tak to máš dobré, tiež som skúšala urobiť si návrh doma, ale málo času a málo skúseností, takže výsledok bol neslávny :-| . Tak sme vybrali v reklamke.
My sme oznámenia objednávali tento týždeň cez internet na www.kyoprint.cz - majú fantastický výber, cenovo sa vyrovnajú resp. sú o trošku nižšie ako slovenskí výrobcovia, fantastický prístup, promptnosť, nemajú problém so slovenským zákazníkom, posielajú zdarma vzorku oznámenia, takže super. Vyjdú nás na cca 110 EUR za 100 ks + pozvánky.
hurá, prišiel mi náhľad na oznamko - krásne :-D . Už je odsúhlasené, už aby boli hotové. A včera sme boli objednať konečne zákusky, vybrali sme aj svadobnú tortu, aj torty na výslužky. Moc doporučujem, trošku problém so slovenčinou - je to pri Galante, ale cena za zákusok je bezkonkurenčná! 0,26 centov za kus - zákusky sú fakt veľké a poctivé, nie ako v niektorých cukrárňach. Ak je záujem, pošlem adresu, majú aj www stránky, ale neviem či to sem môžem dať :-N
Ahojte dievcata, tiez mame svadbu 9.oktobra a ako tu tak citam vase prispevky, som hotova z toho co vsetko uz mate vybavene. My sme este ani na matrike neboli nahlasit termin... ale saty su (bola to laska na prvy pohlad - jesus peiro), sala a hudba tiez....a to je vsetko :-)
Pozeram ze musim pridat s pripravami :-). Neviete mi nahodou poradit nejaku dobru vizazistku/vizazistu v okoli Levoce (Presov, Kosice).? Vopred dakujem
katka skús napísať do fóra čo tu majú levočanky alebo prešovčanky prípadne košičanky. ja som tiež z okresu levoča, lenže mňa bude chystať moja úžasná sestrička, ktorá je kozmetičky - vizážistka. takže tak. aj by som ti ju posunula, len aj ona sa bude musieť chystať na svadbu (myslím tú moju), ale ostatné veci ti kludne môžem pomôcť a poradiť. a kde to budete mať? obrad a hostinu?
jé ďakujem baby, poteší ;-) .Oznamko sa zatiaľ všetkým páčilo, nechceli sme nič presladené a tuctové. Inak máte niektorá skúsenosť s balónmi šťastia? Chceli by sme ich použiť na polnoc ako prekvapko pre hostí. Akákoľvek skúsenosť - kladná či negatívna - poteší ;-)
no my máme obrad v spišskom štvrtku a hostina v metropole v spišskej, som myslela že satel úplne zrušili, tak to budete mať asi dosť ludí, tam sa tuším zvyknú robiť velké svadby
tortu mi bude piecť jedna fakt super tortičkárka z popradu, mám foto jej tortičiek v albume, tak môžeš nakuknúť, a sú veľmi chutné, žiadne maslové plnky, koláčiky mi tiež budú robiť v poprade, nejaká pani ševčíková, neviem aké robí, ale kamoška mala od nich a veľmi si pochvalovali, že boli chutné a také malinké, sikovné. ja som s tou pani aj volala a ona mi hovorila že robí také tie podstivé plnky, žiadne z prášku :-)
No my sme este nic nedali piect :-)...my sme tak neskoro zacali s pripravami ze uz som dokonca ani fotografa nezohnala..teda aspon z tych co som chcela...takze fotime vo stvrtok pri Bratislave nakoniec...nastastie uz budu saty pripravene...a na den svadby mam par znamych co dobre fotia, tak to nejako premyslime :-)
Ja v BA priatel vo Viedni. Saty som pozicala v Ba a budem ich mat k dispozicci uz v stredu..tak ten stvrtok nam najlepsie pasuje nakoniec. len aby bolo pekne pocasie :-)
no s tým počasím dúfam aj ja že bude pekne celý týžden pred a hlavne toho 09.10. ale nevadí ak bude aj pršať, videla som tu názor jednej babe ktorej na svadbe pršalo a tá napísala že im pršalo šťastie, treba sa na to len pozitívne pozerať a všetko bude ok. ;-)
ahojte tiez mam strachy kvoli pocasiu =-)
no nas fotograf nam tvrdi, ze jemu sa lepsie foti ked je pod mrakom ze vtedy je vraj lepsie svetlo tak neviem.
ja si hovorím tak, že tento dátum sme si vybrali a už nejako bude, keby som špekulovala s dátumom, tak možno v juli by mi vyšiel upršaný deň a v oktobri bude pekne. to si nenaviberáš ;-)
presne tak, tiež súhlasím, v dnešnej dobe je to počasie celé také posunuté, takže ja si myslím, že nám bude horúco, čo sa počasia týka :-D . práveže teraz, ked by malo byť krásne stále prší, tak ani svadba v lete nie je zárukou slnečného počasia