Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
ahojte manzelky, tak ako???
u nas dopadlo vsetko SUPEEEEEEEER, na 1 s *************************
paradne sme si to uzili, aj ked som bola strasne unavena a mala som za sebou 25 hodin na nohach, ale stalo to za tovsetci sa dobre bavili, takze sme si to uzili... pocasie bolo nadherne, tak sa uz tesim, ked sem dam fotecky
teda, ak bude manzel suhlasit
20. sep 2009ahojteee....jaaaaj babulky, už je to za nami...náš den bol jednoducho super....slova na to veľmi nie sú ale bolo to úžasné...jediné, čo velmi nevyšlo bolo, že ked sme prišli na sobáš, tak sme ešte 20 minút museli čakať lebo prví par meškal a už sa to potom ťahalo...a fotky pridám hned ako bude trošku času na to...lebo teraz sme ešte stále rozlietaní ako vtáčiky
21. sep 2009ahojte babulky.. tak ja som sa sem tiez prisla po par dnoch pozriet ako ste na tom... nam svadba moc nevysla podla predstav.. mali sme vela stresov a vybavovaciek este v den svadby, take veci co sa nepodotahovali poriadne pred tym a boli sme v tom asi ze to staci tak nestacilo..
neva. aj tak som sa citila ako princeznicka, vsetkym sa pacili satky, aj papo bolo super, len teda ze som nestihala v ten den.. a ubehlo to tak rychlo
dufam ze vas den bol podla predstav.. idem buvat tak zatim pa.. este som sa nestihla dospat..
22. sep 2009ahooojteeee
nasa svadba bola total genialna
rosannar
my sme ten čas využili na fotenie, bo tam bol starejšie o 15:15 nás stale nikde tak volal že kde sme , e sa nemusíme ponáhlať bo aj tak sa so sobásom sa meskalao tých 20 min tak sme to ešte využili na fotenie ešte v aute.
a tú ryžu čo na nas zádzali pred uradom som mala totalne všade, ked som si po pol noci vyzliekali tak som mala ryzu zarytu do brucha22. sep 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Tvoríme Vaše jedinečné spomienky.
Všetkym nevestičkám z celého srdiečka prajem na zajtrajšok splnenie všetkých prianí a snov... nech je Váš veľký deň začiatkom tej najkrajšej rozprávky... rozprávky ktorú píše sám život .... ,,najlepší spisovateľ na svete"...