Možno je tu taká témička ale ja som ju nenašla :-)
Okolnosti ma prinútili presunúť moju svadbu z apríla 2011 na január 2011 ;-)
Sú tu nevestičky ktoré budú mať dúfajme rozprávkovo-zasneženú svadbu :-) x-)
ahojte,no ja som si povodne myslela ze bude svadba co najskor po novom roku ale vcera ma moja polovicka vyviedla z omylu- v zime svadbu mat nechce...takze teraz neviem ze co...ale este mame cas tak sa dajak dohodneme...
Marti... prečo? no síce my sme mali mať v apríli ale v apríli mám termín pôrodu takže :-D Rovno z hostini na pôrodnú sálu :-D to by nebolo moc vhodné :-D
neviem preco. mali sme mat teraz v septembri ale sme ju odlozili, tak uz som ju chcela mat hocikedy. ja som najprv navrhla silvester. je to piatok, vsetci maju volno, po svadbe dva dni vikend na regeneraciu... doma nepreslo. :-p
mne je to uz maximalne jedno len nech to uz je...
no hej, len ked si najprv poziadana o ruku- prva svadobna nalada, potom ked uz mame termin a behas po salach a satach- druha vlna nalady, potom sklamanie ze zatial nic nebude, trha ti srdce ze som teraz mohla byt v svadobnej horucke :-(
viem ze sa budem tesit a ze si beriem muza ktoreho milujem, len mam strach ze zo mna vsetka ta nalada a tie napady vyfucia a nebude sa mi chciet uz nieco si chystat sama. ze uz to len budem chciet mat za sebou... :-|