Svadba máj/květen 2010
- Sponzor fóra
zajo, nechaj sa v Marion nalicit, uvidis....
lubi, ak budes niekedy v BA a budes volna, daj vediet, doooooojdem....
inak, novinky, v utorok mam stretko v agenture na vyzdobu a vo stvrtok s tetou z Malaciek, kvoli kolacom....
hyyyyyybem sa......
cez vikend mame v Kamile stretko, kde budu ukazky vyzdoby, kvetinarky, cukrarky a neviem kto este...
no a buduci tyzden idem k nasim na vychod na tri tyzdne..... oddychnem si pred svadbou, budem mat cas nakupit si nieco na seba, budem chodit k bratovi do fitneska, do solarka, juuuuuj, tesim sa.....11. feb 2010Ahojte
Tak veľmi som rozmýšlala nad tým líčením že sa mi až o tom snívalo, bolo to strašné vyzerala som ako Marfuša už len orechy mi chýbali
Večer som sa smiala na drahom, bojí sa že ma môj švagor unesie a on ma nebude vedieť nájsť
Zahlásila som mu že vybavovačky nechám na neho a súhlasil, vraj mám napísať zoznam a v pohode to zvládne ha ha, má ma strašne rád keď také niečo prislúbi, hoci vieme obaja že by mu to nešlo, nemá na to vlohy.
Je zlatý ako sa snažil urobiť mi radosť
habibi dúfam že nás berieš na východ, vieš aby si sa nenudila12. feb 2010- Sponzor fóra
ahojte.
tak dnes nevybavime zase nic... nahukalo snehu, dialnica uzatvorena, nieco robia...tak ze pojdeme v pondelok.
Ked sme boli pred matrikou a som mu hovorila nech si ide zobrat novy RL..tak to neeeeeee, on ho ma doma.uz nech je 9.5. a je pokoj..
fotku som zatial zmazala, musim najst nieco ine
mne drahy tvrdi, ze nech nestresujem, ze mame cas..hm, no ako mysli.12. feb 2010inak, viete co som si dnes urobila na ranajky?? Kuracie prsia s hraskom..... drahy sa ma len opytal, ze snad nie som v tom....
inak, vcera som rozmyslala o druhom dietati..... zaspala som o piatej rano, vyrevala som sa, ale asi uz druhe dieta nechcem.... bala by som sa, ze sa to vsetko zopakuje a druhykrat tolko stastia nemusim mat....12. feb 2010kadan, pekne su, ved jednu z tych som si aj vybrala....
len by bolo najlepsie, keby mi piekli tortu aj kolace na jednom mieste.....
vo stvrtok mam stretnutie s prevadzkarkou ci veducou z Macek...... paradna tea, donesie mi vysluzku....na ochutnavku, maju paradnu stranku, super torty....tak uvidime, ake budu ceny....12. feb 2010východ je premňa ďaleko
, ale rada by som sa stretla
bola som už zvyknutá na tvoju fotku zajo, preto som sa tak začudovala, že si zrazu bez nej
kadan, máš doma vážne poklad, keď ti takto nakúpi, toho mojho to tiež učím, lenže čo sa týky šminiek a líčidiel, tak to si najradšej kupujem sama, ale stalo sa už, že mi na nejaké tiene povedal, že tie sú pekné tie si kúp...
tortu si našťastie nemusím vyberať, lebo by som si ju asi nevybralaVymyslí mi ju sestra, ja ju len zásobujem obrázkami, ale už som si preňu vymyslela, že nech spraví postavičky ako máme v oznámku...ideálne by bolo,keby spravila postavičky z pozvánky, ale to už chúďa by celé dni nič nerobila len vyrábala 24 postavičiek. Kvoli našej torte si chúďa musí zobrať dovolenku, pretože torty pečie ako koníček, ale má úplne iné zamestnanie a nieje ani vyučená cukrárka.
12. feb 2010habibi, dva krat nehovor..
a to nemozes nikdy vediet co bude, rodicovstvo mi pripada ze je o tom, ze sa clovek v jednom kuse aby sa bal..ked je tehu, porod..male babo, vacsie babo...velke dieta..stale sa moze stat nieco, ale radsej nato ani nemysliet
Ja som nechcela aby bol starsi sam, i ked som dopriala kazdemu dietatu svojho otca.. este rozmyslame nad tretim..tak o rok. vzdy sa mi pacila velka rodina ked je...no uvidime, ci si trufnem. Drahy by si trufol aj hnedno ale on je cele dni v robote, takze on to nepociti.
12. feb 2010aj som sa vás chcela spýtať, že či ešte plánujete bábo...ja by som ho už aj prijala, veď už aj biologické hodiny mi zachvíľu vypovedajú, ale nerada by som ho priviedla do podnájmu
Pokial nemáme byt v OV, tak na bábo ani len pomyslieť nechceme, len sa bojím, že potom už bude neskoro. V apríli budem mať 28
12. feb 2010našla som niečo pre marfu http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=378670&vReferer=
viem, že nebudeš mať marfi modrú svadbu, ale do červena, len ti chcem trochu potešiť oko12. feb 2010
myslite si, ze tie tmavsie tiene su na svadbu moc?
ved cele viecko s tym tmavym nebudem mat