Svadba 11.11.2011. Je tu ešte niekto taký?
@mijenka , veď to...ale budú doma a včas....aspoň dúfam. Akurát rozmýšlam čo na hlavu. Ty si dávaš závoj? Lebo ja nechcem ale chcem nejakú peknú korunku len neviem či sa mi k nej budú potom hodiť perly
alebo si mám kúpiť iné šperky...
29. aug 2011joj, tak ja tiež špekulujem nad závojom, ale skôr nad tým, či španielsky dlhý, či kratší, či len obyčajný závoj... už som dokonca špekulovala aj nad tým "birdcage"
a s tou korunkou a perlami, tak to teda neviem, podľa toho, aká korunka. veď ja furt robím tak, že pokukám iné fotky zo svadieb a z toho si niečo vyberiem
29. aug 2011- Sponzor fóra
@mijenka veď to robím aj ja, kukám tu po nevestách až sa mi z toho v hlave krúti
. Ináč ten bridcage je zaujímavý, celkom sa mi páči len mne by to na svetlých vlasoch tak nevyniklo sme sa doma zhodli. A ináč keby som mala iné šaty, napr ako budeš mať ty, tak španielsky závoj by bol pekný podla mňa
Ja som najprv chcela kvet do vlasov ale teraz sa mi veľmi páčia korunky len neviem či s tými perlami...
29. aug 2011@lussymusi to máš pravdu, na tento dátum sa nebude dať zabudnúť
preto sme si ho aj vybrali a keď mi raz drahý povie že zabudol na výročie svadby tak ho rovno vezmem k lekárovi
13. sep 2011@siu0211 Deň je preto ideálny pre materiálnu a finančnú oblasť, ale nie pre sobáš a citové vzťahy,"
20. sep 2011@jogurt6 ved dostaneme hadam aj nejake financne dary
DDD Ludia sa vzdy brali, beru aj budu bez ohladu na vypocet numerologov, ci su alebo nie su datumy vhodne na sobas.Prepac, no mna tieto veci vedia vytocit.
20. sep 2011@jogurt6 , @moniccca987 má pravdu. Ani my sa neberieme preto že ten dátum je pre nás nejakým sposobom magický či aký ale lúbime sa a berieme sa preto a nikto ma nepresvedčí o tom že len čísla určujú náš osud. A ak niečo nevyjde tak nemôžu za to čísla a ani horoskopy ale ľudia
21. sep 2011Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
22. sep 2011@monicca987 ja stres ešte nemám...ešte len príde
možno taký týždeň, dva pred naším dňom D... To fakt bola poľadovica v Poprade? Dnes som nevidela ani správy, ale mne by sneh nevadil, mali by sme krásne fotky a radšej nech sneží ako by malo pršať
7. okt 2011- Sponzor fóra
ahojte,tiež sa chystame urobiť so snúbencom opat tento krok.Bude to uz naše druhé manželstvo,a verime ,že štastnejšie ako to prvé a veselšie určite ,kedže máme spolu 5 deti
Ja dievčatá a on chlapcov.Svadba bude na radnici už o 14.00,je prac.deń a úradnici robia posledný sobáš v tomto čase.Bude aspoń viac času na zábavu
19. okt 2011@listickasisa držím palce aby všetko vyšlo
19. okt 2011@januskaa18 vitaj medzi nami
Ako pokračujú prípravy? A čo stres? Už je nejaký?
19. okt 2011@januskaa18 my už máme všetko vybavené a zajednané, budúci týžden asi ešte pošlem maily kaderníčke, vizážistke a fotografovi aby som si bola 100% istá že sa dostavia tam, kam majú
Jediné čo mi chýba je kožušinka s dlhým rukávom ale to tento týždeň snáď kúpim
Ja sa fotenia neobávam, urobíme pár foto vonku ale hlavne sa budeme fotiť na zámku čiže tam pršať nebude ale bude tam kosa
19. okt 2011@vaneska kde na zámku sa budete fotiť? no asi musím obehať pár múzeí alebo galérií alebo neviem ešte kde.. tak zima zrejme bude s čím ja počítam (ale zas snáď niečo vydržíme v náš deň D, nie? ), len nech neprší alebo nesneží.. tiež by som sa najradšej fotila vonku... veď uvidíme...
20. okt 2011@vaneska ďakujem,aj Tebe držím palce.Ja začínam mať trochu svadobné depresie.Moje motto za posledných pár rokov bolo........svadba už nikdy viac.....A s mojím drahým budeme mať v deň svadby 1výročie zoznámenia,takže ma zlomil veľmi skoro
20. okt 2011@januskaa18 my máme svadbu na Bojnickom zámku a aj sa tam budeme fotiť
20. okt 2011@vaneska jeeej to budete mat krasne miesto na svadbu!!! tak drzim palce, nech vam to dopadne podla vasich predstav a nech mate aj krasne fotečky...
)
23. okt 2011@martinka005 ani ja neverím na tie reči že ten dátum nie je dobrý na svadbu, podla mňa každý je dobrý keď sa dvaja rozhodnú
Držím palce nech všetko výjde ako má.
25. okt 2011AHOJTE jedenástky, už sa nám to kráti
čo ešte potrebujete vybaviť?
My už asi máme všetko, včera sme kúpili aj ženíchovi topánky, konečne, takže už asi fakt máme všetko, vytlačené máme už aj menovky na stoly, dnes večer to doma pofotím a šupnem si do albumu
Ešte musíme dohodnúť menu, 4.11. stretko s kameramanom, 6.11. so starejšou, 8.11. mi dávajú dole strojček zo zúbkov, 9.11. - nechtíky a idem pre šaty, 10.11. zdobíme sálu a 11.11. si to parádne užijeme26. okt 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@vaneska hej tak to úplne chápem, ako sa teraz asi cítiš, lebo veď len pred niekoľkými minútami mi drahý písal, že tlačiareň u tatíka v práci nie je vhodná na to, že to bolo posunuté - máme totiž obojstranné oznamko - že tam lietali 2mm, tak super, predsa len musím zájsť do tlačiarne abo to internet café
nuž, hlavne, nech už sú doma! veru!