Svadba 06. 08. 2011

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte... mate niektorá tieš svadbu v tento datum?? mate už čo to pozhanane či ako??:D
@mishita2401 no to ano, cesta zabere dost casu, tak mi uz nastastie tych vzdialenych mame vybavenych , uz nam ostavaju ludia do okruhu 70km tak to uz neni take hrozne... no len tiez tak treba hodinu cestovat a potom hodinu spat...
Profilova fotka
@puffu zemiakove lupienky ratam za sladkosti.. moc mi nechutia odkedy som videla relaciu na discoveri ako sa to vyraba :D... takze si ich aj dost zakazujem lebo su karcinogenne.. ale tak dakedy ked mam nieco po ruke tak som ako srotak... ja zase uz nic nekupujem len zakladne potraviny a zeleninu ovocie aby som doma nesnorila po sufloch :D
@puffu ježin mi to mame tak že pol hodinu tam pol nazad-cesta...to mate teda kusisko cesty..to nestihate za den :D asi :D...
@oskvarka no tak to je slane tak to nemozes ratat za sladkost, jedine to spada do spolocnej podskupiny a to su pochutinky...ale lupienky sladkost rozhodie nie su....keby sme mali pozerat na to vsetko co je nezdrave tak by sme asi pili vodu a jedli zemiaky z babkinej zahrady...ono niekomu skodi olej ale niekomu robi olej a mastne jedla lepsie ako zelenina a ovocie...ide o to co tvoj organizmus lepsie prijima a spaluje...tiez som pozerala jeden program kde sa zena zdravo stravovala a aj tak priberala tak jej urobili testy a mala smazenu dietu, iba vyprazane a tazke jedla ...tie jej organizmus spaloval a schudla...a necitila sa ani zle ked jedla kady den spazene jedlo...
@puffu ty kokso tak toto ma zaujalo-že jedla smažene a chudla??? to je ako možne?? :D
@mishita2401 nie myslim ze do toho okruhu, napr. do tomasovho krstneho je to 20km a od neho k dalsej jeho rodine je 60km no a od toho co byva 60km je 10km dalsia rodina...takze to postihame za jeden den...no aspon by sme chceli lebo nebudeme chodit tolko km 3krat iba pre oznamenia
Profilova fotka
@puffu :D:D jooj by som brala taku dietu.. aj ked ja mam velmi rada ovocie a zeleninu.. mnam.. ale aj meso.. :D.. som na meso :D.. a kolaciky moc nemusim ale u mna je najhorsie ze ja som pazrava ja ziem aj co nemusim ked to mam poruke.. uz len zo zvyku :D:D...
@puffu no ved to, mi sme u jednej rodiny boli skoro dve hodiny...ale to preto lebom som u nich nebola 3roky -ak neratam kratku navštevu minulý rok :D ale zas u jednych sme boli pol hodiny a u dalšich hodinu a pol :D
@mishita2401 urobili jej nejake testy a jedla napr. zeleninu a zdrave jedla cely tyzden a robili jej vselijake testy, merali tlak atd, potom jedla smazene(ale len na obed) a opat jej merali vsetko...no a prisli na to ze jej organizmus lepsie prijima mastne jedla ako zdrave, aj sa lepsie citila...ale paradoxom bolo to ze sa cely zivot zdravovala zdravo lebo jej to tak chutilo no a vravela ze sa musela niekedy premahat aby zjedla smazene, ze pre nu to je ako dieta...:D...no a o pol roka neskor bolo ze ako sa jej dari a bola neporovnatelne chudsia a stale jedla zmazene jedlo denne... divne nie?...:D
@mishita2401 tak my asi tiez tak budeme ze hodinky a viac na kazdej navsteve, pri prvych budeme mat aspon vyhovorku ze este musime ist tam a tam...:D najhorsie to bude asi s poslednymi...tak lahko uz neutecieme...:D ale nee, srandu si robim...:)
@puffu no to hej :D ale ja poznam aj v rodine ludi ktorý jedia mastne vfšetko a tuky v poriadku všetko zdravý su a poznam aj takých čo si daju len jednu hranolku a už su na hranici :D
@puffu heh :D ale čo... mi sme bli u tých prvých praveže najdlkšie :D a tý posledny to už bolo neskor sme tam prišli o 17 a odchdzali sme o pol siedmej...
Článok sa načítava...
@oskvarka no mne chuti najviac od 22hod...to vtedy som taka nenazrana...:D ale inak mam dobre to ze sa neviem prejest, ani obed nezjem na jedenkrat, dam si mozno o hodinu neskor
@mishita2401 no ja som sa tiez niekedy stravovala strasne nezdravo, hranolky a vyprazany syr zboznujem a rezne tiez...:D no a niekedy som hranolky jedla skoro kazdy den a bola som aj ovela chudsia ako som teraz ale tak vaha ide aj rokmi....:D no ale bola som v pohode, len raz som mala dost problemy s prijimanim potravy...som normalne nechapala, len som si spomenula na jedlo a hned ma napinalo, som sa snazila jest aspon nejake ovocie lebo nic ine do mna neslo, len polievka a to len polovica a z druheho jedla mozno 2-3 vidlicky, no toto trvalo asi mesiac, neviem co to bolo, chcela som jest, bola som hladna ale ked som jest isla tak ma chced napinalo a presla ma chut...no tak som potom zacala jest viacej zeleniny a ovocia a stravovat sa zdravsie, no a teraz ked si dam hranlky 4-5krat do mesiaca tak mi pridu uz velmi tazke alebo aj rezen a celkovo smazene jedla...no ale tak raz za cas treba aj to...:D
Profilova fotka
@puffu no to ja tiez tak jem obed na dva krat ale ako ze keby si ho nerozdelim este prva ko idem jest tak ho kludne ziem aj cely.. len mi zacne byt o 10 minut hrozne zle ako sa prejem a prejde mi to az o pol hodinu.. :D... tak ho tiez radsej dam na dva krat a dojedam ho dakedy na olovrant alebo ak mam olovrant ine nieco tak na veceru :D no to by som ja potrebovala trochu ze by mi nechutilo. ja zjem totiz vsetko a kludne aj vela... hrozne nieco :D
@puffu no ja sa tiež stravujem už zdravšie-aj ked prehrešky mam :D...
@mishita2401 ved raz za cas treba nie...:D no a inak neviem ci som ti pisala ze mi uz odpisala aranzerka ze za kolko by mi vyzdobila kostol podla mojich predstav...no a cena bola 180e aj s jednou zivou ikebanou na oltar...celkom dost nie?...no a vcera sme pisali kostolnicke ci si kostol mozme vyzdobit v piatok vecer tak uvidime co odpise, ak ano tak si to urobime sami za polovicnu cenu a ak si ho nebudeme moct vyzdobit v piatok tak to dame urobit aranerke, no vzdy lepsie ako cez agenturu...ta pytala az 350e...a to ib za kostol...no hrozne ceny...
@oskvarka no ja to mozem mat kludne na tanieri...aj tak to nezjem...:D to aj tomas je taky, ze sa stazuje ze mu naberam vela a ze vsetko zje a potom je tucny ale ked mu dam menej tak ide do kuchyne a este si naberie...:D no takze ani tak ani tak...:)
@puffu ježiš to čo ten kostol idu zdobit ako čim :D... ked tak vela pýtaju ?? :D.. no mi to mame tak že tý čo maju sobaš ako prvý zdobia kostol pre všetkých a kedže predomnou ma svadbu moja kamoška -oni to maju o 14 mi o 14:30 tak to zdobia oni a po nas su ešte dve svadby a to tam ostava pre všetkých takže to mame jednoduchšie aj ked som sa jej pýtala či chce nejake peniažky-na kvety a tak..ale že nie... že to je pre všetkých tak neviem..ale som rada-ja chcem hlavne navleky na stoličky a nejake kvety... :D
@mishita2401 tak to mate celkom dobre ked mate taku dohodu, hoci to moze byt pre tu prvu trosku take ze musi ona vyzdobit cely kostol ale ked si sa jej pytala ci nechce nejake peniaze a ona nechce tak mas aspon ciste svedomie. My sme zatial jediny na ten den a asi to aj tak ostane, pochybujem zeby sa niekto az teraz nahlasil na sobas...no a dole je obrazok ako by sme chceli kostol, len vaz bude asi 8 lebo kostol je dlhy...
@puffu waw tak ako potom chcem vidiet snad 1000000fotiek s tvojej svadby :D heh..ja neviem aka bude výzdoba ale ževraj tam budu aj mašle na tie lavice a tak..moc tom sa ešte nepýtala... no u nas sa to ževraj tak robi že tý prvý zabezpečia výzdobu pre ostatných
@mishita2401 :))) dakujem...no dufam ze to z vyzdobou dopadne tak ako chceme...no keby somsi to robila sama tak tie kytice by neboli vo vazach ale by boli pripevnene o lavice, ale malo by to podobny efekt...a tak isto by som dala pred kostol dve kvetinace na jednu a dve kvetinace na druhu stranu a medzi to by isliel ten previs z organzy, aby to nevyzeralo divne ze bude iba vonku cerveny koberec a nic viac....ale trufla by som si na taku vyzdobu, ono to nie je tazke urobit...zamozrejme tie kvety by asi neboli take bohate ale myslim si zeby to nevyzeralo zle ...:) no uvidime toho 6.8...:D
@puffu no asi hej... ved uvidiš ked dojdeš na SR ako sa to vyvinie :D...
@mishita2401 no uz do tyzdna budem vediet ci to dame robit aranzerke alebo si to budeme robit sami, len cakame na vyjadrenie kostolnicky ci si to mozme vyzdobit v piatok...a ak ano tak idem objednavat veci na dekoraciu....:)
@puffu heh :D no ja čakam na zajednanie zajazdu-čo bude asi problem po dnešnom telefonovai s pani s CK ale navadi..niečo už najdeme :D a chcem sa začat balit :D
@mishita2401 a preco? nemaju nic volne do ITL? ved to je jedno kde pojdete, len nech ste pri mori a nech si oddychnete a zrelaxujete sa...:)
@puffu ale maju ale moc drahe... čakame na last minute..ale tie akosi nechodia
@mishita2401 no tak uvidite ci sa vam nieco postasti...drzim palce...ono ked clovek chce a nieco hlada tak naschval nie je nic co by vyhovovalo...:(
@puffu no tak ako do chorvatska sa da ist v pohode ale mi sme chceli Taliansko-a to je problem
@mishita2401 ved uvidite ze ako dopadnete, ved aj chorvatsko je lepsie ako nic nie?...:))

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?