Svadba - júl 2009. Ktoré sa vtedy vydávate?
Ja uz mam saty domaaa!!! a su krasne a uz sa neviem dockat kedy si ich obleciem
Zacinaju taktrosku nestihacky... asi budem mat problem s vyzdobou, neviem ci to zvladnem vsetko nacas... budem musiet kamaratky zapriahnut do roboty
Verim ze v sobotu bude krasne, vsetky dazde nas budu zdaleka obchadzat a my si to uzijeme. Tak drzte palce! aj ja budem vam2. júl 2009- Sponzor fóra
no hej, lenze ja som chcela fotky v tej zahrade, hrozne sa mi paci a velmi nemam rada interierove fotky
a dalsia vec je, ze fotograf by aj vedel pekny priestor, ale je to hodina cesty autom tam a hodina spat, plus aspon hodinka na fotenie, proste by sme boli prec dost dlhoa nic blizsie nie je, teda aspon o tom neviem a to som sa pytala asi vsade. proste sa nam nedari, odkedy sme museli menit termin
4. júl 2009- Sponzor fóra
ak bude prsat, urcite nejake spravime, ale uz to nebude ono, vzdy by som myslela na to, ake som mohla mat pekne
ale nejde len o tie fotky, dazd podla mna znici celkovy priebeh svadby. znici sa vyzdoba domu, aut, neprisli by mi gratulovat kamaratky na ktore sa tesim, pretoze maju babatka a s nimi do dazda nemozu. nehovorim o satach, ktore by sa zaspinili skor, ako by som prisla do kastiela
v oktobri sme boli na svadbe na orave, lialo ako z krhly a novomanzelia boli sklamani, pretoze im to znicili plany
4. júl 2009Tak uz aj ja som vydata panicka
Baby, bolo to kraaaasne. Pocasie nadherne, atmosfera skvela, jedlo uzasne... a som rada ze je nedela, taka som unavenaale prijemne unavena. Cakala som, ze sa budem citit nejako inac, ale asi sa toho vela nezmenilo
Jedine co ma stvalo boli saty, uzasne ciplovane, v ktorych pribudli asi 4 diery a piata na zavoji... som zvedava co mi zajtra v salone na to povedia. Zatial sa snazim velmi sa tym netrapit.
PS: v albume mam prvu fotecku, tak sem s lichotkami5. júl 2009dievcata, srdecne gratulujem. celu sobotu som na vas myslela a bola som stastna ked som videla, ake mate krasne pocasie. andelik, uz ta prva fotka naznacuje, ze budete mat nadherne spomienky na vas najkrasnejsi den. a ciusinka, sup sem aj ty s nejakou
tak a opisujte svadbu, ake to bolo a kludne v superlativoch, cakame na to5. júl 2009no ja tiez budem s mojimi satami zametat chodniky. mala by som spisat daku zmluvu o brigade s technickymi sluzbami mesta
dnes som mala poslednu skusku siat, uz mam doma aj zavoj a korunkuzajtra ma caka skuska ucesu, som zvedava ako to dopadne. a dostala som od rodicov novu bizutku, je omnoho krajsia ako ta, co som ja kupila v casovom strese a nakoniec mi ani nesedela
ciusinka, a kam si idete uzivat?6. júl 2009a to teraz este 5 dni pred svadbou zhanam topanky k popolnocnym, pretoze v tych, co som kupila nemozem ist. v obchode boli super, ale tam som ich mala len chvilu. doma som ich chcela rozchodit a zistila som, ze viac ako 15 minut v nich nevydrzim
ta stara bizutka nie je skareda, mozem povedat, ze je dost pekna. ale kupila som ju narychlo, lebo uz nebolo casu. a ked som ju mala na skuske siat, zistila som, ze sa k nim vobec nehodi.asi ju hodim do bazaru
6. júl 2009keby sa jednalo len o tu polnoc, ale ja v tych satach a topankach idem o mesiac bratrancovi na svadbu
inak, hrozne ma prekvapila svokra. povedala mi, ze s nami odtancuje prve rodicovske tance a precita o polnoci aj prisahu svokier. aj napriek tomu, ze dedko zomrel len pred 2 tyzdnami. som jej za to nesmierne vdacna.6. júl 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Tak babulky ja uz mam dnes za sebou mierne predkolo na sobotu - bola som slavnostne promovana
a o chvilku si idem po svadobne satky
a moje odpocitavadlo ukazuje uz len jeden den a nejake drobne