Uvitam prispevok od kazdeho, kto planuje svadbu v tomto termine. Zacali ste uz planovat? My sa snazime, ale odpoved je vacsinou, ze na nas termin nemaju este ani kalendar. So snubencom zijeme v zahranici, tak sme s pripravami chceli zacat skor, aby sme sa zbytocne nestresovali a vsetko v pohode zvladli. Este ze mi so vsetkym pomoze mamina a sestra ;-)
@missjohanes ahoj...no my máme sálu a termín a matrike ...... nič iné zatiaľ nieje...dnes máme stretko s riaditeľkou hotela kde budeme mať obrad a hostinu, takže uvidím, čo všetko zistíme...ale spolieham, že všetku výzdobu urobia oni ..... chcem sa čo najmenej stretovať...a v sobotu ideme na svadobnú výstavu, takže potom už budeme musieť začať riešiť ostatné veci.....a vy ostatné ako ste na tom? ;-)
Ahojte baby.My mame termin 23.6.2012 a toto vsetko uz mame zajednane: Hotel Baronka :hostina , výzdoba; kostol: Rača 17:00 obrad; fotograf: Tomáš Záhumenský; DJ RED-Roman Boldis; kameraman: Róbert Lacho; vizážista: Boris Bordács. Obrúčky už máme hotové, robil nám ich p. Fieber sikovný zlatník z Vrakune. Pre ženícha máme: oblek + košela +kravata+ opasok + manžetové g. - Otto Berg / Avion ( perfektny personal , vo vsetkom super poradili ), topánky: Danea /Avion. Od 1.2. zaciname chodit na nauky .
@bimbo84 fii ha sikovna!!! aj ja som zvazovala Baronku... ako sa pohybuje cenovo? cca na osobu a co si mozete doniest?
no dievcata , ale my sme sa na svadbe dohodli len minuly tyzden(este ani zasnuby neboli) tak preto este nic nemam :)
@skrutkovac zohnali sme v Jarku, mali sme ho odporuceneho, jozko tekely sa vola (predpokladam, ze niekde je prehlasovane o namiesto e, ale neviem kde). je univerzalny. jednak ma uzasny zvonivy hlas, hra na harmonike a 18 rokov robi starejsieho. co viac si clovek moze priat. a po sedeni s nim sme s partnerom boli nadseni, lebo presne vie, co na koho zaberie, je velmi fajn. dufam, ze aj ta svadba dopadne tak, ako ju teraz vidime :)
@jaanka3 v hotely Senec to funguje tak , ze ak tam chces mat svadbu aj s obradom tak ti to vsetko oni vybavia. My sme tam boli a pytali sa na to. Najprv sme chceli svadbu tam :D
My sme si potom vybrali Montostroj tu v Senci, vyjde nas to ovela lacnejsie ako tam. Lebo do hotela Senec sme si nic nemohli priniest, no mohli ale aj tak sme museli tu urcitu sumu zaplatit.
My budeme mat v juni svadbu v hotely senec relax, maju miestnost pre 50 ludi, aj obrad chceme tam. A co sa tyka pitia, tak mame nejaky povinny odber u nich a ostatne si mozeme doniest co chceme.
@tinytinkerbell my budeme davat po 14 ks zakuskov a flasu vina s etiketou do kazdej pozvanej rodiny. Ale mame ja takych co ich je vela tak im budeme davat po 20 zakuskov :-)
@zuzanasss Tak, co? Boli ste na svadobnej vystave? predpokladam, ze si myslela tu v Inchebe... lebo aj my sme sa tam vybrali, hoci sme zo severu, nejakych 200 km od BA, ale spojili sme to s prijemnou navstevou :) Pravdupovediac, bola som sklamana... len chaos tam bol, nic mi to nedalo :(
Zajtra mame stretnutie s DJ-om a dnes som robila posledne upravy na oznamku+pozvanky k stolu+etiketa na vino... ale stale zvazujem, ci to nie je skoro, si ich objednat ;-) CO sa tyka zakuskov, este som to neriesila, akurat mam dohodnute pecenie torticky, ale nie zakuskov... zajtra budem volat cukrarovi, na ktoreho som dostala tip. a kedy v juni mate svadbu, zuzanasss?
8-) 8-) @missjohanes my sme tam boli, akože fakt nič moc....osobne sa mi tam viacmenej nepáčili ani jedny šaty.....ale zase.....tak náhodou sme sa zakukali do jednych obrúčiek....takže aspoň niečo :o).....ale inač fakt bieda.....svadba bude 9.6....ako ste dopadli s DJom?My sme si oznamko ešte vôbec nevybrali....ani nič podobné......ved je čaaaaaaaaaaaas........či nie.....ani neviem... :-D
@zuzanasss tento tyzden sme toho stihli vela: v pondelok som volala cukrarovi a zajednala si ho, tento tyzden pojdem zaniest zalohu, v stredu sme sa stretli s DJ-om a tiez sa s nim dohodli, no a vo stvrtok sme boli skusat saty a priatel oblek... a myslim, ze sme si uz vybrali... oznamenia som este neobjednavala ;) obrucky mame vyhliadnute tiez, ale nie na tom svadobnom veltrhu...
V Ziline sa bude konat v marci takato akcia: http://salon.ms-style.sk/ - mozno to zaujima viacere :)