Svadba 20.09.2008

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte,otvaram tuto temu, pretoze som ju nikde na stranke nenasla. Dámy, mame uz iba necely rok nato, aby sme vybavili vsetko potrebne... Tak sup sem a pridajte sa ku mne a napiste co vsetko uz mate vybavene a podobne, verim, ze nie som jedina.... My uz mame vybratu salu, mame zajednaneho starejsieho, fotografa a uz aj hudba sa nam crta (ale zatial ju nechcem zakriknut). Pomaly sa pozeram po satach, buduci mesiac pojdem na prve skusky siat, uz sa tesim. Buduci mesiac by sme si chceli zajednat Zlatu salu v Bojniciach, pretoze vieme, ze je ot tam velmi ziadane... Asi tolko zatial, buduce nevesticky, ktore mate svadbu dna 20.09.2008, pridajte sa ku mne a nenechajte ma tu samu... :-)
Odpovedať
Dievcence viete ake ma byt pocasie 20.9.? Dázd do 16 stupnov :-( To je strasne, ja som chcela mat krasne pocasicko, fotit sa vonku... Fnuk :-(
Odpovedať
ahoj delphi, ja som uz tiez pozerala tu predpoved a tiez som z toho mimo, dufam,ze sa ten dazd posunie na neskor a nebude prsat..aj ked bude chladnejsie sa to da zvladnut, len nech neprsiiiii :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej viem,ale ešte stále verím,že nebude pršať. ;-)
Odpovedať
Aj ja v kutiku duse verim,ze nebude prsat x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Noo , pozrite, ja mam take saty ze holy chrbat , ruky, .... a to nemam ani len bolerko. takze nestraste ze dazd :) to by ma porazilo. co potom moje chudence saty aj topanky a fotenie? no des. :-D hadam to dobre dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby presne tak.. aj ja sondujem o počasí... a vyzerá to veru zle :-( Čo mi chúdatká budeme robiť? My nemáme ani šajnu kde sa budeme fotiť.... :o( ked bude liať.... !!! Ostáva nám len dúfať že Tí naši meterologovia sa zase raz mýlia....
Odpovedať
Profilova fotka
Ale musíme veriť,že nám to vydrží. ;-) Júj baby ja mám dnes rozlúčku so slobodou.Tak sa teším. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte tak čo,nikto tu nie je? Júj o týždeň to máme. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoj topa :-) ja som tu na chvilku, pridavala som fotku obruciek a krizika do albumu. Veru takto o tyzden uz budeme mat po foteni a budeme cakat na sobas :-D keby je take pocasie ako je dnes tak by to bolo fajn, aj ked je chladnejsie,hlavne,ze neprsi.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte babenky, to snáď nemyslíte vážne, že by nám malo pršať...snáď sa počko umúdri.. ;-( my sme sa včera boli kamerovať, no nasmiali sme sa teda poriadne. aj som sa bála ako to zvládneme ale dopadlo to celkom v pohode...baby, presne o týždeň o takomto čase budem asi odpadávať od stresu...sobáš máme o 16.30..takže posledná hodinka slobody... :-D ako na tom budete vy s nervami???
Odpovedať
Profilova fotka
petkoo ahojky Boli ste sa kamerovať?Mi sme o tom tiež rozmýšľali,lebo nemáme žiadne fotografie ani z detstva a čo sme spolu tak len dve.Ako to prebiehalo?
Odpovedať
caute kocky, prajem dobre ranko...hi tak topa aj ja som mala rozlucku, bolo super...kde ste boli?? ako to dopadlo???
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj tak rozlúčka dopadla perfektne,boli sme v 2 baroch.Ani neviem ako sa volajú.Dostala som aj krásne spodné prádielko.To som nečakala. :-D No drahý bude mať krásne prekvapko vo svadobnú noc. :-D Nakoniec sme boli až včera.No a dnes som spoločenský unavená :-D :-D .Ale idem makať ďalej.
Odpovedať
Profilova fotka
aHOJTE DIEVčENCE.Mám samé nešťastie pozrite si môj album čo sa mi stalo... :-(
Odpovedať
ahojte baby :-) risk tak to mi je luto co sa ti stalo so satami :-( aj my sme boli vonku s partiou, spolocne sme sa paradne zabavili aj ked nie dlho, bolo nam fajne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lilusiatko super že ste boli riadne zapiť slobodu.Ja pôjdem dnes je u nás jarmok tak ideme.
Odpovedať
Profilova fotka
risk,... a teraz co? tyzden do svadby... chcela by si ine saty? poslem ti do internej typ kde maju lacne... aspon dufam. ale nevesaj hlavu, mozno sa s tym da nieco spravit. budes mat pekne vlasky a make up a bude to zachranene.. uvidis. s tym pasom mozno nieco vymysliet....
Odpovedať
ahojte...i ked mam svadbu den pred dvami..len som chcela o tom pocasi že sa zblaznilo asik jaaaaaaaaj no dufam že to vydrži lebo pozerala som aj na všet.moznych strankach a ma pršat cely vikend no od piatku do nedele velke zhoršenie...len duuufam a modlim sa aby nepršalo ten chlad nejako vydržime ale pršššššššat nieeeeee....chcela som krasne fotky v prírode...fnuk
Odpovedať
Profilova fotka
Musíme stále veriť,ja verím že nebude pršať.Hoci bude zima,aj tak si svoj deň užijeme a nenecháme si ho pokaziť počasím. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sixinka dakujem za ponuku.Kamarátka od nás z Trnavy má salon a veľmi mi pomohla.Ponúkla sa mi aby som prišla si niečo vybrať,že rozumne sa dohodneme.Tak mám šaty bez bordovej farby .Sú krémové.Len musím kúpiť nové topánky a Peťovi novú košeľu.Družičky budú mať bielo bordo šaty ale nakoľko mám kyticu bordo myslím že to nebude vadiť,hoci to neni celkom ono.Ale dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
no a k tomu počasiu.Ja neviem teda dievčence čo budeme robiť.Co s vlasmi ak bude pršať?Dúfam že aspom pršať nebude :-(
Odpovedať
Profilova fotka
risk66 ale veď ty máš svadbu až 18.10.Ak sa nemýlim. ;-)
Odpovedať
:-) Ahoj nevěsty, u vás má pršet? U nás hlásí max 17 stupňů, ale slunečno, nanejvýš polojasno. Doufám, že předpověď takhle zůstane. Mám šaty s vlečkou a to ani nechci pomyslet, jaká by byla procházka v kalužích vody :-o :-o Tak doufám, že nám to všem výjde. My dneska jdeme domluvit detaily s kameramanem a taky menu no a večer ještě za knězem. Uteče nám to jako voda a bude sobota, doufám, že to všechny prožijeme v pohodě, i když nevěšte hlavu když něco nevychází (nic není ideální), hlavně úsměv na tvář a prožívát svůj den D. V pondělí odlétáme do Tunisu, strašně se těším na líbánky a co vy? ...teda nevím, jestli jste tu o tom už nepsaly...ale kam jedete na svatební cestu? Pěkné pondělí, Katka
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte holky, risk66, kamerovanie bolo super, kameraman je taký mladý šikula, vôbec nás do ničoho nenútil, len sme sa prechádzali, smiali, hrali sme sa s našimi psami, sem tam sme sa cmukli, sem tam postískali a zrazu povedal, super mám dosť materiálu, môžeme skončiť...som skoro odpadla :-D babenky: sa fakt začínam obávať toho lejaku v sobotu..asi zbehnem do salónu a skúsim si vybaviť biely dáždnik..pre istotu...najradšej by som bola, keby sa stal zázrak a nepršalo...to som si mohla myslieť, že keď všetko vybavím tak ako chcem tak sa aspoň počasi dokazí... ;-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babenky,práve som sa dozvedela,že môj jediný ujo.Ktorého mám veľmi rada,že nepríde na svadbu.Tak som si fajne poplakala.Je mi fajne smutno. :-( :-( :-( :-( :-(
Odpovedať
Profilova fotka
topa myliš,vidím že čítaš kto čo píše ,ale neprečítala si si potom,že to bol náš prvý dátuma potom sme ho zmenili :-D
Odpovedať
Profilova fotka
petkoo a to budete mať aj foto aj video?Lebo hned jak som čítala čo si napísala,ma napadlo,že by to mohlo byť namiesto foto
Odpovedať
Profilova fotka
baby plan b čo sa týka vlasov,ked bude pršať a to nie vypaté vlasy ale drdol.Lebo ak by zmokla nakulmované a nalakované vlasy,nastáva koniec sveta :-D ;-)
Odpovedať
caute kocky, tak to pocasie poviem vam sila, ja mam uz nromalne depky chcela som tiez fotky v prirode, a nie cisto atelier...ma uhne... topa: nevesaj hlavu, ja som mala mat jedineho branca na svadbe je z ciech a ten mi tiez tyzden pred svadbou zavesil ze nerpide, tiez poznam ten pocit, revala som jak mala, ale co uz...nevadi zabavime sa tam poriadne...
Odpovedať
Profilova fotka
tak babule, prsi nam stastie. asi ma porazi. my nemame zajednany atelier, ani nic podobne. fakt neviem co budeme robit. asi ma slahne. a to som sa na fotky v prirode tesila najviac :-( som z toho fakt smutna. no, nic musime dufat, ze sa na nas niekto z hora usmeje. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?