mladomazelky vsak my budeme mat prve manzelske vianoce!!! teda aspon my budeme prvy krat spolu a sami bez rodicov v nasom vlastnom....fuuuu uz by som sa mala zacat tesit ale dako mi nedochadza ze idu vianoce ked este pred par dnami som lezela pri mori :-)
ako ste vy na tom? bude to aj pre vas poprve.....
tak my oslavujeme spolocne vianoce uz stvrykrat spolu, a druhykrat v nasom domceku :-) akurat neviem preco, zatial sa nejako tento rok netesim, asi je to tym, ze som PN a nemam sa zrovna najlepsie, tesim sa na to, ze tento rok skonci a zacne sa nieco nove..
no ale vam vsetkym, ktore to mate s manzelmi po prve prajem kraaaaaaasne vianoce ;-)
ahojte zeny :)))
humba.. ooo.. tisko zavidim ;-) krasne :)
baby, zajtra to budu 3 mesiace.. prvy stvrtrok.. ale nam to ubehlo co? ako ten cas leti..
a my mame spolocne vianoce uz 7 rok ale este sme sami neboli.. a ani ked mam pravdu povedat nechcem.. u nas su tak krasne vianoce ze aj moj si to oblubil a bude mi velmi smutno ked zrazu ostaneme (asi buduci rok) uz sami :( ked tam su deti, tam je nas vela a je nadherne pozorovat ten sum ked sa rozbaluju darceky.. ked pride sestra s detmi a nasi. krasa.. ale az budeme mat vlastny bytik tak mozno aj ja sa budem tesit na "nase" vianoce.. my byvame zatial v prenajatom tak preto ma to mozno nelaka byt tu aj cez vianoce ;-)
vsetkym zelam krasny vikend a dufam ze ten prvy stvrtrok poriadne oslavite ;)
Ahojte vsetkym prajem tiez vsetko dobre v Novom roku. u nas nic nove az na to ze sme sa rozhodli schudnut a to riadne :-) uvidime ci nam to vydrzi...ake boli prve manzelske vianoce? my sme boli sami, zo zaciatku to bolo troska smutne ale potom uz bolo super,vdaka za skype a internet 8-)
caute baby, po sto rokoch som sem zavitala a vsimam, ze vy si tu v pohodke klabosite :-D
pripajam sa a zelam vsetko dobre do noveho roka, nech sa vam dari a nech sa vam takto o rok doma idu vlasy zjezit z maleho potomka :-D
planujete teraz vobec niekto babo? alebo sa uz aktivne aj snazite? My sme zacali pred dvoma tyzdnami, ale netusim s akym odstupom si mozem robit tehotensky test :-D
ako sa inak mate?
miri, ja sa bojiiim :-D teda, bojim sa si ho spravit :-D ze to bude negativ, to by ma asi trosku odradilo...i ked v nasej rodine nie su ludia dvakrat extra plodni, ale aj tak. A este sa mi zvysila davka thiroxinu, tak neviem :-D vy sa nepokusate?
ahojte zienky :-)
aj ja vam zelam vsetko najlepsie do noveho roku, hlavne vela zdravia, lasky a deticiek ;-) tento rok aspon jedno :-D
zuzu, mirka, som rada, ze ste sa ozvali, dlho ste sa neukazali :-)
zuzi, drzim palceky, nech si coskoro tehu :-) my zatial na babatku nepracujeme, uzivam lieky, pri ktorych nemozem byt tehotna, takze si musime so snazilkovanim pockat na letnu dovolenku x-)
Ahojte dako som sa sem nevedela dlho dostat,nesla mi ta stranka otvorit. no Zuzi ako cakame na odpoved.... ja som tiez v podobnej situacii, pokusali sme sa o mimco tento mesiac a vcera som sa dozvedela ze treba ist do prevadzky,kam jedoducho tehotne zeny nemozu, jasne ze to este nemozem vediet lebo mam este pred periodou a teraz hladam take desne vyhovorky,ze si zachvilu budu mysliet ze sa ulievam a nechce sa mi robit :-) ale ta neistota je desna. a moj manzel mi stale hovori ze tehotna som,ze on to tak citi....takze cakame...a asi som buduci tyzden pre istotu na marodke ;-)
baby nic :-S uplne ze ma to zosmutnilo :-( ale nakoniec, manza bol strasne zlaty :-D ze aspon mozeme viac trenovat :-D len je to trosku depresivne..pytala som sa mojho lekara ze co a ako, predpisal mi duphaston ze to moze pomoct a ze ked do 10 mesiacov nic, budeme to riesit inou hormonalnou liecbou :-( neviem, mam take zmiesane pocity..ale vcera som jedla kysle uhorky len tak a drahy ze ci necakam babo :-D nebudem robit testy, 25. idem znovana gynekologiu, tak uvidime :-D
Miri a vy co? ako ste na tom? :-D
humbi, no to zavisi od toho kedy ho beries. Mne ma pomahat k lepsiemu vytvoreniu zlteho telieska a kedze mam problemy so stitnou zlazou (kde je celkovo riziko sterility) dodava mi viac zenskeho hormonu :-D
Akoze, enstazujem sa, vyroba deti je haluzna :-D a celkovo sa k sebe mame nejak casto :-D co je supiiiis :-N :-D
dik za odpoved uz som zase mudrejsia...no tak ak budete pokracovat v tom nasadeni tak to hadam vyjde :-) ste chytili asi druhe medove tyzdne alebo zeby pokracovali este tie zo septembra... xixixi
no, asi odznievaju (alebo zneju?) tie od septembra :-D ň
inak byt este stale nemame hotovo :-D dve izby su obyvatelne, tretia je este totalne bordel izba :-D ide ma z toho porazit :-D
ako sa dari vam vsetkym? :-D :-D :-D
zuzi, humba, nebojte, babo pride... aj my by sme uz chceli, ale nemozeme. najskor mozeme snazilkovat az od jula, ked pojde na neurologii vsetko bez problemov a vysledky budu dobre. ale ja v to dufam, ze to bude dobre :-)
inak my mame byt uz takmer hotovy - este nam chybaju tapety a skrine do predsiene a nove dvere. a uz to bude. a bordel izbu mame takisto :-D len tam mame uz detsku stolicku, ktoru mi dala svagrina, lebo sa zbavuje veci po malej. tak si tam mam ist vybrat, co chcem... a postupne upraceme nas organizovany bordel a budeme zariadovat detsku x-)
Tak baby aj my sme sa konecne rozhybali s druhym poschodim na dome, vcera sme polozili polovicu podlahy,dnes sa to dorobi a jedna izba za nami uff a dalsie 3 pred nami :-) no a chystame sa hlavne na kupelnu... a dala som si spravit foto zo savdby na platno tak sa tesim kazdym dnoc kedy pridu :-)
ahojte babulky..
tak vidim ze tu sa to mnozi a mnozi :)) drzim vsetkym palceky nech vam to vyjde, aj bytik nech doriesite a mozete sa tesit uz len na spolocne nazivanie.. my babo zatial neplanujeme.. planujeme rozbehnut pracicku novu tak uvidime.. ale mam uz niekedy stav ze by som chcela mimco :) len este nie je u nas prave to najvhodnejsie obdobie.. tak som vas aspon pozdravila.. papa nech sa dari :)
Ahojte baby,dnes rano hovorili o svadobnom veltrhu co bude v Ba myslim. Skoda,ze to uz neni pre nas aktualne ja by som si to hned vsetko zopakovala,vyberala obrucky,oznamka a skusala uces a saty :-) su to len 4 mesiace ale ja mam pocit ze uz ubehlo hrozne vela casu odvtedy....normalne zavidim vsetkym kockam co to maju pred sebou :-o
humba
tak o tom mi nieco hovor.. chcela som ist aj ja, aj som bola rozhodnuta ze pojdem ale by mi to bolo tak luto ze uz vsetky tie pripravy a vlastne uplne vsetko mam za sebou.. a veru.. su to 4 mesiace ale mne sa zda ze je to uz davno a ako keby sa to ani nestalo.. tak rychlo to ubehlo.. |-| ale zasa si nemozem stazovat.. zivot po svadbe je u nas este ovela krajsi x-)
mimiam, zaujala ma tvoja posledna veta, nie ze by u nas tomu bolo inak :-) ale vela krat dostavam otazku typu a zmenilo sa daco u vas po svadbe? samozrejme vacsinou je od takych co svadbu neplanuju...bohuzial nevedia o co prichadzaju. :-p