Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?

24. okt 201324960
  • mimam
    ja som bola aj v BA aj v NR v Diamonde. Ale tieto tvoje satocky som si tam nevsimla 😐 Ale su fakt krasne a sedia ti pekne. Budes nadherna nevesta 😉
    no ja tiez mam dilemu kvoli ucesu, lebo povodne som chcela rozpustene vlasy a teraz zas rozmyslam nad vypnutymi a zavojom... no urcite pojdem v auguste na skusku a nieco vymyslime s kadernickou snad...
    No inak sikovna si ze aj oznamka, aj obrucky uz mas doriesene... toto mna este caka 😒

• neboj, ked sa do toho pustis, tak to mate zachvilocku.. obrucky si popozerajte na nete nech mate predstavu a pozrite sa kde najblizsie k vam je nejake zlatnictvo a ked tam pridete tak najdete nieco co sa vam bude pacit urcite.. a oznamko sme my mali celkom rychlo.. myslim ze je take komicke trosku a bude sa pacit.. len ci kazdy pochopi tu pozvanku k stolu :o)
    a dakujem za tie satky.. oni na vesiaku vobec nevyzeraju zaujimavo, ale ja som isla na isto.. mne sa pacili uz na obrazku tak som ich chcela prist vyskusat. a dobry odhad som mala.. velmi sa mi pacia.. 🙂

• no predstavu o obruckach uz aku-taku mame (vid v mojom albeme 😃 ), a boli sme aj par zlatnictiev pozriet v BA... niektore sa aj celkom pozdavali, len ked ja som taka nerozhodna... Oznamko tiez uz mame vybrane, len ho treba este objednat. Zato torticku sme si uz stihli objednat 😉
    Dievcata , neviete mi poradit kde zozeniem take male krabicky na zakusky? Tak max. na 5-6 ks?

• Sponzor fóra
  • Jáááááá, 19.9.2009 Ružomberok - Černová, v kostele

• katutka
    ahooj 🙂

• ahoj 🙂

• nevabí mě to v práci, tak plánuju detaily na svatbu... to je lepší závava 😬

• já neumím psát 😃

• no ved aj ja som v práci ale nič sa ma nechce robiť....a čo všetko už máš kupené?

• mám zamluvené šaty a zaplacenou půlku zálohy (to byla trošku komplikace, protože bydlím v Budějkách a vdávám se v Ružomberku, tak aby to půjčili aspoň na tejden), koupenou mám korunku a dnes řeším mašle na lavice do kostela. Jinak nic.. Na Veľků noc jedeme na Slovensko, tak začneme domlouvat podrobnosti s farářem a na hostině.

• a prečo budeš mať svadbu na slovensku? ty si odtiaľto alebo tvoj budúci manžel?

• ano, můj nastávající 🙂 A navíc moje rodina je podstatně menší než Robkova....

• A co ty? Co už máš z příprav hotové? Kolik vás bude a tak... Povídej, mě svatby baví 😉

• noo ja už mám zarezervované šaty a k nim doplnky, kameramana, fotografa, pravdaže sálu na svadbu, ale to je všetko...teraz si pozerám pierka a budúci týžden ich idem dať objednať, rozmýšľala som nad pohárom, či si dať spraviť len pre nás, že tam dajú naše mená a dátum svadby, alebo len kupim dve rovnaké. Neviem čo mám spraviť.

• Já pírka a výzdobu budu řešit až se vrátíme, protože se nejdřív musím domluvit co budu potřebovat ostatního objednat, aby to bylo při jednom a za jedno poštovné. Chci mít laděnou hostinu do modra a nevím, jestli to budou mít, tak bych ty stuhy a kamínky vzala s pírkama a ubrouskama a tak. Skleničky taky nevím. Když se vdávala Robkovo sestra, nechávali jsme jim dělat u známých skleničky s jménama a datumem, ale už to nedělaj, tak taky nevím co budeme mít my. A co kytka? už máš vybráno?

• Sponzor fóra
  • noooo...vybrate mám ale ešte som si nebola objednávať....a tá sestra tvojho nastávajúce koľko platila za tie poháre? lebo ja viem ceny len tých obyčajných

• Damy pridavam sa k vam 😃

• cucuriedka
    ahoooj 😃

• ahoj cucuriedka 🙂

• a prave ma chyta panika ked citam kto ma kolko a co vsetko uz prichystane 😒 som kustik pozadu...

• cucuriedka
    a čo už maš ty vybavené?

• Neplatila nic, dostala je od nas. Byly velike, skoro na 0,5litru a jeden vyšel se zdobením asi na 400 českých. Ta klárna už ale padla (jako všechny v ČR) a když jsem se ptala, jestli nezbyly aspoň dva kusy, tak ne 😞

• a zatial mam iba satky, a sien na obrad zajednanu.. heh asi by som si mala troska pohnut xixi 😎 kocky dikes za privitanie 😵

• mluví se o tom, že začnou znova, tak se zkusím optat a dala bych vědět. Zdobení ti udělaj i u vás ne?

• cucu: podle mě máš času dost. Já blbla skoro rok do předu a všichni se mi smáli. Musela jsem vysvětlovat, že za těch 12 měsíců se na slovensko dostaneme sotva 5x. Taky že jo. V 9/08 nám řekl farář, že v 5/09 chce mít všechny papíry na stole a my tam byli od té doby jen na silvestra, teď pojedeme na Velkú noc a pak v tom květnu, jednou v létě a pak svatba.... Nebejt toho, že nám hodně pomůže Robkovo rodina, nevím nevím....

• katutka
    no je u nas jeden obchod na takéto veci, tak sa tam pôjdem spýtať, no ale zato nechcem zato vyhodiť vela penazí

• cucuriedka
    neboj sa, všetko stihneš...ved ešte máš necelý polrok 😉

• rosa: No to ani já ne, ale tam kde bude naše hostina jsem byla na 2 svatbách a pokaždé byla výzdoba meruňková a to se mi nehodí. A když to nakoupí oni, tak mi daj pěknou přirážku. Tak si to raději nakoupím a pak to třeba zase prodám. Nebo to použije moje nebo Robkova ségra..... 😃 Jinak pokud jde o ty skleničky, tak kdyby je měli, budeš je chtít? Jestli se mám ptát na 4ks. Byly perfektní - fakt obří číše a z nějakého kříšťálového skla, takže krásně zněly když se cinklo... Zkusila bych snížit cenu. Každopádně ti písnu jestli budou nebo ne. Zkusím se tam do konce tejdne dovolat a kdyby rozjeli pec během léta, tak by to stihnout mohli.

• rosa: a kdyby je měli, tak poprosím Robkovo sestru, jestli by mi je neodfotila a pošlu ti fotku

• katutka
    ja sa pojdem asi spýtať tu u nas a uvidím, čo mi povedia...lebo tam mali asi 4 alebo 5 druhov a boli krásne....a ked sa len s tým zaoberajú tak by vedeli spraviť aj pre mna...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    Najčarovnejšie miesto svadobnej hostiny vonku na nádvorí pod bielym stanom alebo vo vnútri s kapacitou do 15O hostí v našom Gourmet Klube.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov