Svadba 20.09.2008
- Sponzor fóra
ahojte babenky,
to snáď nemyslíte vážne, že by nám malo pršať...snáď sa počko umúdri..my sme sa včera boli kamerovať, no nasmiali sme sa teda poriadne. aj som sa bála ako to zvládneme ale dopadlo to celkom v pohode...baby, presne o týždeň o takomto čase budem asi odpadávať od stresu...sobáš máme o 16.30..takže posledná hodinka slobody...
ako na tom budete vy s nervami???
13. sep 2008- Sponzor fóra
ahojte...i ked mam svadbu den pred dvami..len som chcela o tom pocasi že sa zblaznilo asik
jaaaaaaaaj no dufam že to vydrži lebo pozerala som aj na všet.moznych strankach a ma pršat cely vikend no od piatku do nedele velke zhoršenie...len duuufam a modlim sa aby nepršalo ten chlad nejako vydržime ale pršššššššat nieeeeee....chcela som krasne fotky v prírode...fnuk14. sep 2008sixinka dakujem za ponuku.Kamarátka od nás z Trnavy má salon a veľmi mi pomohla.Ponúkla sa mi aby som prišla si niečo vybrať,že rozumne sa dohodneme.Tak mám šaty bez bordovej farby .Sú krémové.Len musím kúpiť nové topánky a Peťovi novú košeľu.Družičky budú mať bielo bordo šaty ale nakoľko mám kyticu bordo myslím že to nebude vadiť,hoci to neni celkom ono.Ale dakujem
14. sep 2008Ahoj nevěsty, u vás má pršet? U nás hlásí max 17 stupňů, ale slunečno, nanejvýš polojasno. Doufám, že předpověď takhle zůstane. Mám šaty s vlečkou a to ani nechci pomyslet, jaká by byla procházka v kalužích vody
Tak doufám, že nám to všem výjde.
My dneska jdeme domluvit detaily s kameramanem a taky menu no a večer ještě za knězem.
Uteče nám to jako voda a bude sobota, doufám, že to všechny prožijeme v pohodě, i když nevěšte hlavu když něco nevychází (nic není ideální), hlavně úsměv na tvář a prožívát svůj den D.
V pondělí odlétáme do Tunisu, strašně se těším na líbánky a co vy? ...teda nevím, jestli jste tu o tom už nepsaly...ale kam jedete na svatební cestu?
Pěkné pondělí, Katka15. sep 2008ahojte holky,
risk66, kamerovanie bolo super, kameraman je taký mladý šikula, vôbec nás do ničoho nenútil, len sme sa prechádzali, smiali, hrali sme sa s našimi psami, sem tam sme sa cmukli, sem tam postískali a zrazu povedal, super mám dosť materiálu, môžeme skončiť...som skoro odpadla
babenky: sa fakt začínam obávať toho lejaku v sobotu..asi zbehnem do salónu a skúsim si vybaviť biely dáždnik..pre istotu...najradšej by som bola, keby sa stal zázrak a nepršalo...to som si mohla myslieť, že keď všetko vybavím tak ako chcem tak sa aspoň počasi dokazí...15. sep 2008Ahojte babenky,práve som sa dozvedela,že môj jediný ujo.Ktorého mám veľmi rada,že nepríde na svadbu.Tak som si fajne poplakala.Je mi fajne smutno.
15. sep 2008caute kocky, tak to pocasie poviem vam sila, ja mam uz nromalne depky chcela som tiez fotky v prirode, a nie cisto atelier...ma uhne...
topa: nevesaj hlavu, ja som mala mat jedineho branca na svadbe je z ciech a ten mi tiez tyzden pred svadbou zavesil ze nerpide, tiez poznam ten pocit, revala som jak mala, ale co uz...nevadi zabavime sa tam poriadne...15. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Dievcence viete ake ma byt pocasie 20.9.? Dázd do 16 stupnov

To je strasne, ja som chcela mat krasne pocasicko, fotit sa vonku...
Fnuk