@alenquita keď máš dobrého dj-a tak dokáže urobiť super zábavu, ale naše všetky oslavy sú pri živej hudbe, lebo priateľov oco má skupinu a aj jeho brat má ďalšiu
Je dobre si pomaly zacat pozerat referencie od znamych, zistovat, ktori ludia su kvalitni, pozerat a porovnavat prace fotografov, kameramanov, cukrarok, DJ-ov, zistovat ceny v restauraciach, hoteloch. Treba vsak pomaly rezervovat vyhliadnute priestory na svadbu, s tym byva najvacsi problem:).V ramci svadobnej agentury toto vsetko zvladnete pod jednou strechou, konzultant Vas posadi ku kave, ukaze Vam fotky, videa, cenniky, dostanete zaujimave tipy, kde co zohnat a ako sa pohybuju ceny, zajedná vsetky sluzby za Vas. U nas sa snazime zakaznikom ponuknut vzdy nieco navyse, nejaku formu vyhody, ktoru mame s nasimi partnermi vopred dohodnutu. Co sa tyka cien, riadime sa filozofiou velkoodberatela - mame vyjednane zlavy u nasich partnerov a tym padom vy neplatite za pohodlie v agenture peniaze navyse. No a na Vasu svadbu - nikdy nie je priskoro zacat planovat a snivat:)) ani rok vopred:)
ahojte my chceme tiež v aprily 2013 a ešte nemame zajednane nič ;-) najhorsie je, ze sa nevieme rozhodnut na pocte pozvaných ludí, je to tak, ze obaja mame pocetnejsie rodiny a ked pozveme všetkých (len z rodiny, tak mame 80 ludi cca) mne by kludne stacila aj taka polovicna verzia a pozvat ludi, ktorých tam naozaj chcem mat a nie pozvat aj takých s ktorými si nemam co povedat, len preto, ze su mi rodina.. ale viete ako to je, pozvem toho, druhý sa urazi atd... ja to v podstate až tak neriešim ale priateľ ma z toho obavy, že by to jeho rodičia asi nerozdýchali... :-(
aaaahojte..my chceme tiež v aprili..ak sa všetko podarí tak ako chceme, tak 20-teho.a nemáme takmer nič.. takmer všetko mám ja v hlave :-) a priateľ sa len smeje zo mňa, že "veď máme ešte čas"...pravdaže...on nemá žiadnu predstavu čo to všetko obnáša..a kedže veľa vecí si chcem urobiť sama..nuž mám toho dosť..však ma tu niekto chápe? :-) keď už tu nie, tak neviem kde...
@nika14121 No u mna to zatial vyzera tak, ze saty asi ani skusat nepôjdem. Uz som si jedny kupila tu na MS (kuk album) a druhe mozno tiez vyberiem len cez net a pôjdem do obchodu viac-menej na hotove :-) Ale inak by som isla skusat az v januari. Dovtedy to podla mna nema zmysel. Prichadzaju nove kolekcie, nove saty, väcsi vyber ;-)
@kk02 Tak to bude tvrdy april :-D Osobne sa neriadim tym, ci sa niekto urazi alebo nie. O tom svadba nie je. Mala by si tam mat len ludi, ktorym na Tebe zalezi a na ktorych zalezi Tebe. Inak urcite zoznam hosti treba riesit s rodicmi. Maju vzdy väcsi prehlad o rodinnych vztahoch ;-)
@zanazu5 Neboj, chapeme :-) A nestrachuj sa, my tiez mame zajednanu len salu a zvysok zacneme riesit az niekedy v lete, prip. na jesen. Ono je toho casu naozaj este dost ;-) Ale tiez uz mam vsetko v hlave dopodrobna rozmyslene :-D
@alenquita aspon skor mam z hlavy:-) datum aky mate baby? este teraz kostol a vybavene to najhlavnejsie...:-)a to zadnuby boli v piatok ...vy ste kedy mali?
@alenquita aspon skor mam z hlavy:-) datum aky mate baby? este teraz kostol a vybavene to najhlavnejsie...:-)a to zasnuby boli v piatok ...vy ste kedy mali?
@tiiinuskaaa Myslim, ze sa nemas este kam ponahlat, lebo rok casu je fakt dost. Ale urcite by ste mali zacat premyslat nad miestom- tie dobre sa velmi rychlo obsadia ;-)