Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Plánuje niekto na tento termín??? 8-)
Odpovedať
Adi, my spravime nieco jednoduche: kupime nejake orehcy v bielej cokoske a pekne ich zabalime, odmietam na to dat vela penazi, predsalen to ma byt pozornost, nie ozajstny darcek. baby, lekarka mi zistila problemy so stitnou zlazou a som uplne hotova z toho :( uz viem preco som tak pribrala aj napriek tomu ze sa zdravo stravujem :-( uplne placem ked mi to povedala. :-(
Odpovedať
zuzumajko> netrap sa.. ja mam tiez problemy so stitnou zlazou.. od 15 tich do seba hadzem tabletky.. najprv zvysena funkcia a teraz znizena {poslednych 5 rokov}.. da sa s tym zit celkom zdravo a bez problemov.. len si na to musis trosku zvyknut.. neboj.. ja chodim raz do roka do Lubochne a je to v poho.. Mudr.mi akurat povedala, ze ak by sme chceli babatko, tak sa mam ozvat a pri tehu zvysi davky.. aby malo aj babo.. naozaj je to v poho.. sice neviem ake problemy ti zistili.. mas aj diagnozu?
Odpovedať
Zuzi, ja mam tiez znizenu funkciu stitnej zlazy, uz rok a pol beriem tabletky :-( Hormony si robia co chcu... Tiez ako pise anniel mam sa ukazat u endokr. hned ako otehotniem... inak sa tvaria, ze vsetko bude v poho, pokial budem nastavena na spravnej hladine hormonov 8-) No ja mam pocit ze odkedy ich beriem tak sa na mna lepi vsetko mozne... Ma to aj tvoja mamina?
Odpovedať
anro, tiez som tapala, ze ci to mame v rodine, ale u nas zatial ziadna zo zien nema problemy so stitnou a ak ma, tak o tom nevie.. tiez som mala pocit, ze sa mi k tomu pridruzili dalsie problemy... ale hold.. to je autoimunitne ochorenie a nic s tym neurobime.. mne sa k tomu pridruzila este pred dvoma rokmi zistena Celiakia... :-p ale beriem to v pohode, som sa tym vyrovnala.. :-D zit sa s tym da..
Odpovedať
no da sa, ale lepsie by bolo keby sa zilo bez toho :-| U nas v rodine to ma mama a tak sa zistilo ze to asi budem mat aj ja, a aj sestra. A ako si dosla na celiakiu? Mala si nejake problemy s travenim?
Odpovedať
...no vsak, ze som nemala ziadne problemy.. travenie v pohode, ziadne problemy.. potom mi par dni bolo zle od zaludka.. bolelo a bolelo... tak som sla k Mudr... lebo pred tym mi dala na zapal hrdla nejake tabletky a nejako sa to zvrhlo, moje Mudr mala volno, tak som isla k zastupcovi.. a on zobral krv a zisitil, ze som mala zly krvny obraz, som anemicka a zacali vysetrenia od vymyslu sveta.. na gastro ma vsak neposlali.. tak som sa vypytala ja, vsak ved nech to kuknu a uvidime, aspon by sme vylucili akekolvek zaludocne problemy.. lebo moj tato ma zaludocne vredy.. takze mi zobrali vzorky a BUM .. bolo to potvrdene.. Celiakia najhorsieho stadia.. a ja akoby ma prefackali a obliali studenou vodou.. x-) ale vyrovnala som sa s tym rychlo.. prijala som to tak ako to je.. ved mi to neprekaza plnohodnotne zit, porodit a vychovat zdrave deticky a byt stastna a uzivat si zivota... :-D ty mas nejake problemy?
Odpovedať
Baby este nic konktretne, som objednana k endokrinologovi :( normalne sa bojim :( ja viem ze sa da pri tom normalne fungovat, ale hormony su hormony..to je proste vzdy neiste :( uplne cele zle :( aspon ze ste ma potesili s tym, ze sa da fungovat normalne :-) dakujem velmi velmi pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, já odběhnu od tématu.... kdy začnete rozdávat oznámení? My máme zatím jen nápad jaké to oznámení bude, tak aby jsme hejbli, kdyby bylo třeba.... :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj baby...tak už som tu aj ja zaregistrovana a tiež máme s drahým tento termín svadby :-) Ako pokračujete s pripravami, my máme už takmer všetko ;-)
Odpovedať
Ahoj zuzka1103, vitaj ;-) Tak to si sikulka, nam toho chyba este obrucky, oznamka, oblek pre zenicha, topanky, popolnocne saty... no je toho dost este :-D Katutka, oznamka asi mesiac pred, alebo niekedy zaciatkom augusta zacneme rozdavat... Pocitam ze ich budeme mat doma niekedy v july.
Odpovedať
Zuzka1103: Tak to si ozaj šikulka. My nemáme ešte ani vybrané... A kamoška mi vravela, že oznamká by sa mali rozdávať tak mesiac pred svadbou
Odpovedať
Profilova fotka
anro ahoj...no ja, teda my tie veci co si vymenovala uz mame...len ich musim pofotit a dat do albumu...ale ono sa to da vsetko zvladnut a ty odkedy chystas svadbu ? my sme to zacali tak chystat zrhuba pred rokom v septembri :-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
simonka18 a ty si na tom ako s pripravami??
Odpovedať
zuzka1103 No mám svadobné šaty, popolnočné, ženíchov oblek, a moje svadobné topky, len majú vyšší opätok ako si môžem dovoliť, tak musím zohnať iné. :-N Kostol a sálu , kameramana, fotografa a DJ-a, pani na výzdobu tiež samozrejme. Na pierkach a menovkách sa pracuje - tie si robím sama, len teraz na ne nejako nemám čas....robím si vodičák, tak ked ho dokončím, už sa budem plne venovať svadbe :-) A obrúčky už vieme aké si dáme robiť a aj kde nám ich spravia. To je asi tak všetko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
simonka18 no ved to v podstate aj mi, dnes mi donesie svagor oznameinia (pretoze on mi ich robi)a este pozvanky k svadobnemu stolu a menovky atd...
Odpovedať
Profilova fotka
simonka18 my sme zrovna vcera objednali obrucky a o 3 tyzdne budu hotove, sa uz tesim :-D
Odpovedať
zuzka1103 A ešte riešim to malé potešenie pre svadobčanov... som z toho už na nervy :-S
Odpovedať
zuzka1103 My sa chystáme budúci piatok, tak dúfam, že nám to vyjde a nič iné do toho už nepríde
Odpovedať
zuzka1103, no my sme zacali s objednavanim na svadbu minuly rok v july este, ale akosi si s niektorymi vecami davame nacas :) A na matrike ste uz boli?
Odpovedať
my sme na matrike boli asi pred mesiacom. A mame salu,svata,foto video,obrucky,svadobne saty a topanky,muzikanta,menovky a pierka robim teraz po veceroch a oznamko staci uz len vytlacit.co sa tyka ubytka tak to mame riesit az v juni.cize este kadernicku,vizaz,oblek,topanky pre draheho a popolnocky.viac ma nenapada co mame alebo nie.
Odpovedať
No my sme na matrike ešte tiež neboli a páter nám povedal, že tam treba ísť tak 3 mesiace pred svadbou... Asi je už najvyšší čas začať to riešiť :-N
Odpovedať
Profilova fotka
anro no na matrike nie ale uz sme hovorili nasmu fararovi takze musime od neho pozistovat co a ako, ale chystame sa za nim v priebehu buduceho tyzdna asi...teda dufam ze nam to vynde :-) a ty uz si bola?
Odpovedať
Profilova fotka
simonka18 a ake potesenie chystas pre svadobcanov si predstavujes? a drzim palce buduci piatok :-)
Odpovedať
zuzka1103: my sa chystame na matriku buduci tyzden a tiez mame vo stvrtok prve poucenie... tak snad to budeme mat vsetko do konca juna za sebou... v july pojdeme vyberat obrucky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
anro no co sa tyka toho poucenia myslim ze to nebudeme mat nejake krute lebo farara pozname obaja...takze ratam s tym tak ze si pojdeme niekam sadnut a tam pokecame :-D a nielen o svadbne a zistila som ze musim pozhanat este nejaku schopnu kadernicku... tak dufam ze to stihneme a nebudu vsetky obsadene na nas termin ;-)
Odpovedať
Zuzka1103 Moja ani neviem, mlebo keď sa o tom bavím s polovičkou, tak mi povie, že to nie je treba. lebo u nich to nie je zvykom. A keď si spomeniem na svadbu jeho susedky, tak ozaj sme ani my nič nedostali. Tak teraz neviem...
Odpovedať
anro Zuzka1103 Mymáme za sebou už tri poučenia a bolo to v pohode, nenieslo sa to iba v takej cirkevnej myšlienke, ale bavili sme normálne ako ľudia. Nás bolo asi tak 10 párov zakaždým
Odpovedať
Profilova fotka
Holky a jaký myslíte, že budeme mít počasí? Loni 19.9. byl pořádnej samec, šla jsem do práce v rukavicích a šále....
Odpovedať
Katuka, prave preto si myslim, ze tohtorocneho 19 bude pekne. Ale treba mrknut ci je spln mesiaca volakedy vtedy, pretoze vtedy byva krasne pocasie :)
Odpovedať
Zuzi, spln je v piatok 18.9., takze myslis ze v sobotu nam bude svietit slniecko? :-D Juj, bodaj by svietilo ;-) Aspon budu krasne fotky.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?