ahoj asemilka :) tak vitaj medzi nami :)
no ja mam 75 kg, ale je to podla mna dost :( a saty ja som uz bola skusat, ale tie prave som nenasla, akosi mi ziadne nesedia :-D snad nejake najdem 8-)
veru, asemilka má pravdu, ale zas spravíte (možno) aj pre svoje zdravie ;-)
ako budete riešiť oznámenia?
- objednať a vytlačiť s textom, alebo
- samovýroba a len vytlačiť ?
dracica6663: jo máme, noo nepoznám takú tradíciu, že krížik kupujú príbuzní. Viem o takom, že krížik si kupuje pár, na ktorý sa v kostole prisahá - pokiaľ máš cirkevný sobáš, inak Vám krížik netreba
samain_night, tak ano, pre zdravie ano... ale vsetkeho s mierou :-)
co sa oznamiek tyka, zatial to vyzera na samovyrobu... ale to sa do aprila moze este 100 x zmenit :-D
aj ja to už xkrát mením :( rôzne sa mi páčia, hlavne zistiť na "aký rozmer" sa mi to vytlačí v reáli a nemám problém :)
pôvodne sme chceli čierny podklad a zelené rozpité srdce .. vraj to vyzerá smútočne
a zatiaľ máme nejaké kvetinové :)
no tak moj drahy povedal, ze by chcel take s fotkou... ibaze sme zistili, ze za tie roky, co sme spolu, mame spolocnych fotiek iba zopar :-D tak budeme musiet najprv fotku splasit :-D
U nas sa do oznammiek pustil moj drahy....ale zatial mame milon navrhov a ani jedno sa nam naozaj nepaci, takze bude vytvarat dalej....ved ked ho to bavi :-D
aj mňa to baví, len keď má prísť "hodina pravdy" - "rodičovský výber", tak máme až slzičky na kraju :-(
liviapeto - v akom programe na nich pracuje, a na aké rozlíšenie ich dáva? ja to skúšam v Picassa. vďaka
ahojte :)
my mame zhruba vsetko zajednane a dost veci uz aj mame kupenych...oznamenia si davame robit,davam si domov posielat vzory, ale este sme nenasli to prave :-D
noo tak ja som kúpila stužky na pierka, špendlíky a pančušky .. môžme sa začať hrať :P
nelinka - videla som, že baby, ktoré majú svadbu v 2011, už začali vybavovať .. čo je potom skoro?
dievcata, my zatial mame zajednane foto, kameramana a dj. na mieste sa pracuje, v septembri sa mame ozvat a podpisat objednavku. pierka som kdesi na internete videla take pekne, takze asi kupime.. nad oznamkami sme zacali len tak matne uvazovat... viac ma momentalne nenapada :-D
ja si hlavne neviem vybrat miesto svadby...rozhodujem sa medzi jednym u zenicha a jednym u mna...jeden den sa mi viac paci jedno, druhy den druhe :-( . zajtra ideme do jedneho na svadbu, tak mozno to mi pomoze sa rozhodnut :-)
samain_night. trochu to pomohlo, vsetko by tam bolo super, len bolo nas tam cca 80-90 ludi a sedeli sme v dvoch miestnostiach, tancovalo sa v tretej, to nam s drahym dost vadilo, ale este nie som 100% rozhodnuta.
nežije :(
.. ja Vás (asi) opustím, ďalšie problémy "s rodičmi" :( posun svadby až na rok 2012 :(,
spromujem a môžme zbúcať narýchlo svadbu - bude asik na jeseň, ako sme ju prvýkrát so snúbencom plánovali - zrušenie kvôli pohrebu jednej osôbky, ktorá mala byť na svadbe ;(
sledovať Vás budem, a Levičanky dojdeme podporiť na deň "D" (ak nebudem zrovna v škole)