Svadba máj/květen 2010
- Sponzor fóra
kadan, hrozně moc ti sluší vepředu ta romantická vlnka, jak máš na prvních fotkách (z líčení), takže bych je klidně vzadu dala do nějakého drdolu, stejně máš závoj.. Ale jestli trváš na rozpuštěných, tak rozhodně ne úplně, jak máš na té fotce s šatama a závojem..to se na tebe moc nehodí..Jinak ty vlnky jsou super..účes 3 nemáš zepředu vyfocený, ale myslím, že to je asi ten pravý..
19. máj 2010ahojte, aj ja som uz pani, je to super pocit
...najma sa tesim, ze nam svadbicka vysla perfektne!!! Zo vsetkym sme boli spokojni, ziadne velke stresy, tak som si to uzila, ze az
.
Pocasicko vydrzalo, behala som bez bolerka, aj ked som mala pripravene pre pripad zimy (akurat do kostola som si ho obliekla)...prsat zacalo az vecer, aspon sa nam ludia nerozliezali po vonku, dokonca aj lietajuce priania sme vypustili (bolo to zaujimave, lebo kazdemu lampionu sme tlieskali, ked sa mu podarilo vzlietnut). jeden lampion skoncil na strome a jeden sme lovili z jazierka...ostatnych 18 odletelo
Hostia sa super bavili, roztacali to tam, vzdy bol plny parket...skalni ostali az do piatej ci siestej rana...uz ani neviem.
Som stastna ako blska, ze to vyslo este lepsie ako som si vysnivala19. máj 2010tinka gratuluju!!! jsem rada, ze vam to tak krasne vyslo. kdyz ctu takove zpravy, zacina mi byt lito, ze mame malinkou svatbu v malinkem salonu bez tance...
ale uz je to tak naplanovane tak uz to nebude jinak a navic - reprodukovana hudba (co budeme mit my) se da navecer taky pekne zesilit
tez se tesim na fotky
kadan mne se moc libi ten uces - jak mas napsano zkouska 3 - je krasny, mily... i se mi libi ten jak mas napsano liceni od neterinky (preklad do cj neni mozna presny) - ale ja osobne jsem volila bez volneho pramene vpredu - protoze si myslim, ze je to na cely den neprakticke. ale nemam zkusenost - jen co si myslim a co jsem slysela
habibi pekne pokracujete
zuzzika tez gratuluju!!!19. máj 2010- Sponzor fóra
kočky už začínam trošku stresovať
včera som bola s drahým pomáhať mame, pomaličky pečie čajové pečivko tak sme ho zlepovali marhuľkovým lekvárom, už sa teším keď zmäkne, mňam, a cukrili sme aj vanilkové rožteky. Tie sa občas rosypali ta som ich musela zjesť, nemôžem tam predsa dať zlomený ako by to vyzeralo
Len dúfam že sa vtrepem do šiat20. máj 2010inak, dnes som poriesila kolace, vysluzky a tortu, obrucky by mali byt hotove v stredu, snad dojdu....
cez vikend riesime v Kamile menu a vyzdobu.... co este?????????????????????????????? urcite som na nieco zabudla.....
uz mi ostalo len obliect draheho, ale to by nemal byt problem...oblek ma, koselu ma, len nejaku vestu a kravatu.... duuuuuuufam, ze si nieco nevymysli.....20. máj 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
zuzi, aj ja sa pridavam ku gratulacii a prajem vsetko dobre v spolocnom zivote

kadan, mne sa 3.uces paci, je velmi podobny tomu, co som mala ja. akurat ja som mala este trblietavy lak na vlasoch