Svadba júl 2008

3. mar 201166430
  • no ak by si mala vlastne auto,tak by si asi sla,ze..
    a odkedy je v nemocnici? uz sa mu to niekedy stalo?

• nie nestalo... a v nemocnici je od 18h o pol sme spolu telefonovali ale, ze mi nechcel hovorit, ze mu je zle..
    ak ho pustia tak mi ho dovezie krstny za tri hodiny je doma...ale pochybujem tlak mal 190/100
    a klesol na 160/100 za pol hodinu..

• no tak dufam,ze bude rychlo v poriadku..a vedia aspon z coho mu to prislo..ci maval vzdy vysoky tlak?

• Sponzor fóra
  • no s tlakom ani problem velmi nemal, vzdy ked mal vyssi sa mu pustila krv z nosa co je dobre...a pil magnezium...ale teraz cely den robil von na tom upeku a vypil len 2l tekutiny a samozrejme sa nestihal najest.. 😠 on totiz to robi okolo geologie a dnes boli vrtat takze sa natahoval so snekmi a pod.
    ma toho strasne vela a ja si mylsim, ze je to aj unava a je prepracovany...potrebuje oddych...

• som taka nervozna, ze normalne neviem co so sebou

• no tak to uz asi zacal vikend dnes..a asi bude povinne doma..

• veru bude...uz je dobre..uz ho pustili, ale este zatial nevolal 😠 lebo siel rovno do sprchy je u mojej rodinky..chapem je od hliny...ale uz ho chcem mat doma 😞

• no tak mu cosi dobre nachystaj na veceru..nech aspon cosi zje..a hlavne nezabudni na ranajky 😉

• uz je napapany...pride len okolo pol jednej v noci...takze papat tazko uz bude chciet 🙂

uz sa tesim na neho a zajtra si dame pohodu klud bez roboty a stresu...pojdeme na Chopok, jemu robi dobre taky tlak..

fuuuuu som si vydychla lea...

• bré ránko 😵

som vás prišla mrk a pozdraviť po dlhšej dobe 😵

učenia mám stále vyše hlavy...dnes idem do univerzitnej knižnice prvý krrát 😛 😃 potrebujem hromadu kníh 😬

caly...chlop bude určite v pohode 😉 ja som mala podobne vysoký tlak..akurát ten spodný ešte vyšší 😠 a užívam lieky na tlak od 20 roku veku 😠

lea...ako? nemám čas ani čítať, čo ste tu zašrajbali 😃

katka a shaarka...awooojte...a vlastne všetci, čo sem chodíte... 😃

• ahojte kocky, ako sa mavate? co noveho??

caly...dufam, ze drahy je uz v poriadku 😉 a mozes si ho na plno vychutnat, ked dojde domkov 😉

• Caly...vela zdravicka pre Tvojho draheho, neboj, bude v pohode 😉

• Ahojte nevestičky!
    Aj ja s k Vám pridávam,my máme svadbu 19.7.08 a chcem sa spýtať, či už niekto z vás bol alebo mal svadbu na Ranči vo Velopolí🙂 🙂

• Ahojky nevestičky.My máme svadbu 19.7 a chcem sa spýtať, či niekto z Vás už bol alebo bude mať svadbu naRanči vo Velopolí🙂Ďakujem!

• ahojte baby..konecne piatok...a v pondelok volno..super 🙂

caly,no vcera som padla mrtva o osmej,takze som si ani neprecitala,ze kedy pride..ale hadam,dnes uz relaxoval..spolu s tebou

firky..vitaj..a napis,ze ako idu pripravy 😉 🙂
    myslim,ze asi ziadna z nas tam nebola..

• Sponzor fóra
  • Ďakujem a nevadí...Prípravy sú v pohode, už máme hudbu,kameru a zároveň fotografa,obrúčky, zákusky(zatiaľ bez torty), kaderníčku a kozmetiku.Chýbajú nám ešte pozvánky, poháre a čas sobáša,ale to sú detaily.Už som si rezervovala aj šaty,ale rozhodla som sa ,že si asi kúpim vlastné🙂

• a co restika? a kolko ludi budete mat?
    ake saty a kde si chces kupit?
    vela sa pytam,ze..ale som zvedava 😬 😃

• ahojte 🙂

ako travite piatkovy vecer? ja pozeram panelak a chatujem 😉

firky..vitaj 🙂

• ahoj pia..no ja som si vzala cukrik na hrdlo..ma riadne skriabe..a cukriky som minule vylozila..
    rozmyslam,ci bude dobre riesenie dat vonku mandle..alergolog povedal,ze je na mne,ci ich dam prec..ze jemu to nerobi nejaky problem..
    jeej panelak..ten si kuknem trocha neskor..

• Caute baby

Firky vitaj! Vytvor si album a mrkneme sa na Teba 😉

• Lea...tak si vychutname tie 3 dni volna 😉

• kati..urcite budem..ak nahodou neskoncim v posteli 😐 ma hrozne hrdlo stve..
    co planujes?

• hrdlo? este stale? ci zase? chceli by sme ist na vylet do Chestra, kazdy mi hovori, ze je tam krasne a chceli by sme aj grilovat na zahrade, ak to vsak pocasie umozni. dufam hej, posledne dni bolo pekne. Ty mas co v plane?

• zacalo teraz..asi uz prostestuje..kedze sa dozvedelo,ze mozem si dat odstranit tie mandle..
    ja by som chcela sit..zajtra by som chcela kuknut latku na saty a potom sit..a relaxovat..

• lea...tak ja mandle nemam od 6 rokov 😉 potom si pozri panelak, ked si fanynka ako ja 😃

• este napis ako prebieha zakrok 😃
    pozeram kazdu cast..aj ked niekedy nevyda ten den..ale vzdy si pozriem..

• no ako prebieha, ja som "pri zmysloch" 😃 , matne si pamätam, ze som stale chcela im vybrat tie instrumenty z mojej pusy, ale inak pohoda 😃

• lea...Tebe dala alergolicka povolenie na vybratie mandli? Mne to hned zamietla! Treba to velmi zvazit, ked si alergik.

• no alergolog napisal vyjadrenie,ze jemu to nic neovplyvni..mam chladovu alergiu..a mozno to pomoze..ktovie..
    aspon umrtvili hrdlo?

• tak potom nemas alergiu na pel, prach a podobne...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    IKO foto
    Trnava
    Fotograf "na voľnej nohe" prístupný všetkým bláznivým nápadom.
    0903 591 415
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov