Svadba 06. 08. 2011

22. jan 201361370
  • @nikuska1987  presne ako vravis...tiez mi je najviac sympaticka ta z popradu...a najmenej ta prva, ani sa mi nepaci ako dava malo bodov...ale to asi naschval...

• @nikuska1987  no čo mam nove- asi nestihame 😃... fakt neviem ako to všetko stihneme...hruza... menime autobus...-bude nejaký malý..všeci chcu ist autami a tak ich potom pozavažame tie akuta a budu sa bavit dalej... no...a tak ja ani nevem..ono to tak samo plynie nejako

• @nikuska1987  ale inak baby ine plany pol hodinu sa obliekat zacinam mat pocit ze to teda nebudem vsetko stihat v sobotu.. cesat sa malovat obliekat fotit... ale dufam ze budem slapat na nejakom adrenaline lebo ja ked skoro vstavam tak o pol noci uz zaspavam... som dufala ze si dlhsie pospim 😃😃

• Sponzor fóra
  • @oskvarka  no autobu-bude malý.... a ja nevem...ono to furt sa čosi inak bude robit...už ma s toho boli hlava

• @mishita2401  akoze nestihate, co nestihate??? 🙂 nerob paniku ved este 73 dni

• @mishita2401  neries .. to sa samo poriesi 😃😃... ja mam tento tyzden draheho choreho tak ani po meste nemozme behat tak nic neriesim.. len robim doma pierka.. ako som na zaciatku mala nervi tak teraz uz mam pocit ze mi su vsetky tie vybavovaci uplne na haku.. co bude to bude 😃... hlavne ze tam budeme mi dvaja a ze sa mame radi 🙂... ale tie nauky uz by sme mohli zacat.. vcera som sa celi den pokusala dovolat na faru v cadci a nic.. asi tam budem musiet zajst...
    a to ma tlaci stale ta topanka potrebujem zajst do toho obchodu zistit ci je ta baba stale PN ci uz nie

• @mishita2401  a ake zmeny svadobne? hmmm🙂 aj my mame zmeny...zistujem teraz ci radsej hostia uprednostia autobus alebo aby prisli autami a zaplatime ubytko...

• @nikuska1987  no 73dni ale ja ešte nemam ani šaty a ešte tri skušky a ked ich neurobim tak nevem

• @oskvarka  no včera bola ta majitelka na FB ale som sa jej to nepýtala...ale už asi bude mat otvorene si myslim. no ved to neni tažke tie pierka urobit aj ked ja som si ich sama nerobila-ja robim inšie veci 😃

• @puffu  mi ubytko nebudeme platit-všeci pojdu pekne domkov-ich pozavažame to neni daleko a preto chceme taký nejaky mikrobus aspon 😃

• @mishita2401  ved neni.. a mna to bavy.. praveze ja pri to oddychujem.. pohoda klidek 😃... ale mam v plane aj ine voloviny robit ale nemam material pokupeny, takze som to odlozila na neurcito 😃

• @oskvarka  no asi ako ja 😃 ja som to odložila na datum po 15.6.-budem už mat SNAD USPESNE UROBENE skušky

• @mishita2401  tak my mame nieco cez 50km...nas by to vyslo rovnako tak preto sa pytam hosti, ide vlastne o 33 ludi...to nie je vela..no ale urcite nebudem platit aj autobus a aj ubytovanie...😃 no dufam ze to nepochopia takto...

• @mishita2401  ale skusky zrobis co sa bojis... len nesmies mysliet 100 stale len na svadbu ale obcas len 99 😉... jooj sa mi machruje ked uz to mam za sebou.. ale neboj to das... prave ta energia pozytivna podla mna ti pomoze pri uceni 🙂

• @puffu  podla mna je asi lepsie to ubytko.. aj ked zase budete mat na druhy den popravky?.. lebo tu je to vraj zvyk.. este ze mi budeme mat len 13 ludi co budu potrebovat ubytko ... (ale niektori aj na 2 dni) ostatny budu byvat u rodiny...

• Sponzor fóra
  • @puffu  no tak im povedz že či chcu zaviest domov autobusom alebo chcu len ubytovanie 😃

• @oskvarka  no len keby sa mi tak chcelo učit 😃 ...alebo keby som tej fyzike aspon rozumela 😃

• @oskvarka  na druhy den mame dozvuky ale iba rodicia a surodenci...a vecer kamarati...no akurat pocitam ci by sa vsetci pomestili do aut a ano...tak mozno to bude lepsia volba...uvidime ako sa k tomu postavia svadobcania...

• @mishita2401  no tak som to napisala tak dufam ze to aj tak pochopia...a ked nie tak to je ich uz problem...inak dnes nam dosli tie saty pre druzicky...🙂 som ani necakala ze take pekne budu tie saty, aj manzety pre tomasa po polnoci...

• @puffu  no pozerala som ich 😃 pekne ich maš 😃

• @mishita2401  a ty este nejake zmeny okolo svadby ci iba ten autobus?

• @puffu  no neviem 😃 dneska som sa dozvedela že naš šovef-čo nas bude vozit-ako mna a Tomaša tak že iba do konca fotenia a potom bude pit..ako super..no

• @mishita2401  jaaaj...to potesi...ale tak potom uz vam mozno ani auto ebude treba nie? Ci mas unos? Ale je to dobre mas nejake auto poruke, keby nahodou...

• @puffu  no budu iný dvaja šoferi-moj ujo ale ten bude na našom-v ktorom pojdem do kostola-on vobec nepije tak sa ponukol že bude vozit... no a Tomaš bude mat najskor dvoch šoferov a potom už len jedneho a preto chceme ešte ten mikrobus nejaký

• @puffu  alebo si to odšoferujem sama ked budem chciet 😃

• @mishita2401  alebo aj tak sa da...😃 vlecku das na spolujazdca a ides...😃

• @puffu  ja budem mat vlečku vypnutu dovnutra 😃...len v kostole a na foteni si ju odopnem 😃

• @mishita2401  ja tak isto...🙂 ja len aby ti pri soferovani nezavadzala...😃DD...no ale bolo by o vtipne kazdopadne...😃

• @puffu  ja už som raz nevestu videla ako sama šoferovala-v polsku ked sme boli 😃

• @oskvarka  to budeme musiet vstavat o 6 aby sme to vsetko postihali 🙂

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
Odporúčaní dodávatelia
Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
Roman Budai
Celé Slovensko
Svadobný fotograf
Celá SR..
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
Archív článkov od partnerov