Možno je tu taká témička ale ja som ju nenašla :-)
Okolnosti ma prinútili presunúť moju svadbu z apríla 2011 na január 2011 ;-)
Sú tu nevestičky ktoré budú mať dúfajme rozprávkovo-zasneženú svadbu :-) x-)
Dobrý deň.
Píšem v mene mojej pritelky (Lucii-lul756)
Takže bol to znovu rozbiehajúci sa potrat..dostala lieky na zastavenie....bude minimálne týžden v nemocnici,má tu aj notebook,píšem cez neho..Lucka sa zrútila chcela Vám sama napísať ale nemala na to silu..ona sa vám určite ozve ale ešte sa spamätáva
Dobrý deň
Lucia zase začala krvácať
Je v ambulancii,ozvem sa Vám potom
Chcela aby som Vás pozdravil a aby ste jej držali palce(v zastúpení jej priateľ Radim)
Fero Kabat je dj zo ZM resp.z Čiernych Klacian co je dedinka pri ZM a je perfektny,najsamlepsi a uzasny poznam ho pochadzam zo ZM ;-) jeho brat robi kameramana a jeho otec rozvoz-autobus,mikrobus podla poctu hosti takze tak,jeho pracu som videla xkrat na stuzkovych ci svadbach skoda ze je obsadeny na nas datum ... inak ajojte baby svadba v zimnej rozpravke v snehu vam dufam vyde x-) lucka drzkaj sa uz som ti pisala aj v nasej temicke ...
:) dakujem.. ja asi patrim k tym pomalsim :)
mame zatial salu, farara, kostol, popolnocne saty, kravatu + koselu + manzetove gombiky + kravatu po polnoci :)
to je vsetko :)
Meddy...tu som :-)
Juj aj u Vás je taká zima? U nás tiež a neviem si predstaviť že v takej zime budem mať svadbu :-D Keby aspoň sneh napadal....kvôli foto a atmosfére :-D x-) :-N :-)
Lulu :-D
tak ako som tak čítala, ty si sa bola pozrieť u nás na jarmoku :-D :-D :-D . Škoda, že som si to neprečítala skôr, mohla si dobehnúť na kávu ;-)