Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
no ked mam pravdu povedat tak nad svadobnou cestou sme este tak aktivne neuvazovali.. zatial iba kazdy povedal kam by chcel ist a to je vsetko.. myslim ze na to je zatial este cas
aspon ja to teraz nepovazujem za dolezite.. kedze to mame v septembri, mozno pozrieme aj nejaky zaujimavy last minute.. co ja viem.. a mozno ked ma zaujme nejaka dovolenka kt bude ponukana tak budem za nu bojovat.. osobne by sa mi pacilo keby sme v pondelok po svadbe mohli odcestovat.. to by bolo uzasne
28. jan 2009- Sponzor fóra
Devlin, ani nie. Pierka sme kupili (k nasej cervenej svadbe) a poradili sa s ludmi o oznameniach, lebo nemame cas to robit sami. Inak skutocne ma vela veci neoslovilo, bolo to take, chaoticke povedala by som.
Nakoniec budem mat saty uplne ine ako som chcelaPriatelovi padla sanka pri Magnolii od pronuptie
tak som sa rozhodla ze tie
Aj som si ich dala do albumu uz
Ty mas ake?1. feb 2009Caute podla coho by ste si vyberali farbu vyzdoby.. mne sa strasne paci tmavo fialova s bielou... len vsade maju iba bledu fialovu taku orgovanu.. Riadite sa podla nejakych pravidiel alebo co sa vam paci.. KEd je svadba 19.9.2009 kedy mame zacat vybavovat oznamka a kedy sa posielaju... jaaajj uzmam v tom chaos.
1. feb 2009no cafte babulky
tak aj ja uz doma po veltrhutiez som si popozerala saticky a aj som si vybrala predbezne ale len lebo som ich neskusala.. iba sa mi pacili a pojdem sa objednat na skusku.. tak sa tesim.. len mi operovali znamienko na bruchu tak neviem ci ked ma budu utahovat v korzetoch ci sa to bude dat
vcera mi to zasa krvacalo
ale nabrali sme nejake inspiracie a kontakty a prospekty a teraz doma studujem
verca
vsetko zavisi len a len od vas.. ak chces tmavo fialovu tak ju maj.. ak nieco uvidis pri beznom nakupe co sa ti bude pacit tak si to kup.. mne sa paci zelena.. nie ze ju ma kazdy ale preto ze je to pekna svieza farba a ukludnujuca tiez.. takze jednoducho sa mi to paci.. a ja budem kombinovat svetlo s tmavo zelenou tak skus aj ty porozmyslat ake varianty by sa pacili vam.. a ak chcete tento datum tak by ste sa mali uz zacat pripravovat.. zelezi od miesta kde to budete mat.. a oznamka staci ked si premyslite teraz a objednate neskor.. ale nic nepokazis tym ked si nieco vybavis hned.. aspon ti odpadne dalsia vec...1. feb 2009Zuzumajko, pekne satocky
Ja budem mat od Eddy K, z kolekice 2009
Mne sa saty od nej strasne pacia...Vzdy som chodila na ich stranku pozerat..To sa pierka uz teraz maju kupit?
Co ked pride menej ludi, ako ratam? V uz viete presny pocet teraz?
Mimam, urcite chvilu pockaj so skusanim. Treba Ta riadne utiahnut v korzete, aby to dobre vyzeralo...2. feb 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
ahojte buduce nevesty,my mame 19.9.2009 tiez rezervovany.UZ mame salu, farara, DJ-a, oblek pre zenicha