Svadba v apríli 2008. Koľko nás tu je?
- Sponzor fóra
SImi - super cena - to je ten rozdiel medzi BA a NT (ja som ich dostala nastastie do daru)
Na tortu nemam tie postavicky, chcela by som mat taku jednoduchu tortu iba s kvetmi,takze postavicky neriesim (aspon mi jedna starost odpada). Inac - tie saty co mas v albume - uplne dolu take cerveno biele - su prekrasne, to je asi nova kolekcia MS, vsak? Som pozerala na webe na maggie sottero a odpadavala som....
Babky, vidim, ze Diamond je u apriloviek celkom oblubeny25. sep 2007Hanka a ktoré postavičky? Tie do tvaru srdca? Tie ma stáli 1590sk ale stoja za to.A šaty sa tam pohybuju okolo 11000 a v cene máš aj zavoj, bižu, pompadurku aj bolerko.
Sugi tie šatky som čmajzla niekomu z albumu, ale podla modelky som si myslela že to bude MS lebo nafotila aj svadobne šatky ktore budem mat ja.25. sep 2007- Sponzor fóra
Sugi, myslela som tu masla okolo krku co tam je... teda tu stuzku... som si myslela ze ma bude skrtit
, ale je nakoniec v pohode a s nou to vyzera lepsie ako bez nej...
Sssimi, si si ista ze v cene siat mas aj zavoj aj vsetko? Pretoze som sa docitala, ze ti to museli baby kupovat, tak neviem, pretoze mne to tiez tvrdila ked som tam bola, ale to som sa tam bola len pozriet a nezajednavala som si ziadne...
V nicole som ani nebola po tom, co som videla saty tam...25. sep 2007Nicole je OK, aj pristup bol prijemny, ale taky trosku chladny, v Diamonde sa mi viac pacilo. SAty maju pekne, ale vela je aj takych zaclonovych a to sa mi nepacilo. mnohe saty, ktore boli v katalogu nadherne, tak v skutocnosti neboli az take pekne,ale zase sedeli mi dobre. No pride mi byt vysoke pozicovne, fakt....
25. sep 2007Suhlasim...ja tiez neviem co s nimi, navyse predpokladam, ze budu zdevastovane - kolko ludi mi poslape po spickach, navyse su latkove bezove - no asi najnepraktickejsi material....keby boli ciste, tak ich aj predam potom za par korun, ale pochybujem. videla so kamoskyne topanky po jej svadbe a teda ti poviem - nic moc.
25. sep 2007hm.. s tym sa asi musime zmierit...
... pozeram si prave svadobne albumy a vsade pisu, aky uzasny den to bol pre nich, ako si ho uzili... ja som skor nazoru, ze svadba je skor pre ostatnych a novomanzelia si ju snad uziju najmenej, no uvidime ako to bude... mas uz inak nejakeho fotografa?
25. sep 2007Rofo je uz plne obsadeny, aj na tvoj termin - viem to, lebo som s nim hovorila (este zaciatkom sept.) a nas bol nastastie posledny volny termin. Kamoska,co ma rovnako ako ty svadbu,tak mu volali a uz je obsadeny. A skoda teda toho Cechovskeho, toho sme chceli aj my, keby nam Rofo nevysiel. Dobra je este Z.Havolnikova - fotila kamosku, a mali pekne fotky.
25. sep 2007hm... to je inak nafigu, vsetci dobri fotografi su obsadeni pomaly rok dopredu ak nie aj viac... my dovolenku nemozme mat ako chceme, najskor sme museli cakat na jej schvalenie ktore trvalo dva mesiace, a az teraz mozeme zacat nieco riesit... z. havolnikovej som pisala mejl a tiez sa mi neozvala...
. je to nafigu vybavovat nieco zo zahranicia. inak nepoznas nahodou dusana mazaka?
25. sep 2007A kde si v zahranici? Je to tazke vsetko vybavovat, ja tiez najradsej mailom a nakup cez web, ale nie vsetko sa da.....skus sa ozvat cez telefon, ja viem, ze je to drahsie, ale aj osobnejsie a skor sa dohodnes. OKi, idem ja zachvilku domov, dnes je tu OK, ale zajtra je blazninec, a potom mame vecer stretko s tou zlatnickou, tak budem informovat
papa
25. sep 2007v anglicku, severovychodne od londyna... snubenec je tu od zaciatku roka, ja som prisla z nim v aprili, zatial chodim do skoly a sprtam anglictinu... uz aj zlatnicku riesite? to chceme az v januari
. mate nejaku znamu? tak drzim palce, pekny vecer, papa....
PS: mas inak uz popolnocne saty? a myslis ze aj k nim potrebujes nove topanky?25. sep 2007
Hani, dakujem, aj ja sa z nich tesim
SImi -kupila som ich v BA - Footwork (v poluse), maju tam viac modelov (2300 SK)