Svadba 20.06.2009. Ešte niekto mal tento termín?
- z
- 3
- Sponzor fóra
noo, mala som vyhliadnute ine, ale z toho salonu...tieto co som si vybrala, tak to bola laska na druhy pohlad
))) prisli v novsej kolekcii...super, ze ides cez pracovny den, mne sa stalo, ze som sla v sobotu do NR a tie saty, co som chcela skusat boli akurat na svadbe
) ale moja chyba, ani mi nenapadlo sa opytat, ci budu v salone v ten den
16. feb 2009- Sponzor fóra
No mne myslim celkom fajn, mame uz:kameramana, Dj-a,salu, kostol, knaza, objednane kolace,objednane prstienky,na vyzdobu mam svietnicky,uz mam bizuteriu k svadobnym aj popolnocnym satam, balerinky na prezutie, samodrzky, podväzok
.Este riesime fotografa a pomaly zhanam svadobne saty,popolnocne saty a ostane vecicky na oblecenioe aj pre milacika....
1. mar 2009ahojte!!!!
aj my ideme mat svadbu 20.6.2009
obrad bude v turcianskej galerii v martine a hostina v kulturaku v mojej rodnej dedine Bela-Dulice, takze martin berie))
inac vybavene uz skoro vsetko, chybaju malickosti ako material na vyzdobu a kupa obleku a topanok a kosele a kravaty, ale milacik povedal ze najskor mesiac pred svadbou..
ale on si neuvedomuje, ze mesiac pred nasou svadbou ideme na 2 svadby a ja budem mat v praci perno, takze som zvedava...
ale zatial sa netrapim))))
3. mar 2009Caute dievcata,
v januari sa tu este nikto neozyval tak sa tesim, ze teraz vidim monoho svadieb 20/06/2009. My budeme v ten den sobaseni v Trencine. Pripravujeme po vikendoch, chodime z BA do TN a do PE takze teraz neajblizsi vikend ideme obzerat obrucky do TN. Saty mame obaja z PE - skvele ceny, tretina oproti inym salonom.
Prajem vam radostne pripravy!4. mar 2009ahojte babenky!
pozeram, ze debata a osadenstvo sa rozrasta, som rada...
tisha: cita, ze moj a tvoj drahy maju podobne nazory...
v maxe v ziline maju genialnu koselu, ale na cenu som sa radsej nepytala
a ani kravaty tam nie su zle...
ale my sa chceme vybrat do polskej zeme, nenormalne rada tam nakupujem, ceny skvele, pristup genialny...
odporucaju nam ist priamo do krakowa do obchodov, vraj fantazia co sa tyka cien a kvality, tak neviem...
a drahy spominal celej rodine, ze by mohli ist do polska, ak by chceli, tak neviem, ci ideme brat mikrobus, alebo co???
tak sa zatial majte krasne!!!11. mar 2009
- z
- 3
Nenašli ste čo ste hľadali?
najlepší pomer cena / výkon
V tomto termine 20.6.2009 sa budem vydavat v modrom kostoliku

chysta sa tam tiez niekto v tom termine?