Svadba 06. 08. 2011
@mishita2401 jaaj no sa mi zdalo ze si vravela ze mas 400a ides este objednavat ale to asi niekto iny...
nevadi...si myslim zeby ti to dovolit mali, nevidim dovod preco nie...
26. máj 2011@puffu no dnes som bola v knižnici trištvrte hodiny kým som našla nejaku poriadnu knižku na prezetaciu ..a požičala som si dokonca aj knihu fyziky
- aby sm sa mala s čoho učit...
26. máj 2011- Sponzor fóra
@mishita2401 no tak mas aspon literaturu a hor sa do ucenia...
ja uz pomali pripravujem veci do kufra...
super pocit...
26. máj 2011@puffu no to ti verim
.. ja by som sa tak tešila keby sme šli ku moru
26. máj 2011@mishita2401
to je dobre prirovnanie...
no my radsej chodime domov, aj minuly rok sme isli iba na 7dni aby sme boli viac doma...je to dost tazke pre nas vyberat...ale radsej obetujeme more a ideme stale domov...no ale posledny rok chceme celu dovolenku minut na cestovanie...no uvidime ci to bude...lebo ked uz sme v cestovke tak si stale povieme ze radsej budeme doma s Jackynom...
aj co om ti vravela o tej predsvadobnej dovolenke na Kretu, sme mali ist na 8-10dni no a zmenili sme do ze ideme na 3 dni do Viedne...
ale asi kazdy kto robi v zahranici radsej pojde domov ako niekam inam...
26. máj 2011@puffu no asi... len mi sme sa za celých 6rokov dostali len na tri dni do bojnic..ale ako na jednodnove výlety sme chodili-aj sme toho vela pochodili ale to nieje dovolenka
...
26. máj 2011@mishita2401 my sme minuly rok boli tiez prvykrat pri mori spolu, inak sme stale chodili do tatier na 5-6 dni alebo na Siravu...Ja by som sa chcela zastavit v Bojniciach ked pojdeme do Viedne...minujem zoo...
ja som ako male decko pri zvieratach...
..by som chcela ist aj tu v Londyne do zoo ale zatial sme sa tam nedostali...ale u mna vyhrava prazska zoo...uplne super...urcite tam este pojdem...
26. máj 2011@puffu no v Prahe v zoo som ešte nebola ale Bojnice -tam je to cele pekne-aj zamok-krasny nadherny
a zoo super... aj zoo v Ostrave je celkom v pohode ale Uplne super je zoo v Zlíne-tam je volný vstup ku klokanom, papagajom a tak
-uplne suprove
...
26. máj 2011@mishita2401 vaze?...to musi byt super..ja som v bojniciach bola ale ked som bola mala a nepamatam si to velmi tak by som sa tam chcela zastavit teraz...ani vo Viedni som este nebola tak som na tu Vieden zvedava...
ale viac sa tesim na Bojnicku zoo...
26. máj 2011@puffu no važne
v tom Zline je to super-a velmi velke a v zo je aj zamok.len ked sme tam boli tak bol zavretý-lebo v pondelky tam býva zavrety..ale čo už..
...
26. máj 2011@mishita2401 no tak to si dam na dalsi zoo ktoru chcem navstivit...
)...a co ohladom svadbicky nieco nove? Uz si sa rozhodla co na menu?
26. máj 2011@puffu nie..ale viem že nechcem sviečkovu...na každej svadbe ju jem... už to nechcem...a ty teda?
26. máj 2011@mishita2401 no ja som este ani na jednej svadbe svieckovu nedostala a bola by som rada keby som ju dostala...u nas ide stale kuracie na sampionoch a potom rezen....no bolo na kazdej svadbe...no ale tak neda sa tym nic pokazit...
predjedlo: bruschetta(zatial, uvidime ci to budeme menit)
hlavny chod: slepacia polievka a steak z kuracich prs(specialita podniku) no ale asi tam raz pojdem a si to objednam ze co to je a ako to chuti
a potom svedske stoly: pecene prasa, pecena kacka, plnena kapusta, losos, cestovinovy salat, grecky salat, svieckova s brusnicovou omackou, kuracie na sampionoch, rezen, kapustnica, pomazanky, syrovy tanier, sunkovy tanier, mozzarela-paradajka-rukola, jednohubky a uvazujem aj nad raznicim a klobasou...ale o sa na svadbu velmi nehodi asi tak skor nie ako ano...
26. máj 2011@puffu no tak u teba by som sa najedla teda
... no tak u nas sa rezne davaju-ako švedske stoly-a mne sa to na svadbu nehodi... no ty si nemala ani raz sviečkovu na svadba?- ja som toho naopak už prejedena... ale tieš sa stale dava to kuracie-ale to mam aspon rada
... ja ešte neviem..ale určite nechcem predjedlo-to sa už aj mami dohodli že to je zbytočne-aspon u nas lebo potom nikto nedoje hlavne jedno...a zbytočne peniaze..aj ked je to pekne a predjedla byvaju chutne..ale mi to nechcem...mi budeme mat tri jedla- ten hlavný chod, potom večera kolo 20:00cca a potom po polnoci bude tretie jedlo
26. máj 2011- Sponzor fóra
@mishita2401 tak u nas to tiez tak vychadza, predjedlo a 3 porcie jedla ma kazdy, ale dali sme o 40 porcii menej lebo su tam aj tie misy, jednohubky a pecene prasa a okolo 2 rano vela ludi odchadza a uz nebudu jest...ale mame tak ze napr. losos je 10porcii, plnena kapusta 10porcii, potom grecky salat 15porcii, rezne 30porcii, kuracie 40porcii a tak to mame nejako podelene...aby si kazdy vybral naco ma chut
26. máj 2011@puffu aha
no mi tiež napr už po polnoci vieme že deti pojdu domkov takže im už nebudeme objednavat jedlo-lebo už teraz vieme že niektorý tam nezostanu...
26. máj 2011@mishita2401 no tak deti by nezostali urcite...ja som rada ze nemame deti hoci to je pekne ale aspon nemame starosti s objednavanim detskych porcii pre deti a normalne pre ostatnych...a tak...no ale deti su na svadbe velmi pekne...ale prezijem...
26. máj 2011@puffu a tak mi už nemame take male deti aby sme im objednavali detske porcie-u nas už 5ročný zje to čo dospely
-teda niektore tie deti
.. mam 11ročnu sesterku čo zje viac než ja..ale lutujem... bude z nej zachvilku už gulička...
26. máj 2011@mishita2401
a ja ze sa detske porcie davaju mozno do 11-12 r...
no ja sa nepamatam kolko som toho zjedla ked som bola mensia...
no tak mate aspon o starost menej...objednate kazdemu rovnako ...
no inak sa tesim na tu dnesnu svadbu...davam do nej najvacsie nadeje, hoci ked som videla ten perlickovy kupel tak neviem neviem...uvidime...
26. máj 2011@puffu no asi tak..ale ja by som nechcela takú svadbu ako mali tieto tri..a asi ani ta posledna-ten perličkový kupel a tak by som si nehala na popravky-alebo na romantický výkend s mojim drahým
... viem že ked sa ženil bratranec tak detom davali ine jedlo- lebo mi sme mali take luxusnejšie-a take dospelacke a detom dali to čo maju radi
- hranolky s niečim-ale tieš to vyzeralo veeeeeelmi dobre
a boli to riadne porcie
-žiadne detske..tak ja si pametam že ja som vždy bola hladoš-aj ked na to nevyzeram..vždy som toho veeeela zjedla
26. máj 2011@mishita2401 no ani ja by som nechcela taku svadbu, zatial bez akejkolvek inspiracie...
..ale tu chudinku som vcera lutovala...ved to bola fraska...v satach chodit nevedela, prvy tanec hrozne, no a zabila to tym unosom ked sa vratila z unosu sama lebo zenich ju nesiel hladat...no uplna pohroma...ale uprimne mi jej bolo velmi luto...
26. máj 2011@puffu aj mne jej bolo luto... preto unos nechcem ani... aj ked určite by ma drahý hladal ale nechcem to- zbytočne zabijem čas ktorý možem travit na svojej svadbe nie
... no a na prvý tanec si nedam valšik ked ho potom netacujem nie??? !!!! stači taký ploužačik
26. máj 2011@mishita2401 presne tak...
ani ja unos nechcem, tomas chcel ale potom som mu povedala vyhody unosu (ziadnu) a nevyhody(aspon 3) no a suhlasil aj on ze nebude...no a ja si myslim aj to ze mozno ten prvy tanec nemali ani premysleny, mozno im to dj iba pustil a tancovali...no neviem ked si to vyberala sama preco to tak vybrala....
26. máj 2011@puffu no to neviem ani ja..ale na to že ju svadba stala 2500eur tak ako výzdobu mala celkom peknu...
... len chudatko si šlapala na šaty... si mala dat kyticu do druhej ruky a tou volnou rukou si mala tie šaty podvihnut
26. máj 2011@mishita2401 presne to iste napadlo aj mna ze prexo si ich nepodvihla ked si na nich sliapala, ale to asi v takech chvili to cloveka nenapadne, no vyzdobu mala peknu ale ja si myslim ze tie ceny su iba zaurcite veci,podla tam niesu zahrnute obrucky, oznamenia, zenichova vyzbroj a podobne...to by to mali vsetky nejako velmi lacne nie? Ty si nemyslis?
26. máj 2011@puffu no myslim lebo len moju stranu rodiny vyde svadba bez mojich čačiek asi 4000eur... a draheho radšej ani nechcem vediet ked ma 80ludi..a mi mame taku polovicu...
26. máj 2011@puffu tesim sa na dnesnu svadbu
)) ja som zatial nic neoobkukala lebo nase predstavy sa odlisuju od tych svadieb
26. máj 2011@mishita2401 aj ja som kukala
aj dnes pojdem pozerat
26. máj 2011@mishita2401 no som mala taku vycerpavajuci odpoved pre teba napisanu a sami to vymazalo...
neznasam to...len som pisala ze ako to pate podelene napr s alkom alebo jedlom? Ci alko bupujete vy osobitne aj oni alebo kupujete vsetko spolu a rozpocitavate peniaze a ako napr foto, kamera atd...nemas to tazke konzultovat vsetko s rodicmi a este aj so svokrovcami? Alebo vsetko v pohode? Nestaraju sa a mas volnu ruku?
26. máj 2011
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@puffu ja som ešte neobjednavala lupienky
mam ich asi len 200- ja ich objednam až ked sa dohodnem v sale či mi to tam dovolia a či mi to tam urobia
... a iank čo maš nove?