Svadba 5. september 2009. Je tu ešte niekto taký?
no tak budete tam pekne sedkať a zaspávať... sem tam sa vás niečo spýtaju a to je všetko....
babulky včera bola u mna susedka a vyrobila mi prekrásnu ikebanu na hlavný stôl a 3 male na bočne stoly, ešte tri treba , tak som sa z toho vytešovala, su prekrasne... teda mne sa páčia a som jej v´dačná že mi ich urobila, ja som bola taky asistent- ked dačo potrebovala som podala a tak... idem ich pridať do albumu tak potom kuk....8. júl 2009- Sponzor fóra
noooo, vcerajsia nauka....hmmm, vcelku prca, pobavili sme saaaaa
to nam cca 60-rocna teta vysvetlovala sexualnu vychovu
no ale...kebyze tam mame byt sami samucicki, tak by som sa asi tak nebavila
)))
theeeda, kristi, tie ikebanky su akeee kuaaaasneeeeeveruze sa vydarili
mne ju bude robit Jankova krstna, tak som zvedava aj ja
)) ale budu asi zive kvietky....neviem, este som to s nou nekonzultovala
))))
8. júl 2009sai a to ste mali aj sexuálnu vychovu, bo my sme nič take nemali... to akože nejaky manželský par vam to hovril alebo? my sme mali všetko len s fararkom...
dakujem, no to som chcela aj ja, ale na samom začiatku som nechcela nič, potom že žive a teraz to skončilo pri umelých... bo takto to už mam hotove a nemusim sa trapiť že čo a kedy, len to vezmem a dám na stol...mam veľmi šikovnu susedku...8. júl 2009tak taaak, take vselijake reci tam boli
)) take cosi sa robi, ked je problem otehotniet...a nie si kontrolovat ovulaciu hned od zaciatku...ale jej hlavne islo o ten "cisty" sexualny zivot, kedy proste chceme byt spolu, nechceme este deti, tak sa mozme podla toho riadit a nepouzivat veci, ktore cirkev zakazuje, ze aaaaano
)) sak, povedat si povedala...a je na nas, ako sa zariadime
)))
8. júl 2009nooo teda vy tu mate ale noviniek baby :o) . kristi tie ikebany su fakt nadherne, velmi pekna kombinacia i farieb i kvetov. a to som teda akt netušila, že až do takych podrobnosti a krajnosti su farari schopny zabrdnuť :o) ja že to je pre nich tabu a nie ešte vysvetlovať ako to funguje :o)) sice tn naš so 7 deťmi ma o čom hovoriť
, ale vraj nerozprava take.naštastie, lebo my sme tam len sami dvaja, tak nemusel by
, to by bola riadna trapošina
8. júl 2009- Sponzor fóra
No Sassi, vidim, ze aj tebe sa teta sexuologicka pacila...my sme sa tam s mojim Jankom zadusali od smiechu a ku koncu bol uz drahy normalne ze zaujaty tym co hovorila..az som sa cudovala
)) ale fakt haluz...nato, ze sme tam boli vsetci hladni a unaveni z roboty, sme to v zdravi prezili
))) ale raz ozaj stacilo, vsetko to uz davno vieme
))))
8. júl 2009ahoj zuzzka
)) no veru, pacila sa prevelice
)) dnes posledna nauka bola super...a este lepsia kvoli tomu, ze som si bola pripit s mojou spoluziackou zo zakladky, co som 5 rokov nevidela, tak mi bolo vsetko smiesne, co fararko povedal, i ked to boli vcelku vazne reci....a konecne aj k veci
))) ale sak, neevaaaaa
inak dnes som bola okuknut svoje saty, ze ako sa maju a taaaaaaak a prisli nove modely, no skoro ma prekotilo, ake kraaaaaaasne....a mozno budem pred svadbou menit, ak dobre sadnu, uvidiiiime8. júl 2009caute babulky
trooosicku sme akoze pokrocili, ja sa tu bavkam s vyzdobou, Janko sa zahral na caaava, ze on si da svadobnu kosulku usit, bude hotova o 10dni, mne do vybavicky chybaju uz len nausnice....s mamou sme prave zvolili, ktora kyticka je ta prava, nic velkeho, taka chutna akurat do rukytak mozno nabuduci tyzden pojdem do kvetinarstva na kus reci
...a co este?...hmmm, jaaj, dopravu uz mame zajednanu, este tvrdy alkohol asi teraz kupime, vraj pojde ich cena hore...
Janka, tesim sa z obrucooook a som zvedavakedy ich budete mat fertig?
10. júl 2009noo to som prave nepochopila u nej, lebo mi najprv tvrdila že tak 3 tyždne to može trvať, ale na konci vravela že nech sa v stredu buducu pridem opytať, že už možno budu tam
tak ja neviem. asi ja o voze a ona o koze abo čo
.
inak alkohol nejaky aj my už mame nakupeny. ešte teda nejake vinko, a asi všetko by malo byť z alka. aj za fotografom som bola sa dohodnuť a kus si to upresniť, tak dalšia vec z krku. tento vikend si robime s rudom vyletik do Bratislavy, tak až sa ratime v utorok, tak sa chystame aj na matriku a tak. tak bude dalšia vec z hlavy. je niektora z vas aj z dediny? alebo len z mesta. pytam sa preto, lebo že či mam isť aj na obecny urad ked som z dediny. alebo mi stači len na matriku v okresnom meste.
10. júl 2009no janka, takto ono by si mala isť na tu matriku v ktorom obvode budete mať sobáš... lebo ak si to budete vybavovať v inej matrike pod ktoru spadá kostol tak čo ja viem to nemože byt aspon naš farči to tak vravel...my mame svadbu u nas tak patrime pod matriku v susednej dedine, ale keby sme chceli mať svadbu v našom farskom kostole, čo je zase iná dedina tak patrime pod inu matriku a to do zlatých moraviec ... je to somarina podla mna ale vraj to tak musi byť...
11. júl 2009...no satky mam uz doma ...su nadherne ale este o par centimet.som ich musela skratit lebo som si kupila nizsie topanocky ako som planovala....ale este stale nemame vsetko...moj drahy si prave pred 2 tyzdnami kupil oblek..kedze sme v zahranici a prideme len 2 tyzdne pred svadbou tak som rada ze sme nieco nasli...inak ja este stale nemam satky na prezlecenie...chybaju nam este pohare...vyzdobu mi robi jedna agentura tak aspon o jednu starost menej...
13. júl 2009
hej jasne...pre istotu si jozko zobral original rodneho listu
... nastastie
inak nauka...my sme boli...vlastne aj neboli...na spolocnej nauke sme boli dva krat... a ver mi kristi, nebolo to zabavnejsie... doslova a dopismena sme si to tam odsedeli, nebolo to mne moc prijemne... skor to sukromne s ferom...fararom... ale na moje a myslim ze aj mjojove nestastie je to nas znamy takze nauku tak akosi preletel... takze tak...mali sme s nim az jedno stretko a pootm az po prazdninach...resp. na konci prazdnin a to uz bude take ze generalka pred svadou... takze nic moc...
ale sak pohoda
dik za tu matriku... heheh