Svadba 5. septembra 2009 Spišská Nová Ves. Má niekto?
Mirkabend no na Park hotel som nemala dobre referencie. Kamosoci o 3 hod rano jednoducho povedali koniec svadby. Hm zvlastne ked je nalada v plnom prude toto urobit. Take surove mi to prislo. A este si aj pytali od hudobnikov peniaze za elekrinu... tak neviem mozno to bol len ojedinely pripad ale rorhodne je to divne jednanie.
4. dec 2008- Sponzor fóra
Spisiacka: ani a som nepocula este ze by si pytali nejake extra peniaze za elektrinu ... mozno mali nejaku super svetelnu sou
ale mozne je vsetko ... vela zavisi od prevadzkara ... hostina do 3 je az az
baby: aku mate hudbu? my sme si zajednali RONET, boli sme na svadbe kamoske a celkom dobre hrali ...priznam sa, ze vela skupin nepoznam a uz vobec ziadneho DJ, budeme mat povacsine mladych ludi na svadbe, som rozmyslala aj nad Dj, ale neprezila by som hudbu na rejdovy z CD-cka ... tak sa hadam hostia zabavia aj na zivej hudbe4. dec 2008..ahojky jeinabe...aj moj brat mal toho muzikanta ale bol len sam...lebo sme mali len taku malu svadbu 40ludi...ale hral fakt vyborne....my sme ho chceli zavolat ale Levocak je dost velky tak sme chceli viac clenov v hudbe aby to vyniklo....a ohladom tej skoly..no chcem si urobit Mgr.ale az ked budeme opat na Slovensku...najprv si treba zabespecit nejake to byvanie a tak...
4. dec 2008Ja som zo Smizian a priatel je z Levoce , tam som aj chodila na strednu... teraz sme uz ale obaja "bratislavcania" tak je viac menej jedno, kde budeme mat obrad a preco nevyuzit pekne levocske kostoly
este nevieme presne, ale chceli by sme obrad na Marianskej hore.
Kameramana nechceme mat, aj tak bude kopec rodinnychpriatelov otec vasnivo vsetko kameruje, tak nech sa realizuje a fotografa mame Tomasa Zahumenskeho, celkom sikovny chalan, uz nam robil aj predsvadobne foto tu v BA (aj tu foto v profile mam z tej serie) ...
jeinabe: aku skupinu ste nakoniec zajednali?4. dec 2008No a on hral nám práve v levočáku, ale aj s tou speváčkou....no moji spolužiaci chodia na externé do PO a prechádzajú jedna radosť, keď si zaplatíš tak máš.....mne tiež prišla prihláška, a keď som prišla z dovolenky tak vravím, že nikam nejdem, že kašlem na tú školu...možno niekedy v budúcnosti...ale mala by som ísť od septembra na JIS špecializáciu, tak uvidím čo a ako.....
4. dec 2008- Sponzor fóra
Spisiacka: Crazy si este pamatam ked som chodievala na zabavy
dobre hrali vtedy, ale to uz je hadam aj 8-10 rokov dozadu
Jeinabe: my studovali v NR a v TT, takze po vyske sme uz ostali na zapade ... ani sme nejak neuvazovali byvat v Spisskej alebo niekde tam, mozno ked budeme riesit nejaky domcek, pojdeme do hornatejsieho krajazatial nam to tu vyhovuje, kupili sme si byt a obaja tu pracujeme
Adamkovic je pekne drahy, otazne je ci je este stale aj taky kvalitny ... my sme ho mali na stuzkovej, to bolo velmi dobre, ale to este neprevadzkoval levocsku TV a podobne zalezitosti ... mam taky pocit, ze niektori nevedia kolko si maju vypytat ...4. dec 2008
Tina tak diky za upokojenie