Svadba - Máj 2011
- z
- 50
- Sponzor fóra
ahoj holky, trochu se vám sem vmísím
my plánujeme až červen,ale to je skoro květen
))) zatím nemáme nic, jen datum..já mám představu o šatech, nechám si je během léta až podzimu začít šít...ale někde v ČR, ne z Číny..mám trochu netypické..
jinak místo nemáme, ale asi žádná svatba-veselka nebude, chceme se vzít jen tak se svědkama, max rodiče...9. mar 2010Ahojky, přidávám se k vám.
Sice je ještě dostatek času, ale začínáme si to srovnávat v hlavě co a jak. Já plánuju začít věci víc řešit - jako shánět šaty a dekoraci až na podzim. Místo na obřad a hostinu v létě. Nemyslím, že v květnu bude všechno narvaný a rezervovaný tak dopředu. Teda aspoň v to doufám...
10. mar 2010- Sponzor fóra
zabicka21: by si sa cudovala, ale u nas je problem prave na leto a na kveten... takze my uz teraz riesime vsetko...teda vsetko, len to co treba velmi dopredu...miesto, kostol, foto,kameru, dj-a...ostatne ma casu. Ja s ostatnymi vecami zacnem asi niekedy v lete...teda aspon popozerat saty do salonov. Chcem si nechat sit, ale potrebujem vediet aky strih by mi pasoval...no a dekoracie a podobne...to sa poriesi najskor na jesen, zimu...mozno az buduci rok
10. mar 2010zabicka21: ja tie povery neberiem vôbec do úvahy (a tiež budem mať svadbu v máji). Veď to či spolu budete šťastní alebo nie záleží len a len na vás. A koľko manželstiev bolo uzavretých v nejaký významný "šťastný" dátum a nevyšli... takže to vôbec nie je o dátume. Aspoň pre mňa nie keďže nie som poverčivá.
10. mar 2010Ahoj holky, to že se svatby dřív nedělaly v květnu mělo jediný důvod- dřív(když ještě nebrali antikoncepci a sex provozovali pouze po svatbě) měly květnové svatby za následek lednové a únorové děti, které měly měnší šanci na přežití skrz zimu, nemoci atd. Takže teď už se klidně můžeme vdávat jak je libo. Na pověry nehleďte a všem "májovkám" přeji hodně štěstí a lásky
10. mar 2010kzuzik, neviem este, nemame nic dohodnute ale on sa mi pozdaval najviac co som dajake videa zo svadieb pozerala, takze urcite ho oslovim ako prveho...ale inak netusim
a baby, v 21. storoci riesite nejake povery??? jeminecky, ja som od detstva tak nejak na povery opacne...v piatky trinasteho sa mi vzdy prihodi nieco super, z ciernych maciek cez cestu sa tiez tesim...tak preco nemat svadbu v mesiaci lasky???12. mar 2010zabicka, fakt? to by mi nenapadlo
zvlastny a jedinecny datum
ja som ten nas maj riesila iba chvilocku, ale vlastne ja som bola ta, ktora ho chcela viac ako nejake letne mesiace, takze ja som sa skor rozhodovala kvoli tomu, ze v maji nas moze este stihnut zle pocasie, co by ma ozaj mrzelo, kedze sa mi strasne pacia fotky vonku na luke, v lese a tak... tak si budeme drzat palce, no co uz, ked sme si to vybrali
12. mar 2010
- z
- 50
Nenašli ste čo ste hľadali?
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Je tu viac tem o roku 2011, ale konkretne majova nie je. Tak mozme podobne ako v inych "mesacnych" temach rozoberat, kto co ma, chysta, skusenosti, odporucania a pod. nezavisle od miesta svadby.