Možno je tu taká témička ale ja som ju nenašla :-)
Okolnosti ma prinútili presunúť moju svadbu z apríla 2011 na január 2011 ;-)
Sú tu nevestičky ktoré budú mať dúfajme rozprávkovo-zasneženú svadbu :-) x-)
caute kocky, v januari asi nebudu problemy s obsadenymi terminmy :-D .. a naahodou podla mna,aj v zime moze byt nadherna zasnezena svadba,dokonca so slnkom ;-) ...a aj v juli moze spravit skrt cez rozpocet pocasie, ked prsi a je zima...tak drzim palce, nech to dobre vyjde
ahojte tak ako prípravy na zimnú svadbu??? Baby berte to tak že my budeme môcť mať tie krasne chlapaté kožušky. v lete sa také nenosia :-D :-D :-D :-D . dala som sa nahovoriť na vešticu. a tá mi nepovedala moc dobre veci okolo svadby. čo si mám o tom myslieť???? ja asi odpadnem
lucy presne tak, vždy keď sme sa išli spýtať na niečo okolo svadby, tak nám bolo povedané, že stačí zajednávať koncom októbra, začiatkom novembra ;-) A v zasneženú svadbu dúfam aj ja :-D
mufka prípravy pomaly, ešte skoro nič nemáme :-D :-D . Po kožuškoch pokukujem, len mi zatiaľ ešte žiadny nepadol do oka. Teda tie, čo boli na predaj :-D. A tej veštice sa neboj, ty si zariaďuješ svadbu ;-) , môže ti to iba pomôcť - budeš vedieť, čoho sa vyvarovať ;-) :-)
Lucy...vitaj medzi nami :-) Presne máme všetkých dodávateľov len pre seba :-D I keď u nás bol iný dôvod :-N
Meddy...vieš o čo sa jedná :-N ;-)
Mufka...zatial sme moc nepokročili...teraz sú to skôr iné prípravy :-D Ja vešticiam neverím :-N
Aj ja verím v ROZPRAVKOVO ZASNEZENU svadbu x-) x-) x-) x-)