Svadba - júl 2009. Ktoré sa vtedy vydávate?
- Sponzor fóra
No my budeme mat prvy tanec Metallicu a Nothing else matters
tak ale chcem mojho draheho naucit aspon waltz a nejako to do toho zakomponujeme
asi teraz cez vikend zacneme nacvicovat
Ja som bola na skuske ucesu teraz v pondelok a na skusku make-upu sa nechystam...Vizazistka, co ma bude licit, ma licila v novembri na stuzkovu mojho skoro-svagra a ked som sa zbadala v zrkadle, ani som sa nespoznala ake to bolo uzasnetakze v nu mam plnu doveru a aj tak chcem len nejake velmi jemne licenie, tak tam ani nie je velmi co skusat
11. jún 2009Vies co budem mat vsetko vypnute dohora, spredu bude korunka a vzadu zospodu budem mat zavoj..Mam tusim v tom albume, ze "Co uz mame" ucesy, ktore sme pouzili ako vzor, tak tam mozes kuknut
odfotila som sa, ale nechcem to sem dat, lebo moj drahy mi sem chodi smirovat do albumov a nechcem, aby ma videl, ako budem ucesana, to nech vidi az v den svadby rano
11. jún 2009No tak ten moj je zvedavy
raz za mnou prisiel, ze videl som tvoje saty
a ja ze no ale na mne ich uvidis az v den svadby
Ten uces je velmi pekny, len ja chcem urcite vsetko vypnute hore, lebo ja mam vlasy az po pas a to neverim tomu, ze by mi vydrzal taky uces az do rana a nemala by som tam dat ani ako zavoj, teda jedine zvrchu a to ja som nechcela11. jún 2009he he,ale je prefikany
ten moj sa asni nesnazi zistovat,aby nam to neprinieslo smolu
ja som praveze nechcela vsetko vypnute - nejak sa v tom sama sebe napcimale este to zvazim,lebo mne tiez velmi dlho nevydrzia natocene vlasy, tak sa budem musiet poradit a vymysliet nejaky kompromis
alebo potom poriadne zafixovat
11. jún 2009no ked si ho chces dat len na fotenie, tak si ho len vezmi so sebou a na niektore fotky si ho daj, na niektore nie - aby bol vidiet aj uces a dovi s nim
ja som zavoj chcela, ale nie zvrchu, lebo mne islo hlavne o tu korunku a keby som ho mala zvrchu, naco by som sa davala vlastne cesat? Aj ked som tiez najprv planovala dat si ho po obrade dole, ale to sa vraj nesmie, ze ho musim mat az do cepcenia, kedy mi ho vymenia za cepiec..tak som sa tym teda zmierila
ale podla mna, ked nechces velmi zavoj, ani si ho nemusis davat, henten uces je sam o sebe zaujimavy a zavoj do neho netreba..11. jún 2009- Sponzor fóra
ahojte. ja mam tiez dilemu, ako to vyriesit so zavojom. chcem mat polorozpustene vlasy, nieco ako mam v albume, no a zavoj mi ich vlastne cele zakryje. rozmyslam, ze si ho necham do fotenia a potom ho dam dole. cepcenie mat nebudeme, tak tato starost mi odpada.
ajo ste na tom s pripravami? u nas sa momentalne riesi alkohol a nealko, moji a draheho rodicia sa nevedia dohodnut, kazdy chce nieco inevlastne uz dohodnuti boli, ale hostia od svokrovcov sa zacali vyjadrovat v zmysle "ja chcem na svadbe pit hento a tamto" no na porazenie
11. jún 2009no tak si ho das len tesne pred tym cepcenim..ved aj tak sa to uz v dnesnej dobe az tak nepreziva, ze musis mat zavoj po celu dobu, ja ho sice budem mat, ale aj preto, lebo mi ho tam bude musiet kadernicka nejako poriadne upevnit, aby mi drzal aj na foteni, obrade, hostine...Tak naco by som si ho davala dole skor, to nejako prezijem
11. jún 2009Aj ja budem mat zavoj len na chvilu (obrad, fotenie, zacepcenie). Mam totiz taky ten dlhy, spanielsky a tak sa nechcem onho cely vecer podkynat.
No a vlasy... uf. Mam zopar ucesov v albume, ale to je len zlomok z toho co mam este v pocitaci. Ja sa vazne neviem rozhodnut ci vypnute, alebo drdol, alebo rozpustene, alebo polorozpustene, ci kvet alebo radsej nie, ci tam dat aj taku stuzku aka bude na satach alebo nie... uvidime na skuske co mi pristane11. jún 2009baby ja som si dnes normalne uvedomila, ze od zajtra o 3 tyzdne sa vydavam
normalne ma uz zacina chytat panika
teda ako nie, ze by som pochybovala, ci sa vydat alebo nie, to nemam ziadne pochybnosti, ale cim je to blizsie, tak sa bojim toho, aby vsetko klaplo tak ako ma..Predsalen tu svadbu chystame uz od minulorocneho aprila, tak by bolo dost blbe, keby nieco nevyslo
12. jún 2009ciusinka no a ja si uvedomujem,ze to bude od dnes za 5tyzdnov!!!
uz sa neviem dockat,ale este mi chyba dost drobnosti, tak sa bojim, aby som to stihla pokupovat,ale snad vsetko vyjde ako ma
a drahy to preziva asi este viac - kazdy den mi nezabudne pripomenut, ze budem jeho manzelka
ach jaj, ti chlapi
13. jún 2009tak to aj ja som zvedava..
mne tento tyzden ubehol nejako hrozne rychlo. ak to takto pojde dalej, tak tie menovky vazne nestihnem vyrobitInac uz ma ani velmi nenapada ze co este treba.. kvety som objednala teno tyzden, obleceni uz sme komplet, uz len vignetky na flase vytlacit...
Ale riesim teraz taky jeden problem. Ze: ak sa pojdeme fotit az po prvom tanci, (a vraj to bude trvat cele minimalne hodinu a maximalne dve), ci este robit aj unos nevesty... hm?14. jún 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ja mam mat skusku ucesu aj licenia dva tyzdne pred svadbou, tak ratam ze sa mi p. Vostinarova kazdu chvilu ozve.
ale chceme to spravit ako SURPRISE DANCE - strihneme to s Chuck Berry - You never can tell. To je ten song z Pulp Fiction kde Uma a John tancovali na tej sutazi kdesi v bare... hrozne sa na to tesim 
redovy tanec u nas tiez nebude. Nielen ze tento zvyk u nas nepozname, ale vypytali sme si "obalkove" dary, cize dalsie peniaze vyberat nebudeme.
No a prvy tanec u nas bude na Bryana Adamsa - Have you really loved a woman.. je to taky rychlejsi valcik, tak sa asi zapotime