Ahojte nevesticky :-)
Tak som si povedala, ze nas treba trosku vyselektovat, aby sme si mohli radit v kontaktoch, ktore su vhodne pre nas kosicanky ;-)
Tak ako ste na tom? Jaaa nemam okrem kaplnky sv. Michala este nic.... :-( Ale hadam este mame casu, no nie? ;-)
mozem vrelo odporucat restauraciu Rubin v krasnej a ich kongr.salu.
je to super.
moja sestra tam mala svadbu a vynikajuci pristup
pekny priestor ,chutne jedlo , mily personal
a maju aj peknu vyzdobu...
ODPORUCAM....
@stankarobko ahoj chcem sa ta opytat kolko je cena v gastro... menu na osobu?urcite to uz mate zavezne a tam je to ako z vyzdobou?robis si sama oni davaju zakladnu?a chcu nieco za prenajom?diky
@lienka434 .. tak od 23 eur a vyššie...výzdobu majú a pokiaľ budeš chcieť aby ti to všetko vyzdobili oni,tak máš cenu za menu menšu,pokiaľ si dobre pamätám... a že tam veľmi dobre varia a aj to veľmi dobre vyzerá na tanieri...musím sa tam ísť v marci informovať podrobne,lebo som momentálne na Cypre,tak to máš všetko riešené cez rodičov...tak asi toľko čo viem ja :o)
@stankarobko Diky my sme tam boli osobne ale prevadzkarka bola prec tak sme mali zavolat lebo mi tez zijeme mimo SR v CR.Kolko mate hosti ked sa smiem spytat?
...noo tak počítam okolo stovky,maximum 110... takže hádam to tam bude v pohode....ale tak naši tvrdili,že je aj parket dosť veľký....popravde sa už neviem dočkať kedy tam pôjdem osobne...a čo sme sa rozprávali my po telefóne s Pani prevádzkarkou tak bla veľmi milá a aj mamka vravela,že je to veľmi milá pani...akurát som si tu písala s jednou nevestou čo tam mala nedávno svadbu a hovorila,že všetko bolo fajn,až nato,že čašníci poplietli alkohol....s nevestinou a ženíchovou stranou...ale že jedlo všetko bolo v pohode...
@satanica
Potvrdzujem co si pisala o L. Palufovi. Ak teda mame na mysli toho isteho vek asi 23r. Prsty ma dlhe a lepkave... Mna pred dvoma rokmi vykradol na byte a doteraz mi skodu neuhradil. Vina mu bola dokazana mam na to papier z policie a od sudkine. Byval s nami na byte , mna vykradol za cely cas co tam byval majitelovi nezaplatil najomne. Urcite ale viem ako mi do oci povedal viacero veci o ktorych sa ukazalo ze tak nie su. Velmi odporucam akukolvek spolupracu s nim si dobre zvazit
@xil On kradne kde pride,kamosovi co mu je bratranec ukradol na jeho svadbe asi 2 obalky s peniazkami.A vraj mu fotil tu svadbu zadarmo.....hm tak si to zaplatil sam.A fotky ziadna slava, na kazdej jeho meno co uplne zospatilo fotky a este sa bude so mnou hadat lebo som mu napisala ze to sa nerobi a ze na to nema pravo uverejnovat fotky mladych pokial nema ich suhlas......tak mi odpisal ze moze, ze to praveze oni nemozu uverejnovat fotky bez jeho suhlasu, co je totalny blud.Takze jeho neodporucam, su s nim len problemy.
Vies co ak sa to tyka Lukasa P.tak ma to nezaujima.Sory ja mam dost svojich starosti a on mi je ukradnuty, dala som tu upozornenie aby kocky nanho nedoplatili a to je vsetko.A ked mi chces nieco sukromne napisat tak mozes aj tu do IP.