Svadba 15.5.2010. Čo už ste vybavili?
- Sponzor fóra
Ahojte baby.....Ja mam svadbu za necelych 7mesiacov.....Potrebujem od Vas radu...Asi skor od tych baculatejsich....Rada by som zhodila par kil dole....No pojde to jedine s tabletkami....P/oznate niejake ucinne a take co by moc nezatazili zaludok???Bez nich neschudnem.....K lepsej postave musim okrem stravy a cvicenia brat aj niejake tabletky na chudnutie....Tuna moc nechodim tak mi napiste bud na boubelka0021@azet.sk alebo 0904 103 559......Potrebujem ozaj pomoc....Chcem byt pekna nevesta.....
17. feb 2010- Sponzor fóra
presne ako hovoria baby, bez cvicenia to nejde a bez upravy stravy tiez nie. Mozem povedat podla seba. Tiez som si vravela, ze schudnem do svadby ale priznam sa,ze som leniva a ako si ani cas nie je aby som chodila do fitka. Doma cvicim, snazim sa nejest vecer ako hovori tinka. Ale som si povedala, ze ked neschudnem tolko kolko by som chcela, svet sa nezruti, a saty ma stiahnu
A ked som sa drahemu pacila 9rokov taka aka som tak preco by som sa mu nemala pacit vo svadobny den? No nie?
18. feb 2010ja som v poslednom case dost pribrala, preto som sa po novom roku rozhodla, ze musim zacat nieco robit...kolko schudnem, tolko schudnem, idem na to pomalicky, nejak extremne sa neobmedzujem, len si vecer nedam 3 krajce chleba, ale len nejaky salatik, rano tym padom ranajkujem (co som si doteraz nevedela predstavit, furt bolo moje prve jedlo obed).
Zacala soml cvicit...raz do tyzdna stepy, okrem toho si doma zacvicim zumbu, idem zahrat sqash...mam za mesiac a pol tri kilka dole, citim sa ovela lepsie.
Dam si aj trosku cokoladky, ked mam chut, posledne dva vikendy som sice porusila skoro vsetko, pretoze som bola jeden vikend na chate a druhy doma (na chate sa pilo, papala slaninka a pod, a doma mamka navarila a napiekla tolko nezdravych dobrot, ze som neodolala...dala som si zo vsetkeho, ale len male porcie a potom som isla zahrat sqash).18. feb 2010nielen večerné papanie, ale aj také celodenné zobkanie sa na váhe ukáže. Ja som pribrala, keď som prestala fajčiť a prešla na sedavé zamestnanie. Cítila som sa síce nestresovaná a bolo mi fain, ale keď som si musela vymeniť celý šatník, tak som si už uvedomila, že nieje niečo v poriadku. Cvičím teraz každý deň, striedam aerobik a pilates. Cítim sa super, najprv som síce pribrala, ale teraz už váha ukazuje menej z čoho mám radosť. Chce to vytrvalosť
mimochodom, riešila som tu dávnejšie oddialenie menštruácie a nakoniec som sa predsalen nechala prehovoriť na HA. Beriem ju len tretí deň, takže k tomu neviem dať žiadne stanovisko, ale ak to pojde tak, ako má, tak nakoniec nebudem musieť nič posúvať a upravovaťNechám si ich až do dovolenky...(aj tam chcem mať pokoj od krámov)
22. feb 2010vrabciak a nebojis sa, ze z HAK priberies? Teda nechcem ta strasit ale ja som akurat minuly rok vysadila, jednak aj preto, ze si chcem ocistit telo a pribrala som z nej 10kg
tak dufam, ze nieco aj zhodim no
No len zase teraz sa mi upravuje cyklus, nemam ho taky pravidelny a som zvedava ako mi vyjde na svadbu
22. feb 2010zuzika, bola to moja obava, ale doktorka a aj letáčik ma uistili v tom, že po týchto HA nepriberiem. Nemajú dokonca ani veľa hormónov a nezavodňujú, čiže nepriberiem. Dúfam teda
za tri mesiace užívania to snáď nebude také drastické. Ide mi hlavne o ten cyklus, ale vraj by sa mi mala zlepšiť pleť, takže príjemný bonus naviac
22. feb 2010zuzika, ak máš problém s akné, tak na to je výborná kozmetika Ryor. Z prípravkov, čo som poskúšala, toto naozaj doporučujem. Majú v ponuke roll-on aknestop tyčinku a tá je úplne skvelá. Pochvaluje si ju viac ľudí. Používam to jak na tvár, tak aj na chrbát a ramená. Výrazné zlepšenie. Okrem tej tyčinky používam aj iné prípravky tejto značky a som maximálne spokojná. Chodím teraz aj do solárka, tak mi pleť konečne začía vyzerať normálne. Tri mesiace je dlhá doba na zahojenie, tak sa neboj určite sa ti to ukludní.
Ako dlho si brala HA?24. feb 2010no ja som brala 7 rokov HA a vysadila som v oktobri. Teraz chodim k jednej kocke na cistenie, robi s prir. olejmi...a sa mi zda, ze sa to zlesuje, teda uz sa mi nevytvaraju nove vyrazky, lieco ma aj z vnutra, pijem cajiky a beriem Zinok...Tak dufam, ze to bude OK. Len ja mam problem aj zo zaludkom, zle mi travi, nepr. chodim na wc tak aj to si liecim. A potom sa vsetko hnusne drzi v crevach a vyraza mi to vo vyrazkach. Ale ako vravim, uz som sa do toho pustila, zlepsuje sa to a verim tomu, ze do maja to bude ok
A dakujem za tip, pozriem aj ten Ryor, hlavne ako pises, potrebujem taku nejaku tycinku.
24. feb 2010ahoj janka, no my robime malu rodinnu svadbu, len najbl. cize nas bude 20
Podla mna to nie je malo, akurat, ale zavisi aku mas velku rodinu a ci pozyvate kamaratov. My vyslovene len rodinu, tak preto tak malo, ale sme sa rozhodli, ze nebudeme robit velku, to by nas bolo strasne vela a vsetko stoji bohuzial peniaze
NAm to takto vyhovuje.
24. feb 2010jasné...je tu len základ rodina, keďže z priatelovej strany prídu len 8, lebo je až z Ba. a ja už nemám takmer žiadnych kamošov na východe, dlhšiu dobu som z východu preč a ešte pred tým som bývala 4roky v inom meste...z jednej strany som rada, lebo aspon nekrachneme, ale z druhej strany máme objednaného aj kameramana a fotograf bude jeden známy a neviem teraz, či potrebujeme oboch...ked nás bude tak máličko....možno blbo zmýšľam, ale mám teraz nejakú paniku...
24. feb 2010my sme tiez uvazovali nad kameramanom. Teda skor ja
, drahy nechcel vobec, no a nakoniec to tak vyslo, ze kameraman nebude, nam je to asi fakt zbytocne, aj ked by to mozno mohlo byt pekne , ten obrad...neviem, mame obrad na urade cize na 15 min a mozno tocenie uvodu hostiny sa to neoplati. Sme si zarezervovali profi fotografku a dufam, ze fotky budu podla predstav
24. feb 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte,
pridávam sa k termínu 15.5.2010. Zatiaľ mám zajednaného dj, s reštauráciu nemám problém lebo máme vlastnú len sa trápim s výzdobou a neviem zohnat návleky na stoličky... Šaty som už bola skúšať a mam aj vytypované len ich musím íst čo najskôr zarezervovat.
Viete mi poradit s nejakým velkoskladom kde sa dá lacno nakúpit alkohol alebo drobnosti na výzdobu ako sú látky, sviečky, ikebany...
Držím vám všetkým palce, hlavne počasie nech nám vyjde..