Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?
devlin - no dnes som rozpravala z maminou o hostoch, programe, vyzdobe, satach, sale .... a je to fajn maka mi vybavy salu ktoru chceme
tak ma napadlo pisala si o oznamkach ja napriklad mat nebudem ludi pozvem telefonicky alebo osobne je ich iba 50 tak to je fajn a napriklad menovky tiez nechcem mat na stole ked bude hrba jedla aby nezavadzaly tak budem mat program a chalan ktory sa on bude s mojou segrou starat bude aj uvadzac takze ja si urobim zasadaci poriadok ocislujem len stoly a v svadobny den on ich podla zasadacieho uvedie a usadi :oD myslim, ze to je celkom dobre a navise usetrim korunky aj na oznamkach aj na menovkach
17. jan 2009- Sponzor fóra
kupila som ju cez internet na cokoladovafontana.sk
18. jan 2009- Sponzor fóra
Baby, odo dnes za osem mesiacov uz budeme nervozne
konkretne ja budem asi na ceste do kostola prave
My budeme mat okolo 75 hosti +-. Zavisi od poloviciek priatelovych bratrancov a sesternic. Su strasne pocetna rodina, tak dufam ze to zvladneme do tej 80tky a uz sa to nepohne. Ako ste na tom s pripravami?
Mojko2223 vitam Ta medzi nami
Inak sa mi zda ze sem zaciname pisat cim dalej tym viacuz sa to blizi
zelam pekny den
19. jan 2009devlin - kamoska na 20 minut platila 500sk to nieje vela chcela som tym len povedat ze si uctuju kazdu blbostinku
a citam, ze budeme mat podobne ludi ja som napocitala 49 ale neviem ci vsetci pojdu lebo moja tetuska ktoru mam velmi rada caka babo a to bude drobne na svadbe a ak nepojde tak ani tie najmensie 2deti nepojdu tak bude menej musim sa jej este opytat a podla toho rozpocitam.
19. jan 2009zuzumajko - no az ta tvoja spravicka ma kus znervoznila
ja sa radsej nedivam ako ten cas leti lebo sa nenazdam a uz budem navlecena do tych najkrajsich saticiek a ocino ma bude sikovat k oltaru uz dnes som s toho unesena co ako bude
no 80ludi je dost to ano ak by som ja mala celu rodinku vziat tak to by bolo okolo 100 ked nie viac ale ty to mas aj tak este fajn moja sestra mala okolo 150 to bolo hrozne hlava na hlave a tak ja som sa rozhodla pre mensiu.
19. jan 2009caute baby,
my mame tiez tento datum nasej svadbicky a ked to tu tak citam, co uz mate, zacinam mat z toho dost velky stres. my nemame este absolutne nic, v marci sa chystame za knazom a mam akurat pokyny, co vsetko budem potrebovat vybavit, zariadit od kolegyne, ktora to absolvovala pred 2 rokmi.20. jan 2009
Baby, topanky mam aj ja
Irish, tak to mas uz celkom dobre vybavene
Nejake ine tipy na salu nemas?
mimam, neviete sa rozhodnut ohladom saly?