@mishita2401 ja mam skusenost nechcel ma majitel zobrat lebo hladal starsiu, vydatu pripadne rozvedenu, ktora ma deti aby uz nemusela ist na matersku a mohla mu makat za minimlanu mzdu
@mishita2401 no...ja som myslela ze mesiac...ale teraz to dali na 15dni...dobre ze o 10rokov nebude ze hned z obradu bude nevesta utekat na policiu zmenit doklady...:D stale len aby nam komplikovali zivot...:D
@mishita2401 ma tak nastval, ze som mu chcela povedat nech si prestuduje zakonnik prace tam je jasne napisane ze nema diskriminovat uchadzacov o zamestnanie,,,,, a uz tam hlada silu asi 5 - 6 mesiacov nemoze najst
@mishita2401 ked som mu len spomenula ze sa idem vydavat tak to razne zamietol automaticky rata s tym ze hned 7 augusta zostanem tehotna a pojdem na matersku :-) uz ani nebudem hovorit ked pojdem na pohovor o svadbe nic
@nikuska1987 no ved aj ako som sa nadrela pokial som tu informaciu dostala....pisala som mail ze dobry den a bla bla bla...oni my odpisali: Tymto vas ziadame podla paragrafu toho a toho ze musite poslat ziadost inak vam neodpovieme ci tak nejak to bolo...:D...tak som napisala 2. mail...Ziadost o poskytnutie informacii a bla bla bla...no dalsi mail od nich...obcan je povinny podla paragrafu toho a toho pri ziadosti uviest jeho adresu inak sa mu nemusi odpovedat bla bla bla...no a na treti pokus mi uz konecne odpisali...sice musela som to aspon 3krat precitat pokial som pochopila o com tam pisu ale nakoniec som odpoved dostala...:D
@puffu co sa obhanali zakonmi jak to len uradnici vedia ze??....poznam podla zakona toho a toho paragrafu toho a toho a keci...ja ked idem na nejaky urad dopreduje si studujem veci aby som im mohla odporovat aby ma neprehanali atd...lebo na nasich uradoch je to pohroma - ved znamosti v dnesnej dobe su v mode :-) ozaj dnes mi poslala cukrarka rozpis materialu na 7 kartonov zakuskov tak zase som o krocik pred :-)
@mishita2401 vies co svadobne saty som si objednala z ciny a co sa tyka vyzdoby vsetko objednam u aranzerky a co nebude mat poslem segru niekede do velkoochodov v BAeste mi chybaju objednat pohare a obrucky, ale to sme zatial neriesili a este aby som nezabudla potrebujem z niekade si kupit zavoj a spodnicku s kruhmi a ty??
@nikuska1987 no tak to mas pravdu s tymi uradmi...hroza...tak mi mame zatial zajednane 2 cukrarky...jedna pecia 1000kolacov a druha tortu a 500kolacov...ani jedna nechcela zobrat celu zakazku ze vrat to je vela a nebudu stihat..no ani sa im necudujem...:D piest od rana do vecera...my mame povedat blizsie informacie 2 mesiace pred svadbou...ze ake druhy a tak...
@nikuska1987 a kedy ti pridu tie šaty? potom daj foto :D... no pohare mame objednane do 40eur nas budu stat a take krasne -podla nas :D.. obručky objednane :D... zavoj bude požičaný a spodnička tieš :D
@puffu nebudu stihat? juj čo ma moj drahý cukrarku tak ta pečie na tri svadby naraz :D a každemu minimalne 30kartonov a v každom kartone je minimalne 100kolačikov :D
@puffu ja este hladam cukrarku na tortu, pretoze ta co bude piect zakusky torty nepecie,,,,,no to sa neda stihnut,,,,my nieco budeme aj doma piect ja s maminou nejake to slane pagaciky a suche kosicky, samrony,,,nam tiez nechcela viac piect vyjadrila sa ze maximalne 7 kartonov :-)
@mishita2401 saty za 69 dni tak som zvedava ze co a ako viem ze v Lucenci predavaju aj saty, spodnicky , zavoje asi by som tam skocila si kupit.no jasne dam foto
@mishita2401 a @nikuska1987 - kočky, aj keby ste už boli tehotné v deň pohovoru, vy nie ste povinné to budúcemu zamestnávateľovi oznámiť.... a on sa to nemá čo pýtať.... ja by som to zamlčala....oznámiť ste to povinné v tom prípade, že ide o rizikové tehotenstvo a nemožete vykonávať danú prácu.... inak to stačí oznámiť tuším až v nejakom 20 tt tehotenstva.... alebo tesne pred nástupom materskej :-D Ja to mám zistené, keďže od 5.3 už idem na materskú... lenže ja som dlhšie zamestnaná a bola som od začiatku na PN, takže moj šéf o tom vedel.... Na druhej strane, podľa zákona máte zas nárok na voľno pred svadbou a po svadbe jeden deň :-p
@nikuska1987 - ja som si závoj, podvazok a vankúšik na obrúčky objednávala zo stránky svadobneinspiracie.sk a som veľmi spokojná.... prišlo to v poriadku a dopredu komunikovali cez mail, napísali, že potvrdzujú objednávku a potom, že ju už odoslali...a ceny tam majú lepšie, akoby si si vybrala niečo odtiaľto z bazáru....
@nikuska1987 tak tiez si myslim ze to je dost vela roboty s tym...my uz doma nebudeme piect nic...mozno priatelova mama nieco napecie ale to len tak aby bolo aj nieco doma...
@martinkatinka vies ako zamestnavatelia su vseliaky a cim dalej tym maju vacsie naroky,,,nastastie tehotna niesom takze neni problem v praci akurat nejeden zamestnavatel mal problem s tym ze sa idem vydavat ale co uz najlepsie to treba zamlcat,,,,,hej??,,,idem to pozriet dakujem za inspiraciu tu spodnicku si budem moct objednat aj s ciny, ale uvidim ako to vyjde cenovo co sa viac oplati,,vdaka za typ
@nikuska1987 - áno, všetko je nové.... je to zrejme nejaký veľkoobchod, preto také ceny... ale ako hovorím, ja som bola spokojná s tým, čo mi doručili :-D Chcela som odtiaľ aj kabelku, ale nenašla som takú, ktorá by mi vyslovene padla do oka... ani takú, čo by sa mi hodila k šatám....
@martinkatinka ake budes mat saty a mas ich s pozicovne??,,,to si ma potesila lebo cenovo su naozaj dobry ,,,,,ja si budem moct zavoj vybrat az ked budu saty