Svadba jún 2012. Plánujete už niekto?
joj babule,to b ste museli s mojou svokrou prezit to co ja za poslednych 5 rokov a to este ani manzelia nie sme.
proste peklo na zemi doslova a dopismena, ale najvacsie divadlo bude svadba, to bude pretvarka rokako velmi sa lubime - preto nechcem ani odobierku a pozehnania - pri danej situacii by to bol vysmech.
ale ako sa vravi,najvacsia radost skodoradost, bo napriek dohadzovaniu jej potencionalnych neviest mojmu milemu ostal aj tak pri mnea mila svokricka ako velmi chcela sa ma zbavit, uz sa ma nezbavi, kedze sa berieme.
hnusne ale realita.
inak cista zavist,ked hovorite ake mate dobre svokrickymať takú ...
15. apr 2011@18j88
no my uz mame zajednanu salu, skupinu, kameru, zajtra dohodneme fotografa a ostava nam len kostol, takze tie dolezite veci uz mame poriesene
a co vy?
15. apr 2011- Sponzor fóra
@kyvetka podbradniky mame lebo som ich nasla za 8 ecok oba dokopy no nekup to a pohare riesime tak, ze kupime celu sadu takych ake sa nam budu pacit, z nich vyberieme dva a nechame si ich vyzdobit ... bo tolko penazi za ne fakt nedame natolko este mam rozum
aspon myslim ze ho mam
16. apr 2011@erinkau no my uz mame vsetko, co si povedala tiez az na ten kostolik, to nam teda povedali, ze staci ist koncom augusta
snad vam to ide zatial vsetko ako po masle ...
16. apr 2011@kyvetka presne takymto stylom to hodlame vyriesit aj my, nech sa to da potom vyuzit
16. apr 2011Ahojte, tak ja som to este tak do hlbky neriešila, kedze stale neviem na com som, ale dali ste mi dobry typ s tými poharmi....
Svagra mam grafika, takze s oznameniami si starosti nerobim...o kameramanovi mam predstavu, cca aj o sale, fotografa spravi svagor...vyzdobu segra....obrucky asi cisto so zlteho zlata, aspon tak sa vyjadril zenich, ze ak sa bude zenit, chcem zlte zlato...mozno by som ho este prehovotila na kombinaciu, bielozlte...uvidíme...chcete na svadbe niejake nezvycajne vychytavky?
16. apr 2011vychytavky asi ani nie, ale to zalezi od kazdeho cloveka co povazuje za vychytavku, my sme obrucky uz vybrali a su z klasickeho zlteho zlata a vo vnutri budu nase mena to je vsetko nemam rada precackane veci a do obrucky urcite nechcem kamienok, v tomto som za klasiku uplnu... lienka 9488 ty planujes nejaku tu vychytavku???
17. apr 2011@lienka9488 ahoj no zalezi od toho, co povazujes za vychytavku minule som sem napisala, ze ziadne vychytavky ale uz sa to meni vdaka mojmu milovanemu ...
21. apr 2011Pekne pohare robia aj tu... http://www.diamondglass.sk/svadby/63? a spravia aj vam aj podla obrazka
17. máj 2011- Sponzor fóra
@mishkab no mne bolo od knaza povedane ze tak cca 10 mesiacov pred treba prist, aby sme mali datum a cas aky chceme a mali to v podstate iste
19. máj 2011@18j88 dakujem
20. máj 2011@mishkab nz rado sa stalo
20. máj 2011@mia123456 aj my mame taky termin
22. máj 2011@mary6319
ahoj a čo už máte vybavené???? Už ste zacali s prípravami????22. máj 2011@mia123456 nie ešte sme nejako nezačali iba take maličkosti..budeme to riešiť až po 11.6. lebo to sa zas vydava mojeho sestra...tak to nechceme nejako teraz miešať...
vy už niečo mate??
23. máj 2011Dievcata my mame svadbu 23.6.2012 a tiez uz planujeme. Mame salu, hudbu, vybrateho fotografa, ja mam saty (mala som vysnivane, takze to slo rychlo), topanky a nausnicky. V salone sa jedna nevesta cudovala, preco som tam tak skoro a na to jej slecna v salone odpovedala, ze uz maju poobsadzovane saty na maj 2012, takze som dobre urobila, ze som prisla takto skoro. Aspon si mozem byt ista, ze tie moje mi niektora nevesta nevyfukne
24. máj 2011@mary6319
Aha sestra sa ti vydáva tento rok v juny ak som správne pochopilaA ty sa nebojíš aké bude v júny počasie??Lebo posledné roky v júny stále pršalo
čo som sa tu dočítala, no my sme si aj napriek tomu dali 16.jún riskneme to
Tak my sme už pomaličky začali zarezervovali sme si kameramana, fotografku, miestnosť kde sa bude konať hostina,hudbu a starejšieho ostatné ešte má čas. Aj ked ten čas velmi rýchlo bežíííí.Najviac sa obavam šiat nemam šajnu kedy si ich staci rezervovat nechcem to nechavat na poslednu chvilu aby sa nestalo že budú všetky co sa mi páčia obsadené.....26. máj 2011@mary677 Dame posledny majovy tyzden 2012 nejaku spolocnu modlitbu za pekne sobotne pocasie
1. jún 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@lienka9488 ten datum je pekny
kazdy ma to svoje moja mamina tiez med nelyze so svokrou (cize mojou starou mamou), musimj jej uznat ze ma zlate nervy a my sme tiez najviac spokojni ked sme prec z domu a nepatlu sa nam do veci...