kedze sa uz planuju svadby na dalsi rok,tak otvaram temu julovych svadieb roku 2008..takze babenky,ktore to planujete vtedy,tak sem piste..hadam najdem aj take,ktore planuju ten isty datum ako ja..12.7.2008
to je v pohode lea :-) dnes vecer sem pridem aspon na chvilu, lebo idem dnes este posledny krat do skoly, musim si nechty spravit a hlavne sa zbalit! tak zatim :-)
ahoj nevesty :-D
kuknite si moj albumík v modromkonikovy mam tam uz moje malinké babuliatko odfotené x-) x-) x-) x-) :-D
ináč prípravy sú vo finiši...aj u vás? este po víno musíme ísť =-) :-N a pálenka príde v sobotu....a tak...
a prečo nemáte organistu?? =-) nam budú v kostole hrat take dievcata na gitarach a spievat..je to super, oni spievaju v nedelu a nic krajsie som ani nemohla chciet :-)
awooojte zeny :-D
ja som dnes na totalku :-p
od rýna som gruntovala byt, pretože posledné dva týždne som na to kvoli dip. nemala čas, potom som pobehala obchody a zadovážila si nové krásne topky, podprdu a plavky x-)
odtial som futačila do školy prohlásiť sa na štátnice, tak mi povedali, že nemám zapísaný jeden predmet, ktorý som mimochodom spravila, len ho nemajú v pc...a ani ja som si ho ako na potvoru nedala do indexu....tak som vytelefonovala majlant....a behala z jedného konca BA na druhý 8-( ....a zajtra to idem poriešiť zas :-p ...no katastrofa....ani sa to nedá popísať :-S
jéééj...caly...idem mrknúť...a aj ja pofotím topky a podrpdu a pridám konečne niečo nové do albumu
lea...awoj...jasné..pridám o chvíločku ;-)
chlop dnes išiel na vínečko s kolegami....ževraj taká predsvadobná žúrka...tak len dúfam, že tam nevysolí majland za to.... :-S
lea... :-D ....tak to máš pech :-D
moj dnes dokonca príde domov busom :-D ...auto nechal v práci....málokedy sa stane, že si ide vipiť.....ale teraz je na to príležitosť a išli do vinárne... :-p
no ja budem majetnicka cely dalsi tyzden :-p :-D :-D :-D ale zas viem preco 8-)
moj mil tak minule siel k bratrankovi..auto nechal doma a siel s fernetom..ale neviem akym velkym :-D dosiel domov asi o tretej rano..no super..a samo,ze mi aj zavolal..to on vzdy tak,ked takto pije bezo mna :-D :-D :-D
pekne topanocky si kupila..hadam,nebudu robit problemy ;-)
a sa mi paci,ze to pradlo je ako suprava..co mam ja korzetonu podpiru,rak je hladka..ale idem kupovat novu dalsi tyzden..
už tu bolo zopár burok toto leto, že mi pozhadzovalo kvety na balkone...aj moj rajčiak...ktorý mimochodom plodí :-N ....takže som to teraz radšej dala na bezpečné miesto...
som písala aj chlopovi....ale má neprístupný mob...lebo je v pivnici a tam nie je signál ]-(
no to nevie...vek sú vo vinárni...ja sa o neho bojím všeobecne :-N
auuu...ma začal bolieť zub ]-( ...no už len to mi chýbalo...teraz pred svadbou ]-(
idem het..musím si natiahnuť telo :-p
pekný večer x-)