Svadba 20.09.2008
- Sponzor fóra
Baby, ja som dnes pozerala predpoved...a bohuzial SHMU hlasi dazd a 11 stupnov
to je inak taka neskutocna smola...ja som tak dufala a verila ze aspon prsat nebude a kde tu slniecko vykukne, ale uz neverim.
Za necele dva dni sa to uz nezmeni...budeme mat kosu a dazd ....som uplne nestastna z toho...Ja mam vzdy taku smolu, tak aj teraz
18. sep 2008Baby vd sa uz zmierte s tym pocasim, naco plytvate energiu na to ze budete polemizovat ci bude pekne alebo nebude. Ked nebude, no a co. Nedame si predsa pokazit nas den pocasim. Ja Vam poviem ze som sa dnes rano zobudila s bolestami a skrabanim v hrdle a teraz to uz vyzera aj na teplotu a to zajtra ideme rozvazat kolace,tak dufam ze mi bude lepsie. Tak idem ja bubkat. Majte sa a nebojte podla mna prsat nebude. Ja v to veriiiiiim!!!!
18. sep 2008Ahojky,tak už je to vážně za námi,Jak tak nad tím přemýšlím bude se mi po tom ročním připravování docela stejskat
Nám chvilinku pršelo ale jen málo,jen mě mrzí,že po sluníčku nebylo ani stopy
Jinak nám to tak rychke uteklo,že jsme se nakonec spolu shodly,že by jsme si to daly nejraději znovu
A HOLKY VSEM VAM ZE SRDCE PREJU NAAADHERNA,STASTNA A DLOOOUHA MANZELSTVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vase YHOBKA
22. sep 2008- Sponzor fóra
Ahojte, tak je to za nami.So svadbickou sme boli nad mieru spokojni, vsetko bolo skvele.Dokonca mi nevadil ani celodenny dazd, ved nam prsalo stastie a bohatstvo
23. sep 2008ahojte novopecene zienky, vsetkym vam prajem vela lasky a stastia v manzelstve, nech nam to vsetkym vydrzi v laske co najldhsie. svadba bola super, len to preslo straaasne rychlo. ako som sa prezliekala do popolnocnych, tak som si len tak vzdychla, ze som si tie svadobne ani neuzila. fotecky tiez pridam ked bude chvilu casu.
mam pocit, ze nic nestiham. vsetko bolo skvele az na to pocasie, ale presne prsalo stastie a bohatstvo. a ako mi jedna kamaratka napisala to boh plakal stastim, ze spaja take pekne duse v jednu. takze to bude tym
23. sep 2008Ahojte zenicky,tak sa hlasi dalsia mladomazelka.My sme sii svadbu uzzzzaaaasneee uzili,kazdu minutku, este by som si svadbu zopakovala aj tento tyzdnik. Mne vam bolo stale do smiechu, mala som len na obrade trosku steklenie v bruchu, ale zato moj drahy bol nervozny aj za mna.Fotecky do albumu pridam neskor, bo sme sa zastavili az v utorok
.K mojej pohode prispeli nas kameraman a fotograf, boli fakt uzasni, ludia sa s raadostou fotili a nemali strach s kamery. Mooooccc im dakujeme. My na svadobnu cestu teraz nepojdeme, asi az buduci rok, pojdeme na veleryby na Azory, juchu, hadam to vyjde.Tak pekny dniec a uzivajte si krasneho manzelskeho zivota.
25. sep 2008ahojte žienky, ďalšia mladomanželka sa hlási živá a zdravá...bolo to super, perfektné, škoda len že to prebehlo tak strááášne rýchlo...trošku mám problém zvyknúť si na nový podpis (stále sa mi podarí škrabnúť starým priezviskom
) ale som šťastná, že sme to zvládli...dúfam, že sa máte všetky super a čoskoro keď opadne najväčší chaos pokecáme....
25. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Baby no vraciam sa opäť k tomu počasiu.... Aké ste počuli prognozy. ?
Ja nič moc len pršanie..... :o((