespekulovane a ze na mna nema cas
ani farbu neviem... rozmyslala som nad cervenou (milujem syte farby) ale neviem ako to skombinovat aby sa na to dalo aj pozriet... cerveno zlata by bola idealna ale vsetky doplnky na sebe budem mat strieborne alebo z bieleho zlata... cervena-marhulkova? zeby? najradsej by som tan nacapala vsetky farby sveta a urobila to v duhovom, ale to by bolo moc kikirikate..
6. máj 2009ahojte ja by som mala mat vyzdobu modro zlatu... sice si to neviem predstavit a ani neviem ci ta druha druha farba bude zlata ale rozhodne svetlo modrucka bude.... Tak mi poradili ze v kombinacii so zlatou lebo so striebornou ze to by zaniklo... tak neviem este som to nevidela.... co si o tom myslite? A obrucky uz mame
6. máj 2009- Sponzor fóra
spisiacka :
ta modra so zlatou podla mna bude zaujimava kombinacia, ked je ta modra taka slaba, nevyrazna..tak ta zlata tam vyznie..to budes mat velmi pekne. Ja to budem mat len bielo zlate. ale aj tak sa mi to paciakurat nikde neviem zohnat zlaty papier na menovky..taky trochu tvrdsi, moze byt aj ozdobny, ale vsade som nasla len taky prilis leskly, co by vyzeralo strasne..neviete mi niekto v tom poradit?
6. máj 2009ta bledulinka modra so zlatou vyzera dobre, ako slnko na nebi.. nezabudky mi to tiez pripomenulo, tak by to slo.. ale moja farba to nie je
ja som moc chcela cervenu, ale drahy ma odbile ze eetak rozmyslam nad nejakou slnieckovo zltou... alebo marhulkovou aby to nebolo take brutalne a rusive. rozhodne nieco teple a jasne. ach jaj...
7. máj 2009- Sponzor fóra
a co sa tyka farby vyzdoby - zalezi od vkusu, povodne som vyhlasovala ze ruzovu nechcem, lebo to vyzera ako na krstinach dievcatka, a modra ako na krstinach chlapceka, ale ked tu pozeram tie pripravne albumy, tak klobuk dole, nadhera, este chvilu a zmenim svoju zelenu vyzdobu na modru
...baby poviem vam, ale uz sa nam to poriadne krati, my to uz mame len 89dni9. máj 2009je to tak poriadne sa to krati.... Ja som chcela modru ale akosi neviem preco maju s tym v hoteli nejaky problem takze neviem aka este bude. Ale mne je to uz jedno len nech to nie je tmave a kriklave..... som povedala. My to mame tyzden po tebe mrstrue tak si tu slobodu uzijeme kus dlhsie alebo tie stresy... ty uz budes mat klud a my najvacsi stres.... ja ti to vobec neviem predstavit... bojim sa ze v kostole nedam zo seba ani hlasok... mozno sa nakoniec nevydam...
9. máj 2009ahojte kocky, ved ma nedeste, co je vlastne este vsetko treba? my sme dne skupili konecne manzetove gombiky ktore perfektne pasuju k opasku
spisiacka, neboj, trosku ten hlas preskoci ale budes v takom stave ze si to asi ani neuvedomis.. kolke to uz prezililen treba sa uvolnit a brat to s nadhladom, trosku sa aj pobavit, bude este veselo v auguste
tak potom toho 15.8. o 16:13 na mna mysli
to budem rozklepana a bude mi jedno kto mi bude co hovorit
9. máj 2009ahoj oligaca, prosim ta kde si kupila manzetove gombiky a ake asi? ja nejako neviem mojmu drahemu zohnat..tak som z toho nestastna..lebo na nete som toho vela nenasla
no to budeme obidve o takom case asi rozklepaneale tak verim, ze prijemne..len co ked drahy nepovie ano?
ale nie, snad nam to vsetko dobre dopadne
10. máj 2009baby, len nestraste...
my sme boli v piaatok na nauku prvu aj poslednu
bolo super, urobili sme si vylet, lebo ten nas knaz byva daleko...a boli s manzelkou sami bez deti, tak sme pojedli, popili ( nealko) a dobre sme si pokecali a poobede sme isli do kostola a precvicili sme si to...no a mne sa uz triasol hlas vtedy a co to bude potom nazivo!!!
10. máj 2009mimi tak to sthas... my sme s naukami este ani nezacali kedze je drahy v zahranici.... a to ich mame 4... posledna bude 1.8. tak neviem dufam ze sa do toho nic nepripletie bo ani svadba nebude ked to nestihneme.
To vsetky mame 15.8.? ake zlate....
oligaca no tak to ja by som uz mala mat po... resp. tak nejako v tom case budem asi hovorit slub.... kedze sa to zacina o 15,30.... neviem dufam ze uz po.... len ci si na teba spomeniem....snad ano.
a vy dve o kolkej mate?10. máj 2009ahojte, dlho som tu nebola. vidim ze pripravy v plnom prude.
ako ste na tom s pozyvanim hosti? uz ste pozyvali vsetkych? my stale presne nevieme vsetkych ci pridu.
my nauky este nemame tiez. zacinaju az nejak v juni a su 3. tak dufam ze stihame.
sobas mame o 15:00, no ale uz aj to sa mi zda dost neskoro, brala by som aj skor,lebo nas potom caka este 1.5h cesta na svadobnu hostinu.10. máj 2009
tak ja kde mam svadbu, tak tam mi ukazala ako robia vyzdoby a vybrala som si zlatu..najviac sa mi pacila asi, ako stylom vyzdoby. A nechce sa mi zhanat ine vyzdoby kvoli tomu..a behat a tak..ked viem, ze ona to ozdobi pekne a mam to v cene..
tak sme zvedavi ako budu vyzerat, lebo sme si ich trochu sami pozmenili.
obrucky uz mame, mali by byt koncom maja, ale keby bolo na mne, tak mam este cas, to moj mily to chcel mat radsej hned vybavene