Svadba 19.9.2009. Kto má tiež tento termín?
- Sponzor fóra
vies co to sa bojime asi vsetky na prvy krat ked nevieme co nas caka...Tu ti chodi kazdy stredu taky program kde davaju porody na zivo. Tu to beru ako naturalne a prirodne, cim viacej to pozeram tak si vzdy poviem,ze zvladli oni zvladnem ja
ale moj muz ma z toho vacsi strach ako ja,ze on tam odpadne
7. máj 2010- Sponzor fóra
moja predstava je hupaci, hlboky a nekombinovany - objavila som demu...ale stale sa bojim aby sa mi tam male potom na zimu vliezlo....a sportovy budem riesit neskor
http://www.interstore.sk/katalog/predeti_kociky/26315
http://www.interstore.sk/katalog/predeti_kociky/Basic026040.html7. máj 2010zuzka
no veru ved takych informacii nikdy nie je dostale ja som krstna mojej zlatej babulky uz 6 rokov.. v septembri ideme do skoly uz
) a sestra spociatku byvala doma aby ju mamina usmernila co a ako.. a dnes uz ma dve.. druha babulka ma 3 roky tak si uzivam.. ale verim ze aj tak neviem vsetko..
10. máj 2010zuzka
no veru mam nejake skusenosti.. ja mam deticky rada a aj kamaradkam chodim strazit sem tam.. deti su zlatucke.. a aj tie neposlusne vedia byt poslusne ked ich clovek vie zabavit.. neposlusne deti su preto lebo vymyslaju a vymyslaju vtedy ked nemaju co robit a nudia sa.. ak sa vymysli program ktory ich zabavi tak je to zabava
a ja som pre to moje krsna taka druha mama lebo je na mna dost naviazana.. stale ked pridem domov tak je s nami u nasich a ani domov jej netreba ist.. ci som tam den alebo dva tyzdne tak to je jedno.. chce byt stale so mnou.. je take moje zlaticko.. ja uz ju beriem ako za svoju.. a ta druha.. mensia ta bola taky mamkin pupek (tak volali mna ked som bola mala lebo som bola stale zavesena na maminom bruchu) ale uz zacina aj ona zistovat ze existuju aj ini ludia ako mama a ked pridem, uz sa liskaale uzivam si to plnymi duskami.. zatial aspon takto.. a keby nahodou, stale ich viem vratit mame
DDDDD ale povedala by som ze je to dobra priprava.. ked boli male tak sme sa kupkali a prebalovali a uspavali a taaaak.. takze nie som v tomto novacik
13. máj 2010
neviem ci prva...skor jedna z prvych...mimco 30.06 a mozno aj skor
ked sa bude ponahlat