Svadba 06. 08. 2011
@puffu
no tak to huste
... no ale tak ona je sama nie? tak sa asi nudi
11. jún 2011@mishita2401 no ano, je sama...no a zatial moja zmena zacala dobre...
este je stale v posteli a vyzera to tak ze este aspon hodinu mozno viac bude...
11. jún 2011- Sponzor fóra
@puffu takže som ukončila uspešne prvý ročnik a možem sa venovat naplno pripravam nas svadbu
tešim sa
11. jún 2011@mishita2401 gratulujem...
takze teraz sa uz mozes venovat prijemnejsim zalezitostiam...
11. jún 2011@puffu dakujem
a presne tak
...tešim sa ..len sa musim prespat..lebo sme neska po škole oslavovali so spolužiakmi a toči sa mi hlava trochu...
11. jún 2011@mishita2401 jaaaj...
no ale ved treba nie...niekazdy den ukoncujes rocnik...
a co si pila?hmmm...
11. jún 2011@puffu no ved to
no vino ...ale nerobi mi to dobre..vino moc neznesim
..a ešte slnko svietilo
11. jún 2011@mishita2401 ja si dam predsa len nieco silonove
ako dnesna skuska za A??
11. jún 2011@puffu no to ano
11. jún 2011@mishita2401 jaaaj...no treba trosku treningu pred svadbou nie....
ja vino velmi nepijem lebo som z neho potom velmi plna...ked nieco oslavujeme tak radsej vodku...ale na svadbe budem vinko, len tak decentne...
11. jún 2011@puffu ja vino nepijem vobec lebo mi ani trochu nechuti... ale vodku mozem.. alebo cokolvek ine biele kvalitne
... ale na svadbe nebudem pit vobec.. chcem si to uzit
11. jún 2011@oskvarka no aj ja si chcem svadbu uzit tak preto trosku vinka si dam...
len tak na povzbudenie...
11. jún 2011@puffu mne aj malo zamota hlavu (mam poruchu toho centra pre rovnovahu ... ktore ovplivnuje aj alkohol...takze zakopnem aj triezva na rovnej zemi dakedy....) a som dost crazy odviazana aj bez alkoholu...takze budem vyzerat ze som vypila aj ked si nic nedam
...
11. jún 2011@oskvarka no tak to mas super...
ono urcite sa da zabavit aj bez alkoholu, vsetko zalezi od partie ludi...
my si vypijeme az ked fotograf a kameraman odidu...dovtedy nie lebo potom by to vyzeralo...
iba trosku vinka...
11. jún 2011- Sponzor fóra
@nikuska1987 neveim ale urobila som ....ale neviem na ako
12. jún 2011@mishita2401 tak urcite ako pises, ze to inak bude posobit lebo bdeme tancovat a mozno aj nieco jest...
12. jún 2011@puffu presne tak
dneska varim segedin...mnamka...
čo ideš dnes robit??? u nas je krasne slnečno
12. jún 2011@mishita2401 mnam ...zboznujem segedin...
u nas prsi...
a zvycajne chodime nedelami na nakup lenze sme boli vo stvrtok tak teraz to je take popresuvane...no a nerobim nic...sedim za netom a pozeram veci ako stale...
a objednala som knihu hosti...tak dufam ze sa osvedci a ludia tam nieco napisu...a este rozmyslam co budeme varit na obed ale nic ma nenapada...
asi urobime rizoto...
12. jún 2011@puffu prosim ta a kde si tu knihu hosti objednavala ? a za kolko? mne sa to začina pačit
a chcela by som to
... no ved aj ja ho mam rada
a segra asi do hodiny doveze domov šteniatko ratlika
-ale len na ukažkku
-lebo to nebude naš
ale chcem ho aspon vidiet..lebo to ma jej chalana mama
... tak sa s nim trochu pohram
12. jún 2011@mishita2401 a nas Jackyno ide na dalsi piatok na operaciu...
ma jedno vajicko v bruchu a iba jedno mu zislo do mieska a po 5tom roku zivota mu hrozi rakovina tak ho musime dat vykastrovat...dufam ze vsetko s nim bude ok a ze sa do svadby zotavi...
knihu hosti som objednavala cez amazon.co.uk ale to je iba cisto anglicka stranka oni to neposielaju na SR...a stala ma aj s postovnym 15libier...12. jún 2011@puffu ježin chudatko... snad bude v poriadku drobec. .. no ja som pozerala cez googl ale akosi som zatial nič poriadne nenašla...musim pozerat dalej
12. jún 2011@mishita2401 ja som chcela tiez nieco krajsie, ze si dam potom nase foto do ranceku ale tie s ramcekami na foto boli az od 25libier a to je zbytocne vela...no tomas mi prisiel oznamit ze ide do fitka tak idem ja do prace...
tak sa maj a uzi si maznanie s havinom...
12. jún 2011@puffu dik
no ja budem mat album zvlašt
tak prijemnu pracu
12. jún 2011@mishita2401 jasne aj my mame fotoalbum zvlast, len som chcela knihu hosti kde si dam nasu fotku na prvu stranu...no ale nevadi....ja zatial stale hladam vhodny album pre nas...
zatial som nic pekne nemasla....chcem mat veeela fotiek...
zboznujem pozeranie fotografii, ale v albumoch a nie na pc....
12. jún 2011@puffu dobre to je pri takejto prilezitosti... ale napriklad sa koli tomu nemozem tocit okolo vlastnej osi (napriklad ani pri tancovani valcika nemozem moc robit otocky.. max. jednu apotom prestavka) a tiez v dopravnych prostriedkoch nekomunikujem sedim rovno a divam sa dopredu (inak zvraciam
)
12. jún 2011@oskvarka ja nemozem dlho stat lebo odpadavam...asi to je tym ze som chudokrvna...a najhorsie v zadychanych priestorych(kostol, cakaren u lekara atd) to nevydrzim stat ani 5 min...
12. jún 2011@puffu to mam aj ja rada
mne ide dat kamaratka fotoalbum... ale povedala že si vyberiem aky sa mi pači
..
12. jún 2011@mishita2401 tak to je od nej velmi mile...
ja si radsej take veci nakupim sama lebo neviem kolko su ludia ochotny dat za taketo veci a nechcem ich vystavit do situacii ze si mam nieco vybrat...aj kamarati chceli jedneho dj-a na svadbu ale pytal si 250e a to je ich lamarat a prisiel by s partnerkou, zacal by hrat az od polnoci a dovtedy by sa zabaval, nam sa to zdalo vela tak sme povedali ze nie a kamarati ze sa zlozia a zaplatia nam ho ako dar a to sme nechceli...pride nam to vela penazi za to ze sa zabavi, vypije s kamaratmi a zahra mozno 3 hodiny...
12. jún 2011
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@mishita2401
no to mam...
ale ona je strasne striktna na cas..minule isla do postele 21:30 a o 22az koncime...tak som sa s nou este musela rozpravat a poslednych 10min bolo iba ticho...no ako by to nebolo jedno nie?...ved aj tak sme v nasej izbe po 22hod a nikam nejdeme...