amonka to mas super....my to mame tak, ze si mozme doniest alkohol, zakusky a mam pocit, ze aj nealko, ale to uz mi akosi vyprsalo z hlavy...za dva mesiace ideme zas na SVK, tak si to musim poriadne pozistovat :-)
no vidite dievcata, ja to este ani nemam zistene. v hoteli mi povedali ze staci vsetko ujasnit tri tyzdne pred svadbou. Ale zasa mi bolo povedane, ze konzumne je povinne 800Sk a zvysok si mozeme doniest co budeme chciet (tak to beriem doslovne). Takze predpokladam, ze dokonca aj svoj pripitok budem moct doniest, lebo ja by som radsej sampanske ako cinzano - a to by nas v hotely vyslo viac ako mastne....Ratam s tym, ze alko, nealko, ovocie a kolace si prinesieme sami.
Caute babenky dnes!Ako som si to citala tak sa teste ze mate to tak super.........ako peyana tusi v hoteloch je to naozaj mastne.......mne ked si chcem doniest \zakusky rataju 1.50 euro na osobu za manipulaciu/ vsetko nealko s hotela/si to viem predstavit v lete....... :-( a pol litra vina na osobu.............a potom ta budu ratat stuplovne ak si donesies vlastne........Tak ze moja svadba taka tipicka slovenska nebude ze vyslusky a tak to nasi si rozdaju nasej rodine [ked chcu] do roboty a tak ale do BA nic navyse tahat nebudem aby ma za to uctovali a potom tahat spat..........anglicania aj tak nevedia co je to vysluska......a budu tahat krabicu do UK???pochybujem
ivka priemerne konzumne po salach v presove o ktore sme mali zaujem (bolo ich asi 5) bolo 600Sk. Z tohto pohladu sa mi to sice zda vyssie, ale nie az tak velmi. uprednostnili sme radsej 70 ludi nez 120-a radsej sme sa rozhodli pre lepsiu salu - teda hotel. Dufam ze to aj tak bude vyzerat a nebudeme sklamany.
nadi, ak by mi hotel takto striktne prikazoval co smiem a co nie, urcite by som nemala zaujem o svadbu tam! musim povedat ze takyto pristup sa mi vobec nepaci - a zrejme zabehnem do hotela pre istotu este raz pozistovat ze co a ako, upresnit aby ma potom neprijemne neprekvapili. Takze rozkladanie a obsluhu to nemate v cene ktoru ste platili??? to mi je divne. Ved uz v tom ze robia jedlo je roznaska a manipulacia úredsa vzdy zahrnuta....aj praca casnikov a roznos a ukladanie ja povazujem za ich pracu......uctovat si 45 za rozkladanie kolackov a este aj odzatkovanie vina mi pride zderstvo....to si predsa maju upravit v cenach a najomnom za salu!
ahoj kocky tak k tym cenam sa pridavam aj ja...my mame stravu priblizne 850sk, co bol na ke priemer, iba v jednej sale bol o sto sk nizsi, inak priblizne vsade rovnako...(zasnem nad ivkinou cenou- ani by som neverila ze sa to da aj za takyto peniaz ;-) ), mozeme si doniest vsetko vlastne - aj alko aj nealko aj kolace, neboli sme oboznameni so ziadnym poplatkom za servirovanie kolacov, tak dufam ze s tym na nas nevybehnu :-N sama som zvedava... boli sme tam totiz v januari a odvtedy nic... :-|
adka - my mame hostinu v kulturaku - este neviem kolko sa za kulturak plati , ale nie vela - za tu cenu nam navari rychla rotu , i svoje riady si prinesu i stoly na ozdobia
tak to mate fakt perfektne...ked si predstavim ze mi budeme platit za 60 ludi tolko co vy za 120 :-p a koniec koncov aj kulturak moze byt kraaasny ked sa vkusne vyzdobi ;-)
hm tak mi si to asi den vopred nebudeme moct robit, je to penzion, takze asi nic z toho a v ten den to nebudem stihat... a tak rada by som sa na tom podielala :-|
no mame... tak sa mozeme ist po dobrej veceri prejst :-D nam hlavne vyhovuje to, ze je v penzione moznost ubytovat hosti za polovicne ceny... tak aby sme ich netahali hore dole, tak sme sa rozhodli, ze to bude tam
joooj radsej napisem co uz mame toho je menej ;-) : kostol, sala, moje saty + zavoj, bolerko, kabelka, kameraman, brucky su v uzsom vybere ale stale vaham...
no chyba nam dost... oblek pierka fotograf nauky vyzdoba kytica alko nealko kolace a torty...teda viac nez dost :-|
ale len troska - drahy nema oblek , kyticu viem kde ju dam urobit, tam si presne vyberiem aku chcem , alko sme kupili este cervene vino nam chyba , cukrarka je uz tiez objednana
na nauky sme este neboli a s obruckami sme podobne , clovek si nevie vybrat
ved to keby boli dav druhy tak je rozhodnute... ale pri tych tisicoch :-D a drahy si bude kupovat oblek alebo sit? a etse kde ste kupovali alko??? velkosklady metro??? co sa oplati... rozmyslame aj nad madarskom teraz ked je dobry kurz ;-)
no mali v akcii biele vinko za 455 forintov , ale ked kupis 2 flase - tiez to stoji 455 f, tak sme zobrali 2 flase, sli sme na navstevu k babke , tam sa flasa otvorila , mamka s braskom ochutnali - kedze ja som sofer, a cestou domov sme zase zasli do madarska na vinko
a kupili sme i cervene jednu flasu - Egri bikaver - chutne je
nealko neviem ci tam alebo v lidli , zavisi od ceny , ale minule sme tam kupili hroznovu vodu za 99 f, a chutila vyborne ako nasa marka