Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
Ahojte kočky, ja mám tiež termín na 19.9.2009,album tu síce nemám,ale páči sa mi táto výmena názorov a poznatkov
My sme sa zasnúbili 17.10.2008, presne na narodky môjho drahého ma požiadal o ruku
a niekedy v novembri sme sa rozhodli pre tento dátum...a ked sme sa boli pýtať na sálu,presne tento jediný dátum v septmebri bol voľný. a oazj..šaty som tiež už raz zmenila
24. mar 2009rosannar
aj ty vitaj... co vsetko uz mas?
zuzkaba
coze sa deje? velmi sa staraju do priprav? alebo to su take bezne svokrovske vztahy? na to pozor uz teraz lebo svadbou sa vsetko len zacne.. lebo si neberies len jeho ale celu jeho rodinutak ak mate nejake nevybavene ucty tak si to vybavte co najskor..
aspon uvidis ako sa ten tvoj zachova
24. mar 2009No ahojte,takže šaty som mala pôvodne Maggie Sottero, model geneva, a zmenila som ich na Estellu..chcela som pôvodne Cambria Marie,to je nová kolekcia, na obrázku sú prekrásne,ale na mne boli ako torta
Ale Estella sú krásne,bez ramienok..Inak už máme rezervovanú hudbu, sálu, to ani nehovorím,to už hned na začiatku,fotografa a kameramana,dohodnutú výzdobu, predbežne...pomaly pozeráme obrúčky a chceme riešiť oznamká..a ak náhodou niekde uvidím nejaké pekné popoplnočné šaty a topánky,tak aj to
Ozaj..chcem sa poradiť..výzdoba bude bielo-červená, chcela by som aj popolnočné šaty v červenej, je to moja obľúbená farba, ale aj na redový by sa asi hodili červené...ale neviem,či tej červenej nebude priveľa..
A vy ako pokračujete v prípravách?25. mar 2009mimam
nooo....už také asi najdôležitejšie veci: sálu, svadobné šaty, kameramana a fotografa, hudobnú skupinu a to je asi všetko
Chcela by som sa všetkých spýtať, že ak máte kameramana už vybaveného, tak koľko stál? lebo ja som z Levích a ten môj stojí 12 tisíc Sk...a zdá sa mi to veľa...25. mar 2009- Sponzor fóra
chelonka
no hej...ale bojím sa kameramanov....ja som minulý rok končila školu a mali sme na stužkovej takého hrozného kameramana...no to sa nedá pozerať...to, čo je klip, to je úžasné, ale už slávnosť stužková je uplne na hovno....triasla sa mu ruka, prst mal veľa krát v zábere a jednoducho hrozné...tak preto som opatrná...a tento náš sa mi pozdáva25. mar 2009Rosannar cauko
vybavujes, siales a si uplne v extazi zo svadby?
tak to jednoznacne patris k nam..i ked ja mavam take manicke a depresivne stavy, ze raz som hepy, inokedy nie a som zufala...des!
Prave zhanam topaknky k svad. satam a popolnocne satyteraz mam obdobie hromzenia a nadavania
Ako ty?
25. mar 2009rosannar jaj no tak to je smutneee že boli neprofesionalny.
Nas kameramam a rodinny prislusnik nastastie kamerovat vie a kameroval už mnoho svadieb, on sa pozna so všetkými, ako su kamaramani, fofografi, DJ a starejsi.
ked som volala starejsiemu, sa pýtal kto bude robit hudbu kto kamerovat, tak som mu povedala a on že super , že s nimi s apozná a dobre snimi spolupracujetak ma to potesilo
25. mar 2009ahojte babulky
teda.. musim povedat.. dlho sa nikto neukaze.. kukam kazdy den .. a pridem jeden den a nestiham citatlen tak dalej nevesticky.. robite mi radost
kallimera
daj fotecky aby sme videli.. nazov mi nic nehovori
a nebude tej cervenej vela.. mate vsetko cervene tak aj satky budu cervene.. a ja by som navrhovala aby si mala tie iste cervene aj na redovy aj ako polnocne.. taky kompromis
co sa tyka foto a video, podla mna je dost dolezite pozerat sa na kvalitu.. ved to je jedine co vam ako spomienka ostava na cely zivot.. takze ja som si povedala ze tam som ochotna si za kvalitu aj priplatit.. ale je to kazdeho vec.. kazdy to vidi inak
inak ja uvazujem, ze ci ja vobec potrebujem este nieco zhanat.. ved ja uz mam asi vsetkookrem popolnocnyh.. ale to pojdem s mojim drahym vyberat.. ja by som najradsej ostala v svadobnych az do rana.. aj moja segra tak bola.. a napr usetrila by som tam.. ale moj drahy chce na mbe aj popolnocne tak budu aj tie
vybevene mam uz salu, foto video, hudba, svat, saty, topanocky, obrucky, urad-predbezne na 15tu hodinu-to treba este potvrdit a vyzdoba caka doma..(zalohu mam zaplatenu na saty a aj foto video.. ostatne zalohy netreba platit) mam sa este za niecim hnat a zhanat? som z toho uz zblbnuta.. neviem co este treba
ozaj.. len tak.. keby nahodou niekto chcel satky zo salonu betty na myjave JSM 1128 (mam v albume skusane satky) tak dajte vediet.. mam tam zaplatenu zalohu, ale som si vybrala v diamonde JSM 1238. takze by som predala zalohu v salone betty.25. mar 2009
chelonka uz aby bol
sa to nejako vlecia pre mna...
uz aj babam v praci leziem na nervy, ked sa pytam, ci je uz august