Svadba 12. 9. 2009. Je tu ešte niekto s týmto dátumom?
- Sponzor fóra
Ahojte,
sarah suhlasim s Tebou, my sme tieto nauky tiez absolvovali asi tak pred mesiacom a pol tiez hore na fare...ta s lekarom bola najhorsia...uplne o nicom...a najvacsia sranda bola ze ten clovek nie je ani gynekolog ani porodnik ale tusim anesteziolog nie?
Lepsie budu tie dve - so psychologom a s manzelmi...12. jún 2009sarah Ď
som ho ale zmazala ... dám inak tú foto ... si to odfotím na foťák a tak tam vložím ... spolu aj s pozvánkamito bude lepšie ... sakriš som si ale nemyslela, že to stihne niekto aj hneď uvidieť ... lebo som to asi po 1 min. dala preč ani to nie
si šikulka, akurát si to stihla kuknúť
12. jún 2009- Sponzor fóra
Ahojte babulky
ja mam hrozny tyzden za sebou, mali sme konferenciu vcera, takze cely tyzden chaos a pripravy, ale sef bol nadmieru spokojny, takze aspon ze nam to takto dopadlo
My ideme zajtra do toho Polska..., rano vstavat o stvrtej, no neviem ci to prezijem po tomto tyzdni
Tak drzte palce, nech dobre obideme...
Mame dnes uz 3 stretnutie s fararom, na to ako sa tam tvarili prvy krat som myslela, ze to bude hroza, ale zatial klop klop celkom sa to daAntikoncepciu preberal ake je to zle a ako to skodi, taktiez o potretoch, ale niak velmi to nerozoberal. Myslim ze nam o tom budu hovorit kurze planovaneho rodicovstva, co prednasaju manzelia.
Inak odporucil nam pouzivat plodne-neplodne dni, a ze ked to na neho pride inokedy(akoze chut na sex), ked nebude moct, ma si ist zabehat12. jún 2009aaaaaaaahojte ... krásne ránko .... začal sa nám nový týždeň, a krásne slnečno
si pripadám ako rosnička vždy ráno
evelinaz - vítam ťa ... ahoj, no tak to ste sa tak narýchlo rozhodli? Páni, obdivujem ťa, ja by som asi nevydržala tak narýchlo všetko zháňať ... mne sa už zdá že je málo času
kočky ako ste sa mali cez vík?15. jún 2009Dobre ranko, baby!
Ahoj evelinaz - vitaj v klube.
Mne strasne rychlo ubehol vikend. Ani sancu som nemala zariadovat veci okolo svadby. Bolo by nacase zacat s tymi oznamkami. Tento vykend som ani na skusku siat nemala cas, takze urobim si to tuto buducu sobotu.
Potom ideme na svadbu si zaspievat. Budem sa inspirovat ohladom vyzdoby kostola.15. jún 2009
no ja sa chystam moju polovicku k tomu "dokopat" hned po tom, ako zostatnicuje
. uz ho na to doma pripravujem
.