Svadba 13. septembra 2008. Je tu ešte nejaká?

Profilova fotka
Zdravim vsetky nevesty,je tu prosim nejaka s mojim datumom,popripade septembrova,este najlepsie trencanka??? :-N
Odpovedať
1
2
26
ivella, v prvom rade vitaj medzi nami, ako si medzicasom zistila tema o septembri 2008 uz existuje. Ak chces nejake trencanky skus temu trecin a okolie. resp. skus cez vyhladavac najist ine temy...
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ti za tip,vobec sa tu nevyznam,uz aj to idem skusit..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
awojte, ako pokracujete? Ja som dnes mrkla do planovaca a uz nam to pise ze 169 dni... :-o
Odpovedať
to ubehne jak voda, ale uz sa tesiim
Odpovedať
Profilova fotka
no ja sa k vam pridavam...este sice to nie je oficialne,ale tiez chceme niekedy september a asi to vyjde na 13teho...a co uz vsetko mate zarezervovane? Ja este nic..okrem prstienkov.... :-|
Odpovedať
andrema, kde chces svadbu?? my mame uz kostol, hodinu sobasa, salu, predbezne hudbu, fotografku,ja mam kadernika a vizazistu v jednom a mame kolaciky zajednane ale musime este upresnit x-)
Odpovedať
aj ja som 13 septembra vybrala tu v BA..mam saty salu a nic viac :-D
Odpovedať
ahoj cajovka, no mne saty este stale chybaju :-D jo a uz som zacala s vyrobou pierok pre hosti, teda pre druzbov a ostatnych muzov kedze u nas sa len chlapom davaju pierka :-)
Odpovedať
ahoj anaxi...mas dlhe meno..no ja uz par rokov mucim rozmarin nech rastie aby bolo na pierka len tak..vetvicku a bielu maslicku ..len mam dilemu ci zapinaci spendlik alebo normalny..no aby sa neporanili..a vidis neviem ci sa u nas davuju vsetkym alebo nie..musim vysondovat.. =-) Kde vsade si bola na saty a mas predstavu co by si chcela?.. ;-)
Odpovedať
staci ked napises anax saty som skusala len na svadobnom vetrhu odvety, nic, neche sa mi ist skusat.. 8-) no ja robim pierka z pierok, su zelenej farby:-)
Odpovedať
ok anax..musi ja utekat mam rande so spoluziackami..sak este popiseme niekedy..na tie satkly len pekne chod..lebo uz ma strassili ze maju vela zarezervovanych na nas termin..treba tak pol roka dopredu. Hlavne aby si vedela co chces a co nie a kamosku sí vezmi..pa
Odpovedať
jasne bez, no ja tie saty pojdem skusat...slubujem, ako som uz slubila aj v inych temach :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
anax..a ake satky sa ti pacia.?.ja uz to mam za sebou ale zvedava som..ja som chodila s obrazkom..ale nepomohol mi :-| . Ty tu rozdavas tie zamky ze jo?
Odpovedať
no mne sa pacili jedny ale podobne som si vyskusala a nebolo to az take prevratne takze yz radsej ani nemam ziadne vysnivane, uz len to necham na tom co budu mat v mojom cisle,co mi sadne a v som sa budem dobre citit zamky myslis, ze zamykam temy? no to som ja ten betar co si to dovoli :-D
Odpovedať
anax. 8-) ej ty betarka ;-) ...no myslim, ze je to celkom dobre ked to hladas takto..bude sa ti lahsie vyberat. Ked je clovek zamertany na jedno..potom nic ine nechce a to je tezky..ako aj so mnou. :-S . Ale si tmavovlaska a pristali by ti biele. Ja som chcela najskor maslove..ale musela som uznat biele su na mne krajsie 8-) .
Odpovedať
vo farbe tiez nemam jasno, necham to na to co mi viac pristane..:-))) co som skusala na veltrhu tak jedny pronuptie maslove, si nechavam v zalohe ze ak uz nic nenajdem pojdem dopronuptie kuknut ci ich nahodou este nebudu mat volne ;-)
Odpovedať
a kedy ze pojdes kukat? uz vies? Mas aj kamosku..na poradu?. Mna samu nikam nedostali..musela som ich prosit aby sli somnou..ze bojim bojim..s kamoskami som sa citila fajn a aj oni boli cele vedla..ze aj my sa chceme vydavat. Musela som im slubit..ked budu saty doma, ze ich skusia 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
to anaxamon no chcem mat v Bratislave vsetko...myslis,ze uz je neskoro na vybavovanie? ked ty uz mas skoro vsetko zajednane,normalne si mi nahnala strach... :-( Ale len co dame rodicom vediet termin,co bude najvacsi problme zacnem hned zhanat...
Odpovedať
ja mam s kym ist...dokonca aj kamosa som presvedcila aby siel so mnou a bezevseho suhlasil:-)) mam jeden den napalovany tak snad mi do toho nic nevojde a pojdem:-))) ale ako sa ten cas svadby blizi tym viac si opakujem zeby som mala ist:-))
Odpovedať
Profilova fotka
no mne sa nechce ist skusat..hlavne ked zoberiem tych ludi co chcem,tak mama bude vediet co idem robit a kedze je proti svadbe,tak bude nastvana
Odpovedať
anax..toje super..mne kamosky..ze partner..niee ze smolu prinasa..ked vidi pred svadbou. Tak museli ony .. Hadam si vyberies ak mas na to cely den..obehnes ich viac a uvidis 8-) . Andrema: Joj to je blbe..ze s tym nesuhlasia..preco..nepaci sa im zat..ci co? Na svadbu sa musis tesit..a byt happy :-D
Odpovedať
to nie je partner, to je kamos:-))) andrema to je blbe ze mama nesuhlasi so svadbou, tak potom ju neber na skusanie siat, skor nejaku seternicu ak nemas sestru a kamaratky, hm?
Odpovedať
anax..jaj tak mi odlahlo..v tom pripade je to ok..mozno ho to chyti ked ta uvidi v sv. satach a bude sa chciet zenit 8-) ;-) ,
Odpovedať
tak ten sa isto nebude chciet zenit kedze on na dievcata nie je :-D :-D
Odpovedať
ahojte, no ja mam zarezervovanu salu, DJ, kameramana, saty, fotografa, sofera s autom, kadernicku, kupila som uz aj pierka a bizu, topanky su na ceste :-) , a aby som nezabudla tak aj kostol sme uz rezervovali, tak dufam ze vestko vide jak ma :-D
Odpovedať
anax.. :-D :-D a nema mileho? alexach..tak to si dobra..sak uz mas setko :-D :-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcence,nemam stale zavedeny doma net,tak len ked som u nasich..a teraz citam ze uz mate skoro vsetko povybavovane.no mala by som zacat nieco robit aj ja,len ked mi kazdy vravi ze mam casu dost.Este k tomu som stale sama doma s malym drobcom,moc sa mi vybavovat neda.Myslite ze zozeniem nejake saty na moju postavi XXL aj v juni?Mam len miesto,Dja a matriku.
Odpovedať
ivella neviem ako v juni ale ja napriklad tiez este nemam saty a moj avelkost je 46, takze nie si jedina:-)) cajovka, co ja viem ci ma...mozno ma mozno nie, nezaujimam sa :-D hlavne ze dojde a dobre poradi:-))
Odpovedať
Ivella: neviem mna vsetci strasili, ze vsetko si dopredu zarezervuj pol roka inak nemusis najst co chces.. :-| tak som nabehla a mileho nahnala nech a tiez snazi... S tymi satami je to tazke. Mne ked sa nejake pacili dost casto mi povedali, ze maju len vacsie ..teda nie na mna. Idealne by bolo keby mali z kazdeho modelu viac velkosti..ale to je malo kde. Mozno by bolo lepsie dat si usit..som pocula, ze to vyjde tak v cene pozicania a potom mozes predat 8-) Anax: tak to si vravis ze kamoska :-| ? Tak ked bude prilezitost pekne sa s nim porozpravaj nech si nemysli, ze na neho kasles ...no 8-) urcite by sa rad aj on porozpraval o zivote..
Odpovedať
cajovka, nevidis tam toho smila? jasne ze to viem ale vies ked "to" strieda ako ponozky kto to ma sledovat:-)))) inak dobre ranko, dneska sa nam poriadne pokaslalo pocasie co?
Odpovedať
1
2
26
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?