@adelajdes@luvy@orchidea6 jeeeeeeeeeeeeeeej :) konecne sa niekto ozval :-D som sa uz bala, ze som sama :) taak ako ste na tom s pripravami? :) my mame len salu zatial...
ja som z Ružomberka... a mala by som uz aj ja sa nejak cinit v tom rezervovani, ale nejaka som leniva :-D chcem aj ja este nejakeho DJ zarezervovat, nech mam klud :)
@lillian18@adelajdes@luvy
čaute...až lepší pocit, že nás tu je viacej :-) my máme len sálu,..s tým by bol neskôr najväčší problém, takže apoň to. a som zo Sniny....obsadíme celé Slovensko :-) ale ešte máme času, tak radšej nestresujeme, akôr si vychutnávajme čas príprav.
Presne tak. Občas si prezerám tunajší Bazár. Sú tam často také krásne veci, že nemôžem odolať. A tak som neodolala podväzku a už ho mám aj doma. :-D
A aké termíny máte naplánované v rámci apríla?
ja mam 21. april.. pacil sa nam najviac :-D a zatial ma tie pripravy nejak obchadzaju, nejak sa mi do toho nechce.. stale mam pocit, ze je este strasne vela casu.. :)
Aj ja mám 21. apríla a zhodou okolností je ta aj deň mojich narodenín. Tento termín sme si vybrali aj preto, že v ostatné termíny už boli obsadené priestory. :-)
@milaciky ahoj :) 1. april je cez post pred velkou nocou, ak nahodou by ste chceli mat v kostole :) ale inak super datum :-D
@adelajdes nieeeee nebola som skusat, ved na to je este este casu dost, ci? :-D
No aj ja som toho názoru, že času dosť, ale jedno dievča mi poradilo, že by som si mala aspoň zistiť aký typ šiat by mi pasoval, aby som to mala potom zjednodušené. No, neviem. Zdá sa mi to strašne skoro a ešte môžu byť aj nové kolekcie. No nie? :-)