Svadba 5. september 2009. Je tu ešte niekto taký?
- Sponzor fóra
no po dlhom case pripajam kompletny skoro 50 fotkovy album (je to podraz ze len jeden a tak malo miesta) zo svadby konecne od profesionala
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=453485&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F5. okt 2009ahojte zienky,
vsetky ste boli peknucke, ja mam fotky zatial tu: http://martinremenar.sk/a_displaygallery.php?gallery=0075
budem sa snazim coskoro spravit fotoalbum aj na mojasvadba8. okt 2009ahojte, tak konecne aj ja nieco pridavam
http://www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=488838&vReferer=%2Falbum%2Findex_weddings.php%3F12. okt 2009joooj, vy už všetky mate fotky a ja ešte stálen ie. video sme mali skoro, a je kráásne, osm fakt spokojná. a fotky som už tiež videla, ke som bola kuknuť náhlad pred tlačením fotoknihy, ale stále čakám kým to vytlačia a už mi dá aj všetky foto na cd. tak že už to neni v rukách fotografa ten dlhý čas čakania, ale som nedočkaváá
14. okt 2009Ahojte, tak Sassetka boli sme v Tunisku na Djerbe..bolo krasne, horuco
)) Bolo tam vela Slovakov a dokonca som tam stretla kolegu z prace:o))) Svet je proste maly, inak som sa docitala v mojich gratulaciach, zevraj mame obycajne fotky a vraj sme mohli mat aj lepsie.. je neskutocne, ake dokazu byt niektore zeny zlomyselne.. ale co uz... Inak vam chcem povedat, ze mam od dnes potvrdene, ze sme si z dovolenky doviezli aj suvenir v mojom brusku
)) Tak drzte palec, buduci tyzden ma caka vysetrenie
))
14. okt 2009zuzkaaaaaaaaaaaaaa, gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
a drzim palceky, nech drobcek pekne rastie a je zdravy ako buk!!!) tesim saaaaaaaaaa, uz si sa teda presunula na modreho konika?
)) to s tymi fotkami si nic nerob...ved aj ja som mala takeho "odbornika", co to tvrdil o nasich....ale do gratulacii sa to fakt pisat nema....ale to tieto osoby proste nepochopia, vy mate fotky naozaj krasnucke, nie je o com... a aj tak...ty mas uz teraz aj tak myslienky dakde pri dudlikoch a dupackach, nie?
))
janka, no cakam tu tie tvoje fotky, dockat sa nemozem....14. okt 2009- Sponzor fóra
Dakujeeem baby, este celkom nie som pri dudlikoch..ale na Modreho konika chodim
) Teraz mam skorej starosti, lebo som bola v piatok kvoli babu na pohotovosti a uz som od pondelka doma..a este dalsi tyzden budem..a je velmi pravdepodobne, ze vzhladom nato, ze pracujem v BA a cestujem kazdy den do TT, tak ma mozno nechaju cele tehotenstvo doma.. ale co budem 9 mesiacov robiiiiit??? Pomooooc:oo)))
14. okt 2009ahojky zuzu, aj ja sa tak trochu oneskorene pripajam ku tym prvym gratulaciam čiastočnym, a potom taka velka bude ked už budete doma ozajstne traja
. držim aj ja palčeky nch ste zdravučky a dufam že nam to tu všetkym oznámiš a pribudne nejaka ta fotečka
. inak my sa tiež už snažíme, tak uvidíme, kedy sa podarí
25. nov 2009halo halooooooo
no veru, uz sem nikto nechodi
ak mam ja osobne povedat, tak mna manzelik prevelice posluchato skor zajac ma dnes vytocil, bobky som nasla vsade po byte, neviem, co to donho voslo
zuzka, ako? nechodis sem uz vobec? a janka? zadarilo sa, ci este stale sa snazite?
a ostatne babule ako??
25. jan 2010ahojkyyy, no ja sem sem tam kuknem, ale nebolo nič take nové, tak som ani nepísala. ale už aj ja mám velkú novinku, a aj my čakame mimčo. zatial teda len 1 mesiac, tak snad bude všeetko ok. a inak sa už konečne stahujeme do svojho cez víkend. tak že zábava. a manželik počúva, počúva :o( čauteeee
14. apr 2010Jeeeeeeeej, Janka, krasna sprava
sme na tom podobne, dnes som bola u dr. sme v 10tt
veeeelmi sa tesime a dufame, ze vsetko dobre dopadne, to iste prajem aj vam!
)
Katka, takze u vas je to postav dom, zasad strom...takze este mate cas, cooo?)) jaj, ja by som hned sla zariadovat nejaky domcek, uzi si to
3. máj 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte, dnes som dala foto na net, ale zatiaľ len od kamaráta, čo nás fotil.
www.mojasvadba.sk/album/album.php?vAlbumID=476937