Svadba 15.5.2010. Čo už ste vybavili?
inac dnes som dokoncila oznamka, uz len kupit parier, vytlacit, nastrihat a poskladat...
uz asi treti den beham po galanterkach, neviem najst pekne stuzky na pierka...to je na porazenie, vsade maju rovnaky vyber a stuhy bud tmavozelene, alebo divozelene...neviem najst takej tej jarnej zelenkavej farby...uff3. mar 2010- Sponzor fóra
tinka, ja som sa najviac natrapila s tlacou oznamiek.bola som minimalne v 5 firmach a v ziadnej mi nevedeli dobre vytlacit, v kazdej bol nejaky problem.tie oznamka ma stali 2 roky zivota. uz ich ma vytlacene doma, aj mi ich narezali..ale zase je tam problem ze pauzak ktory je navrchu nesedi so spodnym oznamkom. ale uz to neriesim. tolko som sa vynervovala pri nich ze uz mi to zacina byt jedno.a to ich riesim od 1.1., to mam vydrz.cize teraz su doma na stole a uz som par predierkovala a spojila maslickou. tiez som zhanala maslicky v galanterkach ale teraz ich je nejako malo, nakoniec som tu z bazara kupila stuzku, a este lepsia farba ako v obchode,...velmi sa mi paci.kupila som taku 12mm hrubsiu, lepsie to vyznie ako 6mm. tak skus tu bazar na stuzky
4. mar 2010ahojte baby, tu mate dve stranky, na ktorych sa da taka vecicka kupit:
http://www.spodni-pradlo-leontyna.cz/podprsenky-samodrzici/c-1002/
http://www.saxana.sk/podprsenky-63/samolepiace-166/?osCsid=063b0cd7e62e9776106976f219e2abb64. mar 2010palesandra: ja si ich budem tlacit sama (asi v praci
) na klasickej atramentovej tlaciarni, uz som to skusala a vyzera to super...nemam tam ale ziadne fotky ani nic take...teta mi nakreslila normalne na papier take mile kreslene postavicky a poslala scan, tie som prekreslila v Coreli...som sa s tym tri dni hrala, ale na to, ze som amater to vyzera paradne
...trosku sa bojim ich rezania a skladania, lebo tam to musi byt na milimeter presne.
5. mar 2010ahojte májové dievčatá.tak ako ste na tom z prípravami?my už z prípravami pomaličky vrcholíme.ešte nám treba rozdať a rozposlať oznámenia.po veľkej noci nám kázal pán farár ísť ešte na matriku.treba ešte kupiť nealko.potom niečo pod zub na stoly-slané a ovocie.a drahý potrebuje niaky elegantný opasok a ja si chcem kupiť topanky vo fialovej farbe k popolnočným šatám.a ešte ísť tak 10 dní pred svadbou spísať objednávku na kytičku.a to už bude asi všetko,ale myslím že sú to už len maličkosti
ale nás čaká ešte 10.apríla svadba môjho mladšieho brata,a rovno hlavná družička.takže to budeme mať také predkolo našej svadby
8. mar 2010janka0025..
...dala som ich dnes reklamovať,ale vrátili mi len 10 eur za vypisovanie,ale poháre sú aj tak zničené a na svadbu sa nedajú použiť....takže ak sa niektorá z vás rozhodne dať vypísať poháre, tak zďaleka obchádzajte Reklamné štúdio Daniela vo Vranove nad topľou...najprv milý prístup,ale keď som šla reklamovať ich hroznú prácu, tak ma doslova vyhodili z dverí...to je len dobrá rada pre Vás9. mar 2010- Sponzor fóra
Ahojte, zuzi, čo tá tyčinka? Kúpila si si ju? Dúfam, že ak ju máš, tak ti krásne zaberá
Inak mám ešte jednu radu, ale to používam už len keď nič iné nezaberá a to je Alpa. Nalejem na vatový tampón a priložím na vyrážku, nechám to chvíľu pritlačené a potom to už len nechám vysušiť. Aj bahno z mŕtveho mora je dobré, to si ale dám tak 1x do týždňa.
11. mar 2010Ahojte májové nevestičky
Tiež ma čaká svadba 15.5., tak sa s Vami podelím o moje prípravy. Tento týždeň nám prišli oznamka - objadnali sme ich z Pamasu, hotové boli za 1 týždeň a sme s nimi max spokojní, presne podľa našich predstáv
Taktiež máme aj poháre a v pondelok si ideme po obrúčky. Svadbu budeme mať v reštaurácii, takže o všetko je v podstate postarané. Ešte nám chýbajú svadobné pierka, ale tie mám už tiež vybrané vo svadobnom salóne
Ale sa nám to kráti13. mar 2010A ešte k tým podprskám - pridávam sa k Vám, vidím to na tú silikónovú, keďže moje svadobné šaty majú trošku väčší výkrojok na chrbátiku, klasická by mi videla.
A mám otázku - tento typ podprsky som ešte nikdy na sebe nemala, dokáže mi urobiť trošku prsia? Neni som moc obdarená, a nerada by som vyzera v šatách ako 10-ročné dievčatko13. mar 2010Debbie, ako moj brat hovori - ja mam "lentilky pod kobercom" ... tak premyslam, ze si tam napcham este aj ponozky .... muzove .... hrube ... dvoje ...
co sa kvetov tyka, tak kym som neobjavila tuto stranku som bola jednoznacne za KALY ale odkedy sem chodim, tak ked uvidim kyticu z KAAL, tak sa mi vyhadzju alergicke vyrazkyteda napriek tomu, ze stale trvam na tom, ze sa mi velmi pacia ... len je ich MOC !!! kazda nevesta chce kaly ....
13. mar 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja som skusala aj tie silikonove, ale nejak mi ani tie nesedeli, ked som si ich prilozila na dudy...inak nemam problem s kupou podprd, len tie bez ramienok mi nejak nikdy nesadli. Kupila som si wonderbru, taku, ze sa da pozapinat na 1000 roznych sposobov