Svadba - júl 2009. Ktoré sa vtedy vydávate?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, dufam, ze takato tema tu este nie je, ale nevidela som ;-) Tak co, kto sa vydavate v juli 2009? A kde budete mat svadbu? Ako pripravy? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no tak ja take stastie mat nebudem,ja budem urcite jak balon :-D :-D to mas super, ja obcas zabludim na modreho konika a ked vidim ako niektore holky pomaly do 25tt nemaju ziadne brusko tak straaasne zaaavidiim :-S a kedy mas termin? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
termin mam 5.1. no a neboj, ja som pri prvom pribrala 27 kil :-S , som mala 91 ked som isla rodit!!!! ja som bola riadna slonica, a teraz mam este menej ako pred tym ako som otehotnela!
Odpovedať
Profilova fotka
ozaj aj ja mam na modrom konikovi foto, ako mimi27 a aj ako lllinda :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no hned to mrknem ;-) to mas termin na moje meniny :-D no teraz to tak je,aj kamosky, co maju mimca rychlo schudli a su este chudsie ako boli ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak a uz mam nove popolnocky... tentokrat kratke :-D tak snad vynosim oboje Vyroba menoviek v plnom prude, spajza plna veci na dekoraciu, detom som zaobstarala hriesne drahe mrnave svadobne bublifuky... UZ LEN TYZDEN!!! aaaaaaa
Odpovedať
Profilova fotka
andelik, tak super kde su foto??? no ja budem mat za tyzden "len tyzden", no uvidime ako to cele dopadne.....
Odpovedať
Profilova fotka
pofotim zajtra, ked bude svetlo... este ich trosku upravujem, lebo boli na nich take gycove koraliky, tak param a uzlikujem. :-) a aj topanocky je treba trosku farebne doladit.
Odpovedať
Profilova fotka
pozrela som si fotky, mala je kraaaasnuckaaa :-D aj ja scem miminkooo... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
dakujeme :-D no ale je aj poriadna certica! ale vobec nelutujem ze som sa rozhodla mat dieta tak skoro uolne ma to zmenilo a kazdy den je este krajsi.... tak zelam nech sa co najskor podari!!!!
Odpovedať
Profilova fotka
a ked sa mozem opytat, tak kolko si mala rokov,ked si mala malinku? ;-) lebo ja ked niekomu poviem,ze sa idem vydavat, tak prva otazka je,ci som tehotna a ked poviem,ze nie, tak sa cuduju preco sa idem "taka mlada" vydavat...uz mi to fakt lezie na nervy ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
no a som mala 22 ked som otehotnela, teraz mamm 24 a vobec si nemyslim ze je skoro!
Odpovedať
Profilova fotka
ja som dnes jednej pani povedala, ze o tyzden mam svadbu. Ona na to:Kolko mate rokov? (23) No ved ja som sa tiez vydavala po polrocnom chodeni s manzelom. A ja na to ze sme spolu uz sedm rokov a rok a pol spolu zijeme... ste mali vidiet ten jej vyraz :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no a ja mam tiez za chvilu 22 a myslia si,ze som blazon,ked sa idem vydavat :-S ale sme spolu 4,5 roka,byvame spolu, tak neviem preco nie... jasne,nebolo to vzdy idealne a rozpravkove,boli aj nemale problemy, ale zvladli sme to pre to,ze sa milujeme,takze je to jasne :-D a ked poviem pred byvalymi spoluziackami, ze planujeme aj babo, tak su z toho hotove.ale je to asi aj preto,ze oni studuju vysku na dennom a to je uplne o niecom inom - nemusia vstavat do prace, starat sa o domacnost, mat zodpovednost aj za druheho.. ja od skoncenia gympla pracujem a studujem externe, takze som v tomto smere "vyspelejsia" a skusenejsia,si myslim ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no teraz je vacsina bab takych ze si chcu uzivat, flakat sa a tak, nemaju vztahy alebo ich polovicky sa do svadby nehrnu tak maju vyhovorku ze su este mlade...... ja od 18 nebyvam doma a tiez sa musim starat o domacnost, varit a starat sa o dieta a moje spoluziacky niektore nevedia ani uvarit krupicovu kasu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez na dennom, piaty rok zacinam na jesen a tiez uz planueme babo... tak nejak aby som medzi statnicami rodila :-D som zvedava ci to vyde...
Odpovedať
Profilova fotka
no ved to a potom sa cuduju :-D takze ja to uz neriesim, len sa nad tym pousmejem ;-) ja byvam prec od nasich rok a pol a neboo to na zaciatku jednoduche - nasi asi necakali,ze odidem tak skoro,ale uz si zvykli a teraz su dokonca radi :-D a draheho maju radi,tak som spokojna aj ja :-D mama by mu aj modre z neba zniesla :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a kolko maju rokov vasi skoromanzelia??? moj 26 ale tiez od 18 byva sam takze je uplne iny ako ostatny ktory este nevedia co to znamena platit ucty....
Odpovedať
Profilova fotka
moj byvaly si s nasimi vobec nerozumel a boli nestastni ze sme spolu, no a po 4 rokoch som od neho s malou odisla a prisiel ten pravy ako z jasneho neba, nasi ho maju radi, mala je tiez z neho hotova a je uplne uzasny, takze vsetko zle je na nieco aj tak vzdy dobre ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
andelik mozme potom chodi kocikovat - vlastne aj s lllindou,ked sa poponahlame :-D no moj ma za tyzden 28 a preskakal si pred 3 rokmi dost zle obdobie, co sa niekomu o tom ani nesnivalo, a ja som si tym vlastne s nim presla tiez,ale zvladli sme to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moj ma "len" 24 (a pol) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja som najstarsia? za 3 mesiace mam 26 :-N , drahy mal 27 vo februari. u nas je to automaticke, ze ked sa dozvedia o svadbe, myslia si, ze sa "musime" brat, vyzeram totiz na 20. volakedy mi to vadilo, dnes hovorim, ze o par rokov sa mi to zide ;-) dokonca aj teta na matrike mala tu drzost sa nas opytat, ci sa musime brat 8-( my by sme tiez chceli babo, ale musime si najskor vyriesit byvanie. zatial byvame u mojich rodicov a chceme vlastne. predtym mal drahy prenajaty byt, potom sme odisli do uk a teraz po navrate mi ta samostatna domacnost hrozne chyba :-( prenajmom to riesit nechceme, pretoze chceme stavat, tak kazda koruna sa zide.
Odpovedať
Profilova fotka
sjuzan, my sme teraz v prenajme a tiez to riesime :-| mali sme to uz vlastne vyriesene,ale uplne nam to skomplikoval draheho otec ]-( takze sme z toho obaja sklamani,ale drahy sa s tym uz zmieril a hlada nove riesenie, tak dufam,ze coskoro sa budeme stahovat uz do naseho :-D
Odpovedať
Profilova fotka
tak my uz poctivo platime hypoteku.. uf. No ale aspon tie nekrestanske prachy vrazame do naseho. Podnajom nie je bohvieco... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
andelik my sme podnajom skusili,aby sme si vyskusali spolocnu domacnost - predsa len pridu ine problemy a inak sa aj spravate, ked si mate nieco vydiskutovat sami a ked byvate napr.u rodicov. a myslim,ze sme spravili dobre, lebo boli aj urcite veci, v ktorych sme sa nezhodli,ale uz to je vydiskutovane :-D no a neviem si predstavit,ze by sme si vzali hypoteku a zistili by sme, ze si celkom nerozumieme. takto to mame aspon odskusane ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no aj my si ideme brat hypo, mame vyhliadnuty pri nasich jeden pozemok tak dufam ze nam to vyjde! aj nas sa kazdy pyta ci sa musime brat a ja aj ked som tehotna kazdemu hovorim ze nemusime ale chceme a je to pravda, ved keby sme nechceli tak sa neberieme, a to ze som tehotna len nasu svadbu trocha urychlilo
Odpovedať
Profilova fotka
s tym uplne suhlasim, ze je dobre vyskusat si byvanie este pred svadbou. aj u nas je to vidiet, ze sme inak fungovali ked sme boli sami a inak fungujeme u nasich. poznam viac pripadov aj z mojho okolia, kde sa brali bez toho, ze spolu byvali a nie vzdy to skoncilo dobre. 2 kamaratky su vdaka tomu uz rozvedene :-S
Odpovedať
Profilova fotka
tak a uz som rozlucena... uuuzasny vecer :-) Dakujem cheerlady za ucast ;-)
Odpovedať
andelik8..My uz to mame len za par :-D prisiel uz aj na teba ten poriadny predsvadobny stres, ci som len ja taka? ;-)
Odpovedať
ahojky, my už máme stresy zo svadby, ale hlavne sa tešíme :-D Oslavu nerobíme, ale aj tak trošku stresujeme :-)
Odpovedať
Profilova fotka
neviem cim to je, ale velke stresy teda nemam :-) teda jedine to pocasie ma stve, ale to neovplyvnim. Predpovede na dalsi vikend su ale zatial priaznive...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?