Svadba september 2011

Zobraz úvodný príspevok
Ahoj, pridavam sa. My planujeme 3.9., ja som chcela v juni, ale to je hned po statniciach, tak sme to dali na september z rovnakeho dovodu ako vy. Konecne je tu aj takyto mesiac :-D
Odpovedať
no hej v kostole by to slo, lenze my mame obrad o15ej a fotenie az po17,30 takze bude omsa...zas jedine po omsi, ale dobry napad :-D spytam sa fararka co na to on :-x
Odpovedať
@izabelka my mame sobas v evanjelickom kostole,tak mame vyhodu,ze tam je omsa len rano :-D
Odpovedať
akosi je tu mrrrtvo,tak to uz asi vsetko mame.? :-D ,My sme tento tyzden konecne zohnali fracik pre naseho drobca :-D ,este len tie mini fracky dali usit,tak budeme mat fungl novy :-p
Odpovedať
@happy3 tak ako kto :-p :-D my este vsetko nemame. zajtra idem poslat oznamenia, buduci tyzden roznasame pozvanky mojej strane. treba kupit nealko, alko do vysluziek...cakaju nas stretnutia s kameramanom, fotografkou, DJ-om. a zhanam spanielsky zavoj :-) ale nechcem ho pozicat zo salonu, chcem novy, vlastny...tak brazdim stranky so zavojmi
Odpovedať
@vcielkamaja a ja som myslela,ze uz mame vsetko ked sem nikto nepise :-) .Ja som chcela vlastne saty,tak som si ich dala usit a hned k nim objednala aj spanielsky zavoj,S oznamkami uz finisujeme.No vidis my nemame este zajednane vinko k vysluskam,a to preto ze sem nikto nepise a nepripomenie mi to :-D :-D :-D
Odpovedať
@happy3 ved napis, co vsetko nemas a ja ti to budem pripominat kazdy bozi den :-p :-D :-D a kde si si dala sit zavoj? daj nejaky tip...
Odpovedať
@vcielkamaja saty mi sila jedna pani na morave z Boleradic,to je u Brna.Ale ked ja uz ani neviem co mame a co nemame ;-) xixi, cim viac sa ten den D blizi tym som z toho nejako viac a viac nervoznejsia a vykolajena =-)
Odpovedať
@happy3 som na tom podobne...ono je to tu co nevidiet...
Odpovedať
tak a dnes bol moj pre toskoro zabudnute vinko,uz je doma :-D :-p
Odpovedať
jaj jaj a zas nic nove ]-( .Mne sa konecne vcera podarilo zohnat vizazistku,co ma da toho 3.trosku do poriadku :-D :-D @vcielkamaja zavoj uz mas alebo este zhanas?
Odpovedať
@ichem môžem sa opýtať kde bude svadobná hostina ? som tiež zo sniny a obávam sa svadobnej sály :))))
Odpovedať
@happy3 nezhanam uz zavoj. bola som tento tyzden v salone skusat saty a tam som si vybrala taku ozdobu do vlasov...taky ako kvet...mam to v albume. takze ziadny zavoj nebude. z tej kvetiny som nadsena :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@vcielkamaja tak som mrkla do tvojho albumu na ten kvet,no vyzera to supeeer :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nevestičky, či si dávate na šaty? Do kostola a keby bolo chladnejšie? Veľmi sa mi páčia kožušinkové štóly alebo kabátiky, ale na september je to asi smiešne, že? =-) Takže asi iba obyčajné bolerko
Odpovedať
Ahojte babusky :-) tak svadba sa mi pomaly blizi, napriek tomu,ze nas k tomu uz len dotiahla moja rodina, tak som sa na nu tesila, a pustila sa z radostou do toho....No ked vidim velky zaujem aj mojej buducej svokry a svagriny..ze robia veci kolo toho, bez toho aby som ich o to ziadala, tak ma to len velmi znervoznuje..Sestra mi radi: jednym uchom dnu, druhym von." Tak dufam,ze to prekusnem,aby sa neurazili. Dufam len, ze pocas svadby nic nebudu riesit, aby som sa nahodou neovladla a pustila jazyk von :-P :-|
Odpovedať
@hanuska88 ahoj :-) drzim palce, aby Vam svadba dobre dopadla...na jednej strane aj treba ratat s tym, ze zopar ludi z okolia sa bude do svadby montovat tak ci tak. on svokry a mamy by som to zniesla, ale aj mne kypi zlc, ked sa mi do toho pletu ti, ktori by sa nemali...napriklad svagrine...jedna moja svagrina si chcela na nasu svadbu obliect svoje svadobne saty. kazdy jej vravel, ci jeuz fakt taka sprosta :-p :-D nuz ale nakoniec si kupila ine saty a cele to zvrtla proti nam, ze ci mi vsetci okolo sme tak blbi, ze sme si mysleli, ze si oblecie svoje svadobne saty.... ]-( 8-( druha svagrina velice chcela, ze mi jej dcerusky budu v kostole niest zavoj alebo vlecku na satach...som im presla cez rozum, lebo ziadny zavojani vlecku nebudem mat :-p :-D a tvojej sestre sa to lahko hovori, ze jednym uchom dnu, druhym von....ale to sa neda...to musi sestra zazit na vlastnej kozi, na vlastnej svadbe, aby to pochopila...mna tiez rozculi vela malickosti okolo svadby a poviem si, ze kaslem na to, ale to sa neda, lebo stale mi to vrta v hlave.... @leila13 mam rezervovane bolerko, ale s kratkym rukavom, a doma mam kozusikovu stolu ...kdyby neco ;-) @happy3 diky moc ;-) buduci tyzden zavolam kadernicke ohladom skusky ucesu...juj, tak sa tesim :-N dnes sme boli rozniest pozvanky mojej strane...zajtra totizto nemame cas, moja polovicka ma pracovnu nedelu...este 5 sobot :-D normalne sa mi to zda az neuveritelne....
Odpovedať
@vcielkamaja tak moja sestra sa tiez vydala do tej rodiny,kde sa idem aj ja..taze ona ich berie takto, lenze ona je ina povaha a uz si aj na nich zvykla, lenze ja si takto ani nechcem...jasne som im dala najavo,ze ked o nieco poziadam, tak vtedy nech pomozu,ale nie hned aktivne..A s tou tvojou svagrinou, tak to ti nzavidim :-x fakt, ze ine problemy so snubencom neriesime,len bud jeho alebo moju rodinu :-P sa tesim,ked budeme o rok byvat vo svojom, ze budeme sami,aj ked v tej istej dedine, co sa teraz tesim,ze budeme mat sukromie, tak dufam,ze zas nebudu vsetci taki aktivny a zacnu nas navstevovat a rozpravat do toho ako by sme si mali zariadit a tak...este budem musiet vela veci od nich prekusnut..alebo sa rozkecam..
Odpovedať
Teda ked tu citam posledne prispevky nestacim sa divit. Vsetky mame svadbu v septembri a presne aj u nas sa teraz riesia taketo problemiky, prave zo strany svokry, svagrinej atd...asi sa vsetky zobudili v rovnaky den, maju nejake vnutorne biologicke hodiny kedy zautocit ako smrtiaci plyn tesne pred svadbou, alebo ze by boli iba vsetky nervozne a preto tak vymyslali a kypeli napadmi :/
Odpovedať
my budeme mat svadbu 24.9...a uz mame vsetko skoro nachystane..
Odpovedať
@andrea9999 take su chytre......dufam,ze po svadbe to bude menej...aj ked urcite budu zistovat ci sa ich syn-brat ma pri nas dobre....
Odpovedať
@lejla35 ahoj...aj ja budem mat svadbu 24.9....a este chystame,lebo sme sa len pred mesiacom rozhodli, ze sa vezmeme koli rodicom skor...
Odpovedať
@hanuska88 suhlas s tvojim vyjadrenim, ze "urcite budu po svadbe zistovat, ci sa pri nas maju dobre" a budu sa vrtat v nasich vztahoch....nam sa uz teraz vrtaju v stavbe domu. jedna svagrina to nevie prehryzt, a ta druha by najradsej dirigovala celu stavbu a urobila vsetko podla seba ]-( ]-( dnes sme mali stretko s kameramanom, dopadlo to super...a ako sme tak hovorili o svadbe a co na DVD chceme a nechceme, co by malo ako byt, tak ma chytila dost velka nervozita a trva cely den. vcera sme rozniesli pozvanky...tu uz ide fakt do tuheho :-D
Odpovedať
@vcielkamaja presne aj my si budujeme...este len steny robime a svagrina uz rozprava,ze ake zaclony si mam dat.....tak pekne na nervy...fakt len treba tazko-pretazko prehryzt to.... mne bude robit dvd moja sestra so svagrom, tiez kameruju, taze v pohode,ako si poviem....aj sa dohodneme,bo mame rovnaky styl....pozvanky mi tiezz robi ona..... A mna uz tiez chytaju nervy.....najradsej by som zobrala mileho a svedkov a knaza..a potom vsetci domov....kazdy uz teraz palnuje,ze ku komu pojdeme po svadbe v nedelu....ta ani si neuzijem prvy poriadny den s mojim milym a uz pocuvat svagrinu a svokru.... :-S
Odpovedať
my mame 17. a este nemame ani oblek :D
Odpovedať
@hanuska88 presne, nedela, ani mi nehovor. Kedze snubencova rodina sa "trepe" na svadbu 3 hodiny autom, tak v nedelu rano si nezabudli rozkazat ze mame ist s nimi na obed, a najlepsie bude ho aj zaplatit, fakt ze sa uz neviem dockat.
Odpovedať
@andrea9999 tak to ti nezavidim....akoze nehnevajte sa zenusky, ale ako tak citam, tak sa feeestky tesime rovnako na to iste :-| ale ved aj my vieme byt potvorky ]-( hlavne je, ze mame polovicky, ktorym treba obcas pripomenut, ze kto je pre nich velmi dolezity..... ;-) my to zmakneme.... 8-)
Odpovedať
@zuzkaamato to bude ok...moj povedal, ze naco si bude kupovat novy,ze si kupi len koselu a kravatu..tak mame o problem menej....
Odpovedať
moj ma strieborny oblek a nikde nevieme najst strieborne alebo svetlo sive topanky
Odpovedať
@hanuska88 hej, ibaze ten moj truhlik nema ziaden oblek :D kazdy rok ma inu velkost a nejako ho nepotrebuje ani do prace.. ale uz ho musim donutit si nejaky kupit, nech je aj on fesak :)
Odpovedať
@puss02 ja tie mam vtedy svadbu a mam rovnake obavy...snad bude pekne..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?