:-D jejda, no ja sa ale bojim, ze som zaplatila tu zalohu a vsetko a teraz ak si v tom druhom najdem krajsie saty, prepadne mi zaloha :-| Ale idem este aj do toho mojho pozriet pre istotu, keby sa mi tam nejake nove (viem ze kupovali nove) pacili, len vymenim :-D
zuzumajko
ved si nechaj zalohu tam kde ju mas a daj si aj do toho dalsieho a chod tam pozerat priebezne a kde sa ti pred svadbou zapacia saty tak si zoberies ;-)
zuzu
aj ja mam zalohu zaplatenu v 2 salonoch :-N som mala vybrate ale nakoniec som len chcela vyskusat tieto co mam teraz.. ze ved sa nic nestane.. a tak sa mi zapacili ze som ich chcela ale dalo sa to len so zaplatenou zalohou tak teraz mam v zalohach 4500 korun.. uz ani snivat nemozem o nejakej zmene.. len tak vramci salonu ak to pojde :-p
Baby tak to mam aj v plane, nebojte :-D Oznamka dam do albumov, ked bude viac casu, lebo teraz vaic menej fungujem na troch pocicatoch a nie na kazdom to mam :-D :-N mame trosku perne obdobie :-D
zuzi, no, my to pernejsie ako teraz mat uz nebudeme, tomu ver :-D :-N takze 2 tyzdne pred svabdou budem rada, ked sa budem venovat uz len svadbe :-) Ale verim tomu ze to bude pekne nervozne obdobie :-D
baby jupiiiiiiiiiii, ja mam konecne foto z veteranika co by sme mohli mat na svadbe este aj taky ten kufor na batozinu ma vzadu.. jupiiiiiii je to super :-D uz vidim tu foto.. polozime na to pohariky aj so sampanom a my sa oprieme o ten kufor..cvak.. jeeeeeeeeej x-)
zuzka, no priatel meni pracu, uplne od podlahy prerabame byt (naposledy to bola vymena radiatorov a skrabanie stien), ma mi prist sestra z USA s malou neterkou, tak behame koli vecickam pre malu (kedze stolicku, postielku a take veci nebudu vlacit predsa so sebou), planujeme svadbu a k tomu vsetkemu ja lietam po lekaroch, lebo mi vlastne ani jeden z nich nevie dat odpoved na to, co mi vlastne je :-D Asi tak.. :-D
Mimam mas ho aj niekde tuna na fotke? pozerala som v albumoch ;-( nevidela som ;-(
zuzumajko,
mame to takmer ;-) prerabka bytu uplne od podlahy, svadba, behanie po lekaroch... esteze som vcera uspesne spromovala a na tuto udalost mi zostali krasne spomienky (a na druhej dalsia starost za mnou :-) ).
Ako ste na tom s bytom? My mame takmer vymalovane, uz len poumyvat okna, doladit detaily a hotovoooooo ;-)
Zuzi ;-) pevne verim ze jo :-) hlavne sa tesim ked uz bude po svadbe :-) paradoxne sa aj tak na svadbe najvaic tesim na samotny obrad a hostinu musime nejak pretrpiet :-D a bude to uz supis :-D
aha, no oki. prave som prisla nato, ze sa tie prispevky zobrazuju od najstarsieho po najnovsie. nebolo by to lepsie naopak??. no som prihlasena len par minut :) tak mi to prepacte. ... tiez sa vydavam v tomto termine a myslim, ze sme si nemohli lepsie vybrat. uz len aby nam slniecko svietilo....papa x-)
ahojte. no tak v skratke sa mozem podelit s nasimi pripravami. v tomto stadiu v podstate tie najhlavnejsie veci zaistene uz su. (dufam, ze sme na nic nezabudli) :-N uz od jari mame hotel, kostol, saty. neskor sme k tomu pridali saty na prezlecenie, polovicu hudby (budeme mat zivu ludovu kapelku, ale tie disco vstupy medzi tym poriesene este nemame) a tiez mame zaistene kolace a kvetinarstvo- aj ked zatial bez detailnej predstavy.
prave riesime s partnerom kameramana a fotografa, ci je vobec kameraman potrebny a ak tak ci na cely cas?- tak to je nasa sucasna dilema, a to nevravim o hamletovskej dileme: starejsi ano alebo nie?? bude nas totiz okolo 80. teraz sa zacinam trochu obzerat po kadernicke a kozmeticke, to som este neriesila. najhorsie, ze nemame zatial ani obrucky (ani len objednane), no a ani oznamenia. hmmm, stale je toho dost ;)
drzkajte sa vsetky. podla vasich prispevkoch, vyzera ze ste na tom v pripravach dalej. stale je co dobiehat. paa
Ahojte, aj ja som jedna z vás x-) Už sa to začína blížiť, to je pravda, ubehne to tak rýchlo.... To pridávanie príspevkov je naozaj nejaké opačné. Už som tu bola, ale nejako dávnejšie, len som nekomentovala a priebežne tajne čítam, čo si píšete :-x U nás sú už prípravy tiež v plnom prúde, len vždy sa bojím, že na niečo zabudnem, všetko píšem ako besná :-D
Tak uz sme aj my boli na matrike :-D Tento tyzden idem este skusat dake satky (streda, stvrtok) aby som sa definitivne rozhodla :-D A davame tlacit oznamka najneskor buduci tyzden :-D uz to mame dohodnute :-D
ahojte babulky..
co nove mate? ja nejako teraz nestiham pripravy na svadbu a ked si uvedomim ze do svadby su uz len 2 messiace asi tak ma ide porazit.. este treba tolkko veci vybavit a ked si predstavim ze do augusta to prejde rychlo a potom uz len mesiac.. a to je akoby zajtra.. ten cas strasne rychlo leti a ja sa zacinam obavat ze vsetko nestihnem.. uf :-|
Caute prosim neviete mi poradit kde by mi pozicali taky ten svetelny zaves?? ja to neviem nikde najst.. teda jednu firmu som nasla ale ta je v KE.. a ja som Ba cize to nie..
A co je to ten svetelny zaves? To prvy krat pocujem 8-)
Mirka a vy uz rozdavate oznamka? My by sme ich mali mat doma tak do 2 tyzdnov... tak neviem, ci aj hned zacat rozdavat uz...